Het hele proses van aanmelden van de schade tot de uitvoering van de reparatie was super goed geregeld. Toen wij de auto volgens afspraak mochten afhalen Stond er een auto die splinternieuw leek sc... Voir plus

Marconilaan-Noord 63, 4614 HB Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
L'entreprise a répondu
Snelle Service.Klantvriendelijk en netjes afgewerkt.Ik ben er zeer tevreden over en zal zeker mensen dit bedrijf aanraden.
L'entreprise a répondu
Perfect, snel en deskundig uitgevoerde reparatie. Jammer van de staat vervangend vervoer. Binnenkant niet schoon (o.a. broodkruimels en smerige vlekken op daschboord) Buitenkant vogelpoep.
Prima en snelle services. Conform prijs en afspraak uitgevoerd. Keurig geholpen
Marconilaan-Noord 63, 4614 HB, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Pays-Bas

goede communicatie. duidelijke afspraken.
Prettige en goede hulp tijdens de bezoeken

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Goede informatie verstrekking en snelle afwikkeling

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Toen wij de auto volgens afspraak mochten afhalen
Stond er een auto die splinternieuw leek schitterend van binnen en buitengewassen. Dank hier voor.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Fijne service, vriendelijk personeel en snel geholpen. Heerlijk bakje koffie aangeboden gekregen.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Ik kon mijn auto binnen een week brengen, terwijl de concurrent een wachttijd van drie maanden had. Achteraf begrijp ik waarom…
De leenauto was zowel van binnen als van buiten zó smerig dat ik hem eerst zelf maar heb afgespoten — ik had nauwelijks normaal zicht door de ruiten.
De oplevering van mijn eigen auto werd drie keer uitgesteld. Dat kan gebeuren, maar bij het ophalen heb ik de auto uiteindelijk geweigerd: deuren stonden scheef, panelen zaten los, enzovoort.
Na een nieuwe poging, waarbij de deur iets beter werd afgesteld, heb ik de auto toch maar meegenomen.
Bij het ophalen zat het hele interieur onder het stof van het polijsten of iets vergelijkbaars. Omdat ik de auto niet nóg langer daar wilde laten staan, heb ik maar getekend om hem mee te nemen. Achteraf gezien dom, want onderweg naar huis ontdekte ik aan de bestuurderskant nieuwe schades — duidelijk veroorzaakt door het loswrikken van panelen met een schroevendraaier of iets dergelijks.
De beschadigingen zitten precies in het zicht, waardoor ik er elke dag opnieuw aan herinnerd word.
Ik heb hierover nog gemaild, maar nooit een reactie ontvangen.
Handtekening gezet, geld binnen… garantie tot de deur.
Nooit meer.

Prima en snelle services. Conform prijs en afspraak uitgevoerd. Keurig geholpen

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Hele aardige mensen die je netjes te woord staan. Wel miste ik wat communicatie over vertraging en is er bij het opleveren na mijn feedback toch nog een klein deel ter plekken bijgewerkt, terwijl ik dit nog duidelijk bij aflevering had gemeld.
Update: nadat ik de auto nogmaals heb nagekeken was de motorkap niet goed uitgelijnd. Weer laten maken en breken tijdens deze montage mijn kap boven de gril. Nieuwe besteld waar ik 12 weken op heb gewacht. Vandaag eindelijk voor de laatse keer de auto gebracht”dacht ik” en nu weer bij het bestuderen bij thuiskomt is het onderdeel zeer slordig gespoten. Er zitten druipers op. Ik ga morgen weer terug bellen en kijken wat er geregeld kan worden.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Bij het opleveren na reparatie bleek een onderdeel met schade niet hersteld. Ook was de montage niet helemaal correct uitgevoerd.
Jammer is wel, dat door een intern communicatieprobleem bij deze vestiging, dit mij niet was verteld bij het weer ophalen van mijn auto.
Na contact hierover is het betreffende onderdeel vernieuwd.
Omdat de montagepunten aan de bumper niet geheel meer in orde waren is de gehele bumper, als compensatie voor het ongemak, op kosten van Van Mossel vernieuwd.
Eindresultaat is nu prima.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Heel veel over gehoord dat het een vreselijke zaak is. Helaas MOEST ik via mijn verzekering hier mijn Mercedes E-klasse laten maken.
Een verschrikkelijke ervaring rijker!!! Slechte communicatie, geen afspraken mee te maken. Bellen niet terug, reageren niet op emails en als dat het enige was: nee hor! De schade is slecht gemaakt! Her en der schades toegebracht aan de auto die er nog niet zaten toen in de auto afleverde!!!! Ik heb via een relatie bij van Mossel gehoord dat er veel Bulgaren werken die niet weten wat ze doen! Onderhands maken ze afspraken met verzekeraars om.de prijs te drukken! Schade was geraamd op €400,- incl. Btw. Schade bedrijf keert €1500,- euro uit!!! Schandalig!!! Van Mossel maakt er een potje van!! Ga hier niet heen!!!
Naaraanleiding van reactie;:;
Ze spijten en spijten op reviews. In de praktijk komt hier niets van.. praatjes hebben ze. Laten me al maanden hangen. Niet komen hier!

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
En savoir plus sur les différents types d'avis.