Heel slecht Al herhaaldelijk aangeschreven om Retourlabel op te sturen omdat kleedje waarvoor zij reclame maken op Instagram en TikTok fake kleding is Mensen laat liever niet bedotten Ze vera... Voir plus
Lisez les avis des autres
Er staat op de site dat verzending met PostNl gaat, komt rechtstreeks uit China via een Chinees verzendbedrijf. Misleiding! Ook vermelden ze binnen 30 dagen retourneren, maar blijkt voor uitverkoopart... Voir plus
Besteld: Ambachtelijke Oxford schoenen handgemaakt in Italië. Verzending per PostNL. De schoenen komen uit China en zijn van zeer slechte kwaliteit. Te koop bij TEMU voor € 11,95. De schoenen worden... Voir plus
Doordat ik al 2 paar echte Van Lier schoenen heb kwam het vertrouwd over. Maar wat een teleurstelling bij het uitpakken van de bestelde trui. Geen geborduurde hertendecoratie, geen leren opgenaaide el... Voir plus
Valiermode FAKE !!!
Heel slecht
Al herhaaldelijk aangeschreven om
Mensen laat liever niet bedotten
Ze veranderen ook constant van naam
Is fake website
Wees gewaarschuwd dus
Slechte kwaliteit en niet kunnen retourneren
Precies dezelfde ervaring zoals beschreven . Slechte kwaliteit sweater . Terugsturen naar China tegen hoge kosten . Klantenservice reageert niet behalve eerste keer . Niet kopen bij vsnkuermode dus !
Van Lier Mode lijkt één grote bedriegerij!!
Ongekend slechte kwaliteit van producten.
Om ze te retourneren moet je ze direct naar China terugsturen! Dit kost zo'n €25. Het adres kreeg ik van Van Lier Mode. Zeer zorgvuldig dit adres overgenomen. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik het na ruim 3 maanden uit China retour met de reden dat het 'Refused & Unclaimed' was. Op mail naar Van Lier Mode heb ik nog steeds geen reactie gekregen!!!!
Foute winkel
Alles ging mis en wat je besteld ontvang je niet. Het is waardeloze synthetische kleding zonder enige pasvorm.
Nooit meer iets bestellen lijkt mij het beste
Hennie en Wilma gaan nu verder onder…
Hennie en Wilma gaan nu verder onder van Loren mode. Na een aantal weken mijn 2 bestelde truien xl binnen. Zijn van 100% polyester, de mouwen veel te kort, zit geen model in en zonder boorden dus een en al slobber. Je kan niet bellen maar wel mailen maar helaas ook geen reactie. Ik ben bang dat ook ik ben opgelicht.
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen, waardeloze troep, synthetische rommel en het ziet er heel goedkoop uit, veel te duur en het heeft 5 weken geduurd voordat het hier was. Ik neem mijn verlies, maar ik hoop mensen een dezelfde ervaring te besparen !!!
Kijk uit! Oplichters!
Kijk uit. Oplichters.
De naam Lier Mode of Van Leer Mode klinkt vertrouwd en wekt de indruk van een Nederlands bedrijf, maar dat is schijn. De bestelde spullen komen met ruim twee weken vertraging rechtstreeks uit China.
Ik bestelde een trui die op de website zogenaamd was afgeprijsd van €150,00 naar €57,95. Wat ik ontving kun je nauwelijks een trui noemen. De kwaliteit is zo slecht dat het geen enkele warmte biedt. Exact dit soort producten vind je op bekende Chinese platforms voor €10 tot €15.
Ze adverteren met 100% retourgarantie, maar dat is misleidend. Bij retourneren krijg je een retouradres in China, met hoge kosten en praktisch geen mogelijkheid om je geld terug te krijgen.
Op de website staat bovendien vermeld: Nederlands familiebedrijf sinds 2002. Dat klopt simpelweg niet. Ze opereren onder meerdere Nederlandse namen die betrouwbaar klinken, maar feitelijk gaat het om dropshipping uit China.
Mijn advies: kijk altijd naar het retourbeleid. Zie je daar een Chinees retouradres, koop dan niets. Je wordt misleid.
Opgelicht
Opgelicht! Wolmix blijkt polyester.
Van Leer en Van Lier wordt afwisselend als naam gebruikt.
Heb een gebreide vest besteld en heb…
Heb een gebreide vest besteld en heb een synthetisch artikel ontvangen. Als ik mail wil sturen, naar verschillende adressen, worden die niet verstuurd!
Gewoon bedriegde boel!!!
Goedkope troep en zijn oplichters
2truien besteld maar wat een goedkope troep!Na een paar dagen eindelijk bericht met adres voor retouneren blijkt te zijn in China.
