Na wekenlang gezocht te hebben naar een betaalbare mooie Skoda Superb ben ik online bij Van Mossel in Valkenswaard terecht gekomen. Ik kon snel terecht voor een bezichtiging en een proefrit. Ik werd... Voir plus

Lisez les avis des autres
Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik mocht op 08 mei 2026, mijn Leaseauto ophalen bij van Mossel Audi Tilburg. Ik was zelf vergeten met wie ik een afspraak had voor de aflevering. Eindstand bleek het Gert te zijn en was het een he... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire Audi
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire automobile
- Garage automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Van Mossel Audi
Écrit par l'entreprise
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Incompetent - charging for no effects whatsoever
I came to Audi Van Mossel in Tilburg for APK and to fix parking sensors that were not working, After few hours I learned that service was not able to identify the reason why sensors are out of order. Despite that failure they charged me €235 for this unsuccessful diagnosis.
My take is the following:
1) Audi Van Mossel should not charge premium rates for the work of incompetent staff
2) They should not charge for nothing (as no effect whatsoever was achieved.
3) Audi should make client aware that even if they do nothing they will charge him €235 for an hour of work
Draw your own conclusions. For me it was first and the last time. Big disappointment.

Réponse de Van Mossel Audi
Prachtige Audi Q3 Adanced Edition. Afgelopen week onze nieuwe Q3 opgehaald…
Afgelopen week onze nieuwe Q3 opgehaald bij van Mossel in Valkenswaard. Alweer onze 6e Audi, steeds via deze vestiging en ook dit keer weer was alles op en top geregeld. Marko Lipovac en Sjors Beeks hebben ons bij de verkoop prima ondersteund, waardoor wij uit de veelheid van opties die Audi biedt een hele mooie auto hebben kunnen specificeren, en nu wij het eindresultaat zien, voldoet de Q3 volledig aan onze verwachtingen.
Goed geholpen en begeleid
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Ramon bij Van Mossel Weert. Dit was voor ons de eerste keer dat we samen een auto kochten via een financiering, waardoor we veel vragen hadden over het proces en het inruilen van onze auto. We werden hier goed in begeleid en er werd ruim de tijd voor ons genomen. Uiteindelijk is alles succesvol verlopen en we zijn erg blij met onze auto.
Beste Audi Tilburg……Begin januari een…
Beste Audi Tilburg……Begin januari een mooie audi A3 limousine gekocht aldaar. We zijn geholpen door Marko een leuke spontane verkoper heel professioneel en met veel verstand van alle modellen en alle ins and outs…… alles mochten we testen proberen vragen zeggen . We zijn er bijna een hele middag geweest alles op het gemak sigaretje konden we roken buiten drinken en hapjes en mooie prijs voor onze inruiler .
Onze auto werd netjes geleverd schoon en met volle tank en veel tekst en uitleg over de electronika. Vandaag even langs chef werkplaats ook uitstekend grholpen en professioneel en nog een wasbeurt na . Service ten top……. Nu wachten we nog op een bericht zodra er een q3 sportback binnenkomt zodat we een hogere instap hebben……maar dat word er zeker 1 bij van de Mossel

Persoonlijk contact
Persoonlijk en correct geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto.
Goede voorlichting en contact over de voortgang door Stijn van Gils. Ook voor de uitleg van de auto bij aflevering nam hij de tijd.
Blij met onze nieuwe Audi.

Top!
Ik ben erg goed geholpen door Gert Schriek. Hij heeft me alles fijn en duidelijk uitgelegd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Audi!

Réponse de Van Mossel Audi
Goed geholpen door Occasion Manager…
Goed geholpen door Occasion Manager Halil Ozturk!
Agent snel en denkt met je mee, wij zijn heel blij met onze Audi Q2!

Réponse de Van Mossel Audi
Goed geholpen en snel geleverd
Goed geholpen en snel geleverd. Bedankt Sjors.
Super service
Had heel snel een vervangende auto nodig. Super geregeld. Binnen 15 minuten weer onderweg na een klapband en nog auto gewisseld ook dezelfde avond gerepareerd en wel. Toppers

Réponse de Van Mossel Audi
Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi…
Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi Tilburg. Verkoper Halil heeft ons perfect geholpen en alles uitstekend uitgelegd over de auto.
Contact is als zeer kundig en fijn ervaren.
Mvg Peter en Anita

Droomauto bij Audi plus
We zagen onze droomauto bij Audi plus. Na 1.5 uur gereden te hebben tot van Mossel Audi Weert, uiterst vriendelijk geholpen door Ramon. Bakje koffie en Limburgse vlaai erbij, onze kinderen waren toen al om. Proefgereden.. en verkocht. Vandaag de auto opgehaald, super geholpen. Professioneel, vriendelijk en zorgvuldig, daarom kunnen wij het aanraden!
Sjors is een TOPPER
Sjors is een TOPPER! Hij heeft ons zo ontzettend goed geholpen. Een man van zijn woord, komt afspraken na en heeft een fijne manier van communiceren. Voor vele een voorbeeld! Nogmaals dank.
Zeer fijne ervaring !
Een hartelijke ontvangst door Gert met een uitgebreide uitleg van onze nieuwe Audi Q8. Bovendien een paar dagen later nog eens een zeer klantvriendelijke geste van Gert!
Fijne ervaring !

Top service
Wij hebben de aankoop met Sjors als zeer prettig ervaren. De service was top en de communicatie vonden we heel goed. Wij raden dan ook iedereen aan om hier je auto’s te kopen.
Zeer tevreden
Goede begeleiding, deskundigheid, klantgerichtheid van verkoopleider (Gert) en het team achter de schermen ofwel de monteurs in de werkplaats die zorgen dat de auto helemaal in orde is.

Réponse de Van Mossel Audi
Persoonlijke service en korte lijnen…
Persoonlijke service en korte lijnen bij vragen over de levering van mijn nieuwe auto. Levering 3 maanden na bestelling. Bedankt Gert!

Réponse de Van Mossel Audi
Ik ben zeer hartelijk ontvangen door…
Ik ben zeer hartelijk ontvangen door Gert. Mij werd alles tot de details uitgelegd over de in en outs van mijn Audi A3. Er werd zelf tijd genomen om de Audi app te installeren onder het gemak van een kop koffie. Na deze introductie werd ik nogmaals verrast bij het zien van mijn auto, hier werd ik voorgesteld aan Stijn die mij alle technische functies uitlegde over het gebruik van de auto. Na deze uitleg was voor mij alles duidelijk en helder.

Réponse de Van Mossel Audi
Goede aflevering van mijn nieuwe Audi
Goede aflevering van mijn nieuwe Audi, leuke onthulling en goede begeleiding door Sjors. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Fijne service bij Van Mossel Valkenswaard
Fijne service bij Van Mossel Valkenswaard. We zijn goed geholpen door Sjors, alles werd duidelijk uitgelegd en de afhandeling verliep soepel. We zijn erg blij met onze Audi Q3. Zeker een aanrader!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.