Établissement
Changer d'établissementDriemanssteeweg 690d, 3084 CB Rotterdam, Zuid-Holland, NL
Lisez les avis des autres
Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende service die ik heb mogen ontvangen. In het bijzonder wil ik Orlando Gambier bedanken voor zijn vriendelijke hulp, het flex... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed ontvangen. Klantvriendelijkheid was prima. Goede uitleg gegeven over de schade en het herstellen ervan. Ben zeer tevreden.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Driemanssteeweg 690d, 3084 CB, Rotterdam, Zuid-Holland, Pays-Bas
- 010 429 52 11

Schade, wat nu?
Demande des avis aux clients
Hele fijne ervaring gehad bij van…
Hele fijne ervaring gehad bij van Mossel Rotterdam. Super snel klaar en een fijne service!!
Hele fijne service
Hele fijne service. De man achter de balie was ook super aardig en vrolijk. Heel blij dat ik m’n auto terug heb.
Via deze weg wil ik jullie hartelijk…
In het bijzonder wil ik Orlando Gambier bedanken voor zijn vriendelijke hulp, het flexibele handelen en het vakmanschap dat is geleverd. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van mijn auto ben ik op een professionele, klantgerichte en betrokken manier geholpen.
Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend om zoveel betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit te ervaren. Juist daarom vond ik het belangrijk om mijn waardering hiervoor uit te spreken. Orlando denkt echt met de klant mee en doet er alles aan om tot een goede oplossing te komen. Dat heb ik enorm gewaardeerd.
Mijn auto is perfect afgeleverd en ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat. Het geleverde vakmanschap is duidelijk zichtbaar en geeft veel vertrouwen. Jullie inzet en service verdienen dan ook een groot compliment.
Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite, de prettige communicatie en de uitstekende dienstverlening.
T-ROC
De heren aan de balie waren…
De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus te werk gegaan.
Ik hoop nooit meer terug te komen voor schade, maar voor de mensen zelf absoluut niet!!Mannen zo hoort het! 💪🙏
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Prima ervaring
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Afspraken worden prima nagekomen.

Goed werk geleverd!

Van Mossel Rotterdam
Vriendelijk personeel aan de Driemansteeweg Autoschade is goed gemaakt, Leenauto was meer dan prima. Enige minpuntje; de leenauto stond nog in iemand zijn parkeerapp, waardoor mijn app aangaf dat ik het kenteken niet kon toevoegen

Auto top gemaakt
Auto top gemaakt
En een hele goede service van
Orlando gambier

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Goede service, vriendelijk personeel.
Alles is goed en duidelijk verlopen.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Reparatie is sneller gereed dan…
Reparatie is sneller gereed dan aangegeven was. Ik weet tijdig gebeld om auto te wisselen.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Jammer van de communicatie, verder prima
Werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd. Communicatie is minder, je kan de vestiging niet rechtstreeks bereiken maar via een landelijk call center. Dat vind ik dus super slecht en onpersoonlijk.

Prima service
Prima service, in de planning ging e.e.a. mis, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden. Ziet er picobello uit dus volgende keer (ik hoop het niet) ga ik weer naar van Mossel Rotterdam bij schade:-)

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
In de winter schade gereden met mijn…
In de winter schade gereden met mijn auto. Na enige tijd wachten (begrijpelijk gezien de barre winter) een afspraak kunnen plannen bij van Mossel schade. Vervolgens kreeg ik een dag(16:50 om precies te zijn) voor de geplande datum een telefoontje dat nog niet alle onderdelen binnen waren. Ruim een maand later heb ik alsnog een afspraak kunnen plannen. Omdat het vervangen van een bumper naar mijn idee niet heel lang duurt, ben ik niet ingegaan op het aanbod van een huur auto. Na 5 dagen wachten (enigszins verbaasd)toch gebeld voor een auto(mijn fout niet gedacht dat het vervangen zó lang zou duren) helaas na meerdere keren contact kreeg ik constant te horen dat ze de werkplaats niet konden bereiken. Heb uiteindelijk zelf vervoer kunnen regelen, maar het feit dat er geen "normaal" contact gemaakt kan worden frustreert.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Schade met foto's aangemeld half…
Schade met foto's aangemeld half januari. Auto uiteindelijk gerepareerd op 17 april. Dat heeft natuurlijk veel te lang geduurd. Wat ons vooral gestoord heeft dat er geen enkele communicatie is geweest vanuit Van Mossel over het hoe en waarom. Steeds opnieuw moesten wij zelf contact opnemen om steeds weer opnieuw te horen dat er nog niets gedaan was aan de schade. Ook de ontvangst bij de receptie was niet erg klantvriendelijk. Toen wij ons meldden voor de afspraak om 8 uur 's ochtends, was de deur nog dicht maar ging na aankloppen wel open. De meneer die ons binnenliet beet ons toe dat we ' veel te vroeg waren'. Het was twee minuten voor 8....
Onze latere ervaringen met de mensen bij de receptie waren een stuk beter. We werden toen wel vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
Uiteindelijk is de schade goed gerepareerd.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Klantportaal onzinnig en reparatieschade niet gemeld
Klantportaal werkt totaal niet. Het stappen reparatieplan gaat niet verder dan stap5 onderdelen besteld. Gehele schade reparatieplan loopt 8 dagen uit.
Nadat het schadeplan is uitgevoerd is er reparatieschade aan ons voertuig ontstaan welke niet is gemeld.
Een kwaliteitscontrole ontbreekt compleet anders wordt een hersteld voertuig nooit zo aan de eigenaar/klant op deze manier overgedragen.