Er word duidelijk vermeld dat de porto kosten moeten zijn tussen 4,00 en 6,00 ivm douane problemen.
De kosten voor terug sturen was 23,30 dit kwam boven op het bedrag van rond de 80,00.Bewijs meegestuurd + foto's + rekening van verzenden gevraagd of ze even willen laten weten of ze mijn mail met foto' + bewijs hebben ontvangen.Krijg ik dezelfde mail met opnieuw waar ik de 2 truien heen moet verzenden.
Dit bedrijf is een oplichtersbende!
Ben bang dat ik geen cent terug krijg ga naar de politie of ik een aanklacht tegen hun kan indienen wegens valse voorwensels op hun website!
Mensen koop a.u.b.niets van hun website U wordt beduvelt...ze zijn een oplichtersbende
Een ster is nog teveel
Een ster is nog teveel. Na 10 dagen kwam de bestelling, zoals ik al vermoedde uit China. Slechte kwaliteit, heel anders dan op de site. 3 keer gemaild maar geen antwoord. Mijn 39,95 ben ik kwijt. Oplichters zijn het!
Van Leer / Lier oplichting
Oplichting!
Niks eerlijkheid van de aardige mevrouw Wilma en mijnheer Hennie van de foto , maar oplichters via Chinese drop shipping !
Xl trui besteld , ontvangen een met moeite maat M , gemeten volgens hun maattabel .
Van Leer / Lier hun fout , retourneren op mijn kosten 😱
Oplichters zijn het en daar is geen woord Chinees bij .
Wat een slechte kwaliteit voor die…
Wat een slechte kwaliteit voor die prijs, de foto’s waren veelbelovend
Zelfs China kan t beter.
Oplichting …
Op 24 september een paar schoenen besteld. Ik liet me misleiden door de naam Van Lier. Blijkt een Chinese oplichter. Het is nu 7 december. Nog steeds niets ontvangen. Volgens Track and trace is al sinds 5 oktober geen enkele beweging in de levering. Gevraagd om restitutie van het aankoopbedrag. Krijg als antwoord dat er geld wordt teruggestort wanneer de goederen retour zijn ontvangen. Ik heb alleen nog steeds niets ontvangen en ben bang dat het ook niet meer gaat gebeuren
Niet kopen niet kopen niet kopen je krijgt je product niet.
Schoenen besteld op 5 oktober 2025. Tot opheden moet ik de schoenen nog ontvangen. Ook na diverse mail wisselingen, waar zij beloven de schoenen op te sturen. Werd er niets opgestuurd. Gelukkig alles betaald met de creditcard en mijn geld terug gekregen. Wijze les koop niet zomaar bij een onbekend bedrijf die reklame maakt op facebook.
Begin september twee paar schoenen…
Begin september twee paar schoenen gekocht.
Komen uit China en zijn niet de maat we we hebben opgegeven. Ik heb de schoen retour gestuurd in de verpakking waarin ze zaten en een trace and trackbewijs geregeld. Schoenen zijn retour in China.
Tot op heden geen geld retour ontvangen, terwijl ik wel communiceer met ene Karina bij Van Leer Mode. Zij vraagt om geduld omdat het zo druk is (ja Ja)Opvallend dat de naam ineens Van Leer is en niet meer Van Lier. Koop niet bij ze het zijn oplichters. Zelfs die ene ster is nog te veel.
Je denkt in Amsterdam bij van Lier een…
Je denkt in Amsterdam bij van Lier een vestje te kopen, maar blijkt het uit China te komen! Retour sturen kan alleen naar China…kosten €21.80! Schandalig!
Plus douane kosten!
koop niets via deze site!
ook ik ben erin getrapt om via deze site te bestellen. waardeloze schoenen, niet terug kunnen sturen en het beloofde retourbedrag (20% van aankoopsom) nooit ontvangen.
Koop niets via deze website!
Opgelicht door vanlier.com ipv vanlier.nl
Koop Hier Niet!
vanlier.nl is iets anders dan vanlier.com
We voelen ons opgelicht. Deze dropshippers maken misbruik van de naam vanlier.nl. De kwaliteit van vanlier.com is heel slecht en komt niet overeen met de afbeeldingen. Eigenlijk moet deze website verwijderd worden. Kosten naar China zelf betalen.
Advies: koop hier niet!
Oplichting
De schoenen komen uit China en zijn van zeer slechte kwaliteit. Te koop bij TEMU voor € 11,95. De schoenen worden bezorgd door twee Turkse mannen met een volkswagen Golf. Retour in Nederland is niet mogelijk, naar China kost € 48,67 Aanschafprijs bij van Lier ( van Leer) mode € 54,95 !!! Pure oplichting.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.