Wij hebben vorige week een gebruikte fiat 500c gekocht bij van Mossel Mega Occasion centrum Goes en dit tot onze volle tevredenheid. Wij zijn hierbij geholpen door Hasan Kapil en bedanken hem voor zi... Voir plus

L'entreprise a répondu
Ik zag een juist binnengekomen auto op internet waar ik interesse in had en wilde snel een proefritje, en dat kon. Wel even geschrokken van het oordeel van twee verkopers over de motor van mijn in te... Voir plus
L'entreprise a répondu
2-7-2024 auto voor kleinonderhoud en apk keuring gebracht bij van Mossel Goes. De dame van de receptie was niet alleen een geweldige gastvrouw maar ook iemand met kennis van zaken. Het gaf mij het gev... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Pearyweg 19, 4462 GT, Goes, Nederland, Pays-Bas

Wij zijn hierbij geholpen door Hasan Kapil en bedanken hem voor zijn aandacht en vriendelijkheid. Inmiddels is dit onze derde aankoop bij de van Mossel groep en altijd naar tevredenheid!

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
2 weken geleden heb ik hier mijn mooie Renault Austral gekocht. Voorafgaand aan mijn bezoek zeer prettig contact gehad met Sander de Heer en de deal was al bijna gesloten. Na het maken van de proefrit wilde ik de auto meteen meenemen, waardoor Sander geen tijd had om een melding op de auto te onderzoeken/oplossen. Goes is voor mij een flink eindje rijden en ik heb dit alsnog bij een vestiging bij mij in de buurt kunnen doen. De auto is verder in orde gemaakt door Van Mossel Tiel en alles werd intern geregeld door dd Van Mossel vestigingen. Al met al dus een zeer goede ervaring! Nogmaals bedankt voor de flexibiliteit, eerlijke prijs en mijn mooie auto!

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Deskundige service bij het uitzoeken, open dialoog bij het onderhandelen en een vriendelijke service door Sander de Heer

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Onze verkoper was zeer behulpzaam om een auto te vinden die perfect bij ons paste. Hij heeft humor, kennis, communiceert vlot, kortom een prettig persoon en we voelde ons snel op ons gemak bij hem.
Ook het andere personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Een mooie nette Fiat 500e gekocht bij Van Mossel in Goes. Fijn hoe Sander de Heer met ons meedacht. We hebben mooie deal kunnen sluiten.

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Voor het eerst een auto gekocht bij Van Mossel in Goes. Fijn hoe er met ons werd meegedacht.

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Hele fijne ervaring gehad dankzij verkoper Sjekiel Zwaan. Hij was vriendelijk, kundig, behulpzaam en snel in zijn reacties en het maken van een offerte. Vol vertrouwen vandaag in mijn nieuwe auto gestapt en met een goed gevoel. Ik kan het iedereen aanraden!

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Wat een ontzettend leuk bedrijf om hier je auto te kopen. Er hangt een gemoedelijke sfeer. En alles ziet er keurig netjes uit. In eerste aanleg fijn geholpen door Dion. Daarna door Marcel. Nog zo'n belangrijke schakel in het bedrijf. En ook Sjekiel heeft ons volledig ontzorgd met zowel de inkoop van de oude auto als de aanschaf van de nieuwe. Klasse! Gewoon normale communicatie en geen gladde verkoop praatjes. Iedereen heeft zijn best gedaan (ook de werkplaats!) om de auto nog voor eind 2025 af te leveren. En dat is gelukt. Op oudejaarsdag vertrokken wij met een mooie auto, een leuke goodiebag met Van Mossel spulletjes en een glimlach (-:

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Voor de tweede keer heb ik een auto aangeschaft bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Goes, bij verkoper Sander de Heer. De service was wederom uitstekend en de verkoper is vriendelijk en professioneel. Hij wekt vertrouwen en denkt actief mee om tot een passende oplossing te komen die aansluit bij alle wensen.

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Wij super leuk en goed geholpen door Sander! Het is duidelijk iemand met ervaring en plezier in zijn werk. Hij heeft ons meer dan goed geholpen en ook bij autoverzekering waar hij het niet zo maar bij liet zitten. Alles bij elkaar hebben wij een hele goede, prettige ervaring bij v. Mossel Goes.

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Nette service door Sjekiel. Toen de auto kon worden opgehaald was er een internetstoring waardoor de papieren voor overdracht niet beschikbaar waren en dat duurde ook nog een paar dagen. Lastig want ik had al vervoer geregeld en moest toen op een later moment opnieuw vervoer zien te regelen naar de vestiging. Een auto ophalen op de fiets gaat immers niet. Sjekiel heeft toen langs een andere weg alsnog de papieren geregeld en de auto bij mij voor de deur afgeleverd. Nette service dus.

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Goed geholpen door Sander Blij met mijn eerste auto!

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Een afspraak gemaakt voor een proefrit, maar meneer had zelf geen tijd. Is er een onervaren verkoper of zo die echt niets weet. De auto staat nog niet eens rijklaar. Daarbij zitten er twee echt hele grote krassen op de deur van de auto, maar deze hadden ze nog niet gezien🤷♂️. Komen we terug van de proefrit en we vragen wat er verder nog voorradig is van dit soort auto’s weet hij het niet. Dit is nu de tweede teleurstelling bij van Mossel en tegelijk de laatste. Jammer!

Klantvriendelijkheid, meedenkend.
Enkel is het servicepakket bij aanschaf van nieuwe auto erg duur.

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Het was heel fijn zaken te doen
Het was allemaal heel positief !

Réponse : Van Mossel Mega Occasion Centrum - Goes
Zijn er netjes en vriendelijk ontvangen door Sander
De koop van de auto is netjes afgehandeld
Zijn heel tevreden over de deze van Mossel mega centrum

Klantvriendelijkheid, meedenkend.
Enkel is het servicepakket bij aanschaf van nieuwe auto erg duur.
En savoir plus sur les différents types d'avis.