Heb veel lakschade opgelopen aan mijn voertuig. De uitgevoerde werkzaamheden zijn perfect gedaan en de auto ziet er weer als nieuw uit. De ontvangst + intake zijn op een prima manier ontvangen door m... Voir plus

L'entreprise a répondu
Had schade aan mijn Caddy alles is zeer netjes af gehandeld door de dames aan de balie, en geregeld met verzekering, werd ook gebeld toen mijn Caddy klaar was bus zelfs een beetje gewassen Het eni... Voir plus
L'entreprise a répondu
Van A tot Z een super geweldige service in al z’n eenvoud. 1 telefoontje, 1 afspraak, ruitvervangen. Autoschadebedrijf van Mossel in Waalwijk heeft een goede uitstraling, sfeer, kwaliteit en service.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Medewerker houd goed contact over de status van de auto. Medewerkers denken goed mee, zijn eerlijk en betrouwbaar!
Zinkerweg 7, 5145 NL, Waalwijk, Noord-Brabant, Pays-Bas

Prima service and correct geïnformeerd over status van de reparatie.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Uitstekende schadeherstellers en goede service

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Netjes te woord gestaan, goede service en ook vragen werden netjes afgehandeld. Zowel telefonisch als ter plekke.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Ben echt top geholpen door Armando!! Aanrader!

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
De monteur die de ruit 10-6-25 om 14:00 uur heeft vervangen van mijn Nissan Ariya, reuze bedankt voor je attente en kwalitatieve goede service.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Wordt altijd gelijk geholpen en zijn erg mee denkend

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Ik kwam met mijn auto ivm dat iemand tegen mn auto heeft aangezeten.
Ik werd vriendelijk ontvangen en ben zeer goed geholpen, zeer klantvriendelijk.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Het enige wat ik jammer vind maar daar kunnen de mensen in Waalwijk niets aan doen
Een medewerkster van ons bedrijf had een nieuwe auto gekocht bij een ander onderdeel van mossel
deze werd afgeleverd met schade wat niet goed netjes is opgelost door van Mossel

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
Ik kan niet anders zeggen dat dat de medewerker genaamd Nighel mij ontzettend goed geholpen heeft. Een vriendelijke meid die voor je klaar staat op het moment dat je haar nodig hebt.

Réponse : Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk
En savoir plus sur les différents types d'avis.