Banner for Van der Wal Vans

Van der Wal Vans Avis 1 512

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Hoi, We merken dat een groot deel van de voertuigen (ongeveer 75%) problemen vertoont. auturust is echt DRAMA!!!Daarnaast worden deze voertuigen vaak zonder voldoende onderhoud verkocht en wo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De auto was top, de service heel fijn! Alles goed geregeld. Netjes afgewerkt en mee gekeken naar nog kleine puntjes en ook die allemaal opgepakt. Heel fijn.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat de bestelbus was afgeleverd bleek er olielekkage te zijn. De bus werd netjes opgehaald en gerepareerd waarna deze weer keurig opnieuw is afgeleverd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Telefonisch aangegeven wat we zochten en een afspraak gemaakt. Ter plaatse stonden een aantal wagens klaar voor bezichtigingen en proefrit. Keuze gemaakt en al het papierwerk geregeld.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Courtier automobile

Écrit par l'entreprise

Van Der Wal Vans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Vanuit het familiebedrijf "Autobedrijf Van Der Wal & Zonen." dat in 1918 werd opgericht is Van Der Wal Vans ontstaan en is er in ruim honderd jaar tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen dit vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies. Onze voorraad bedrijfswagens bestaat doorgaans uit ruim 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en leasemaatschappijen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfswagen aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt. Wij kunnen met u meedenken in passende financieringsmogelijkheden. Dus bent u opzoek naar uw bedrijfswagen dan bent u bij Van der Wal Vans aan het juiste adres! Ons Motto: Wij doen wat we zeggen en zeggen altijd wat we doen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 37 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Snel

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

21 mars 2025

Beste Florus,

Allereerst bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat alles op een prettige manier verlopen is. We hopen nog eens zaken te doen als je in de toekomst een bus nodig hebt. Tot die tijd wensen wij jou veel veilige kilometers toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne zaak om zaken mee te doen

Je wordt goed en snel geholpen

13 mars 2025

Beste Crachella,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review. We vinden het fijn om te horen dat je goed en snel bent geholpen. We wensen je veel fijne kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

Goede verkoper

Goede verkoper, leuk contact, kennis van zaken, korte lijntjes en vlot afgehandeld

21 mars 2025

Hoi Herbert,

Bedankt voor het schrijven van een review en het mooie compliment! We vinden het fijn om te horen dat de verkoper met jou meedacht en je samen een mooie bus hebt uit kunnen zoeken. We wensen je veel rijplezier toe!

top bedrijf

top bedrijf , alles snel en goed geregeld !

14 mars 2025

Hi Martijn,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We willen je bedanken voor het compliment en vinden het fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We wensen je veel prettige kilometers toe en hopen je in de toekomst nog eens terug te zien.

Super leuke mensen

Super leuke mensen. Top geregeld 👌🏻🙌

20 mars 2025

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie review en wij zijn blij om te lezen dat je een fijne ervaring hebt overgehouden aan je bezoek. We zijn blij je te hebben kunnen helpen en hopen dat je veel veilige kilometers tegemoet gaat met je nieuwe bus.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er wordt snel en duidelijk gereageerd

Er wordt snel en duidelijk gereageerd, ik wist gelijk waar ik aan toe was.

20 mars 2025

Beste Ronald,

Dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat onze verkoper jou naar wens heeft kunnen helpen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om mee te denken met de klant. We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je veel veilige reizen toe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bus van 2023 gekocht meer mankementen…

Bus van 2023 gekocht meer mankementen dam mijn eerdere bus van 2012

19 mars 2025

Goedemiddag meneer Schaefer,

We betreuren het dat je niet tevreden bent met je bus. Het verbaast ons alleen dat je deze review hebt geschreven. 23 maart 2024 heb jij de bus bij ons opgehaald en in een jaar tijd hebben wij nooit iets van je vernomen over enige mankementen. Desondanks wensen we je nog veel prettige zaken en veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb 4 bussen van dit bedrijf…

Ik heb 4 bussen van dit bedrijf genomen. Ze zijn van de beste kwaliteit en leveren snel bussen.

18 mars 2025

Beste,

Bedankt voor deze mooie complimenten. Wat gaaf om te horen dat je hier inmiddels al 4 bussen hebt gekocht. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel prettige kilometers toe en zien je graag in de toekomst terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en behulpzame verkoper die mee…

Fijne en behulpzame verkoper die mee denkt in oplossingen en niet in problemen, inmiddels de tweede bedrijfswagen die ik hier koop.

18 mars 2025

Beste Erwin,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie vijf sterren review. We vinden het fijn om te horen dat onze verkoper met jou heeft meegedacht en jullie samen een bedrijfswagen hebben kunnen uitzoeken. We wensen je veel prettige kilometers toe en zien je graag in de toekomst terug voor de derde bedrijfswagen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hartelijk dank aan lieve Martijn en…

Hartelijk dank aan lieve Martijn en zijn collega's , Ik ben blij met hun ervaring in het afhandelen van de benodigde transacties in een zeer korte tijd en het in contact blijven en het bereiken van het resultaat ..

