Van Leeuwen Amsterdam Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De stijl van de herencollectie sprak mij aan. De kleding is casual, maar niet slordig. De items die ik bestelde voelen geschikt voor iemand die comfort wil zonder er te simpel gekleed uit te zien.

Noté 5 sur 5 étoiles

De loose fit top was precies het soort kledingstuk dat ik graag draag op warmere dagen. Op het eerste gezicht ziet hij er simpel uit, maar de snit geeft hem toch een iets luxere uitstraling. Ik vond h... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dropshipping. Er is nog een van leeuwen op trustpilot, ze hebben simpel de website aangepast en een stel positieve nep reviews erop gezet zodat het wat lijkt. Hier niet bestellen!

Bien

TrustScore 4 sur 5

28 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De stijl van de herencollectie sprak…

14 juillet 2026

Misleiding

De orthopedische comfortsandalen die ik voor € 39,95 had besteld en ook via China heb ontvangen lijken van geen kant op de foto's op de site. De sandalen zijn helaas van inferieure kwaliteit.

2 août 2026

Dropshipping

29 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De slippers zagen er elegant genoeg uit…

De slippers zagen er elegant genoeg uit voor dagelijks gebruik, en daarom heb ik ze besteld. Ze zitten comfortabel voor korte wandelingen en boodschappen. Voor een hele dag lopen zou ik ze niet gebruiken, maar voor casual gebruik zijn ze leuk.

4 juillet 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

meteen een favoriet geworden

De zomerset zat vanaf de eerste keer dragen comfortabel. Ik gebruikte hem tijdens een weekendje weg en hij was makkelijk in te pakken en te combineren. Hij heeft een ontspannen maar toch nette uitstraling.

22 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De jurk die ik bestelde heeft een…

De jurk die ik bestelde heeft een flatterende pasvorm zonder te strak te zitten. Ik droeg hem tijdens een familielunch en voelde me de hele middag comfortabel. Voor de prijs heeft hij een best verzorgde uitstraling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kocht een midi jurk bij Van Leeuwen…

Ik kocht een midi jurk bij Van Leeuwen Amsterdam en was aangenaam verrast door hoe draagbaar hij is. Overdag combineer ik hem met sandalen en voor een etentje ziet hij er nog steeds netjes uit. De maattabel hielp mij om de juiste maat te kiezen.

14 juillet 2026

bestellen ging verrassend makkelijk

Ik vond het fijn dat de collectie niet te ingewikkeld is. Ik zag een kleurrijke jurk, controleerde de maat en bestelde zonder gedoe. Hij kwam na ongeveer 10 dagen binnen en leek goed op de foto’s.

9 juillet 2026

Pidän siitä

Pidän siitä, ettei sivusto tunnu liian sekavalta. Ottelut löytyvät helposti, vedot saa asetettua nopeasti eikä tarvitse klikkailla turhaan ympäriinsä. Se tuntuu modernilta mutta samalla yksinkertaiselta käyttää.

22 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik bestelde tijdens de sale en vond de…

Ik bestelde tijdens de sale en vond de prijs kwaliteitverhouding goed. De kleding heeft die nette dagelijkse stijl waar ik van houd en de kwaliteit voelt degelijk aan. Ik zou wel aanraden om de maattabel goed te bekijken voordat je bestelt.

15 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

blij dat ik eens iets anders koos

De print van de jurk is wat opvallender dan wat ik normaal kies, maar hij pakte heel goed uit. Hij voelt vrolijk aan zonder te druk te zijn. Ik ben blij dat ik deze keer iets anders heb geprobeerd.

8 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kocht iets tijdens de…

Ik kocht iets tijdens de sluitingsuitverkoop en wist niet precies wat ik kon verwachten. De kwaliteit bleek beter dan ik dacht, zeker voor de prijs. Gratis verzending en de retourmogelijkheid maakten de aankoop laagdrempelig.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn bestelling was vooral bedoeld voor…

Mijn bestelling was vooral bedoeld voor casual zomerkleding en alles voelde makkelijk draagbaar aan. Niets zag er overdreven opvallend uit, maar de items hadden wel een nette en stijlvolle uitstraling. Dat was precies wat ik zocht.

1 juillet 2026

Beste mensen,

Beste mensen,

U bent gewaarschuwd. Dit is gewoon een dropshipper. Pas nadat je een bestelling hebt besteld kom je erachter dat het uit China komt. Na weken van wachten eindelijk de producten ontvangen. Ze lijken niet eens op de kleding die ik besteld heb. Echt slechte kwaliteit. Dezelfde dag een mail gestuurd voor retourneren. Krijg tot nu toe alleen maar standaard berichten met de vraag wat er niet goed is en dat ik foto’s moet doorsturen. Belachelijk dit. Dus het zal nog wel een tijdje gaan duren voordat ik m’n geld terug heb. Mensen u bent dus gewaarschuwd… koop hier niks.

10 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

precies wat ik zocht voor de zomer

Ik bestelde een zomerjurk omdat ik iets wilde dat makkelijk zit, maar er toch verzorgd uitziet. De stof voelt licht aan en de pasvorm is losjes zonder vormloos te lijken. De levering duurde iets meer dan een week, wat voor mij prima was. Ik zou hier opnieuw bestellen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus