Koelmalaan 67, 1812 PR Alkmaar, Noord-Holland, NL
L'entreprise a répondu
Het is allemaal goed en vakkundig gemaakt. Wat beter kan is de afspraak nakomen. We zouden de auto op woensdag ophalen. Werd uiteindelijk vrijdag. Wat mij opvalt. Wij hebben door de jaren heen a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben zeker goed geholpen. Heel netjes en snel. Duurde even voordat de auto terug was maar dat had puur met de koppigheid van de auto zelf te maken. Hij wilde niet leren.
L'entreprise a répondu
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Koelmalaan 67, 1812 PR, Alkmaar, Noord-Holland, Pays-Bas

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
Super goed geholpen. Ziet er top uit. En nog lekker schoon ook. Top gr john Bosma

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
Ik kon vrij snel terecht en het contact met de dame die de intake deed was heel klantvriendelijk. Ik wilde haar nog even wijzen op een deel van de schade waar ik op het schadeformulier geen melding van maakte omdat ik dat in het donker niet goed had gezien.
Zij liep mee naar de auto en maakte er een notitie van.
Bij het ophalen van de auto werd ik door een heer geholpen en hij controleerde nog even of de camera die waarschuwt voor de afstand tot je voorganger ok was in het rapport.
De auto was binnen en buiten schoongemaakt en de schade aan de bumper was ‘onzichtbaar’ gerepareerd, met een helemaal opnieuw gespoten bumper (waardoor wat kleine krassen ook waren ‘opgelost’.
Je hebt liever geen contact met een schadeherstelbedrijf, maar áls je dan contact hebt: dan zó. Chapeau!

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
De processen tussen lease mij van Mossel en schade bedrijf van Mossel sluiten niet aan en de klant kan bij herhaling wachten.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
Alleen maar lof. Snel geholpen, terwijl bij andere garages pas over maanden plek was. Zou zo weer terug gaan!

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
Na een schadegeval ben ik bij Mossel terechtgekomen, en dat is heel goed bevallen. De medewerkers waren vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Alles werd netjes geregeld en ik werd tussendoor op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht ik nog een keer schade rijden, zal ik hier zeker weer terug komen.

Niet zo vriendelijke,onverschillige receptioniste
Vandaag gebeld met andere medewerker en uitgelegd gekregen.
De auto is keurig gerepareerd.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
De datum van herstel kon vrij gekozen worden
Service t.b.v. leenauto was perfect
Vriendelijk personeel
En de schade is perfect hersteld

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
De schade aan de achterbumper is binnen enkele dagen keurig hersteld.
Als ik me niet vergis is ook het gehele interieur voor aflevering netjes schoongemaakt. Bij het ophalen van de auto is helder uitgelegd hoe de reparatie is uitgevoerd.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
Uiteindelijk alles netjes opgelost en excuses aangeboden voor de laatste paar slechte communicatie foutjes.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
onvriendelijk service, te lang voordat gewacht voordat de auto is gemaakt. geen automaat vervangen vervoer

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
Auto vakkundig gemaakt echter vriendelijkheid is mijlenver te zoeken

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Alkmaar
En savoir plus sur les différents types d'avis.