Hoogachtend

Aansluiting B.V.

6 mars 2025

Beste Harun,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We willen je bedanken voor het mooie compliment en wensen je veel prettige kilometers toe.

Is goed

Goed onthouden, heel goed spreken

12 mars 2025

Hoi Vimal,

Hartelijk dank voor het delen van je mening. We waarderen het enorm! We hopen je weer terug te zien als er behoefte is aan een volgende bus en voor nu wensen we je veel prettige kilometers toe.

Team Van der Wal Vans

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed dag het is een bedrijf waar je…

Goed dag het is een bedrijf waar je goed wordt geholpen met een bedrijfswagens

10 mars 2025

Beste Rachid,

Dank voor het schrijven van een review. Goed om te horen dat je hulp en advies hebt gehad en aan de hand daarvan een mooie bus hebt uit kunnen zoeken uit onze grote voorraad. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Top bedrijf!!

Top bedrijf!!! Groot assortiment grote slagingskans

10 mars 2025

Hi Casa,

Bedankt voor het delen van je mooie compliment! We zijn blij dat onze medewerkers jou hebben kunnen helpen met het uitzoeken van een geschikte bus. Onze ruime voorraad maakt het mogelijk om verschillende bussen te bekijken. Weet dat in de toekomst de koffie en verkopers altijd voor je klaar staan mocht je nog een nieuwe bus nodig hebben. Voor nu wensen wij jou veel rijplezier toe.

Noté 1 sur 5 étoiles

ontevreden klant

de door mij gekochte auto gaf na 1000km al aan dat de olie ververst moest worden toen het luchtfilter eruit werd gehaald bleek het gitzwart de auto bleek al 15 mnd geen onderhoud te hebben gehad ben inmiddels 1600 euro kwijt terwijl v d wal zegt dat de auto rijklaar afgeleverd word bij contact geeft men niet thuis

7 mars 2025

Eerlijk

Eerlijk, behulpzaam en vriendelijk

26 février 2025

Hi,

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het belangrijk om onze klanten een luisterend oor te bieden aan de hand van zijn of haar wensen en zo samen een passende bus uit te zoeken. Goed om te horen dat je dit als prettig hebt ervaren. We wensen je veel prettige kilometers toe en zien je graag bij de volgende.

Renault Master …

Ik gister 28feb mijn nieuwe Renault Master opgehaald bij van der Wal. Een mooie jonge bus uit 2023 en 44000 gereden. De koop van de bus is in samenwerking met Isaak gegaan...één nadeel van hem is...de deal was rond en je hoort niets meer van hem. Niet na een app of telefoontje. Daarintegen werd de Aflevering gedaan door Rozanne. Een hele vriendelijke vrouw en alles voor elkaar had. En de bus is fantastisch alles wat eraan moest gebeuren is keurig gedaan en als ik in de toekomst nog weer opzoek ben naar een bedrijfsbus ga ik zeker weer naar van der Wal.

28 février 2025

Beste Ed,

Allereerst hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat je bij ons een mooie Renault Master hebt gekocht. Daarnaast vinden we het fijn om te horen dat de aflevering op rolletjes liep en Rozanne jou daarbij heeft kunnen helpen.

We vinden het jammer om te lezen dat de communicatie tijdens het traject niet altijd soepel is verlopen. Dat is zeker niet de bedoeling en daar trekken we lering uit. We streven ernaar om al onze klanten goed op de hoogte te houden, ook na het sluiten van de deal.

We wensen jou veel prettige kilometers en zien je graag terug in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Was everything 5* from the service to…

Was everything 5* from the service to the sale?

22 février 2025

Hi Luis,

Thank you for your review! It makes us very happy to see that you are so happy with us and we hope that you will come back to us if you ever need a bus again. Have fun in your beautiful new company car.

Kind regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer klantgericht en een de…

Zeer klantgericht en een de uiteindelijke deal is een win-win voor beiden

21 février 2025

Beste,

Wat fijn dat alles zo goed bevallen is en dat je bij ons geslaagd bent voor een nieuwe bus. We waarderen je mooie woorden enorm en je bent altijd welkom bij ons voor je volgende bedrijfswagen. Veel prettige kilometers toegewenst!

Beste Han,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We vinden het fijn om te horen dat de service naar wens was en de afhandeling goed was. We willen je bedanken voor het compliment en wensen je veel prettige kilometers toe.

Bedankt

voor mensen die betrouwbaar en eerlijk werken

11 février 2025

Hoi Turan,

Dank voor deze mooie review. We vinden het fijn om terug te lezen dat je onze service als betrouwbaar hebt ervaren. We wensen je veel prettige kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus