Driemanssteeweg 690d, 3084 CB Rotterdam, Zuid-Holland, NL
L'entreprise a répondu
de schade is hersteld binnen de afgesproken termijn. Goede ontvangst bij zowel het brengen als bij het afhalen. Vriendelijke medewerkers en schade is perfect afgehandeld. Het interieur is zelfs sc... Voir plus
Driemanssteeweg 690d, 3084 CB, Rotterdam, Zuid-Holland, Pays-Bas

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik had na ruim 50 jaar schade vrij rijden, nu deze schade door toedoen van een ander en was onbekend met deze materie, ik vond het lastig dat de auto 5 dagen weg was maar uiteindelijk.zag het resultaat er goed uit.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Aardige personeels! Houden je op de hoogte van de auto, staan altijd klaar wanneer je belt. Hebben antwoorden op je vragen.

Bezeting receptie ondermaats
Info van huurauto en in-fatelling weinig service

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Pas bij de derde keer dat ik de auto kwam halen was alles in orde. Dit heeft mij enorm veel tijd en frustratie gekost.
Het personeel was vriendelijk

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik werd afgelopen goed geholpen door de verkoper, die ervoor gezorgd heeft dat de navigatie werd aangesloten met datakabel.

1. duidelijke communicatie naar alle partijen - klant, verzekeringsmaatschappij
2. klantgericht, snel noodreparatie verricht waardoor de mobiliteit van ons werd gewaarborgd
3. kwaliteit van reparatie: uitstekend.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Vriendelijk en snel geholpen.
Auto weer in perfecte conditie/staat.
Mijn Dank..Willem Maarse

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Heel fijn geholpen met de snelle en goede behandeling van de schade!
Bedankt!

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
de schade is hersteld binnen de afgesproken termijn.
Goede ontvangst bij zowel het brengen als bij het afhalen.
Vriendelijke medewerkers en schade is perfect afgehandeld.
Het interieur is zelfs schoongemaakt.
Kortom, TOP

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Contact is heel slecht na 10 dagen wist niemand hoe ver het was.Moesten zelf overal naar toe bellen en toen zeiden ze de onderdelen zijn er niet terwijl hij na een week klaar zou zijn.Maar niemand die even iets laat weten,we zouden terug gebeld worden voor de kerst nou ze moeten nog bellen. En dan ineens is hij op vrijdag klaar.Heel raar

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Klaas heeft goed advies gegeven en echt meegedacht

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik ben begonnen met enkel advies inwinnen bij Van Mossel Autoschade in Rotterdam, en uiteindelijk heb ik de schade aan mijn auto daar laten herstellen. Wat een topservice! De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en meedenkend. Alles werd duidelijk uitgelegd en de reparatie was van hoge kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden over het hele proces en zou deze schadehersteller absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en uitstekende autoschadeservice.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
En savoir plus sur les différents types d'avis.