Optiek Van Renterghem Dirk | Aalter  Avis 21

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een waar plezier om in deze zaak binnen te gaan. En dit niet alleen omwille van het mooie interieur maar vooral omwille van de vlotheid, vriendelijkheid, vakmanschap en deskundigheid. Ik we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden met mijn nieuwe bril, dank zij Dirk heb ik nu een perfecte kijk met de juiste glazen en het montuurtje dat zeer licht is zodat de bril niet meer van mijn neus zakt. Bij Van Renterghem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn favoriete optiekzaak! Alle topmerken zijn aanwezig. Fantastisch mooie zaak! Architecturale parel! Perfect advies. Schitterend aanbod! Naservice waarbij je je echt koning voelt als klant.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze vinden in een heel vlug tempo de gepaste brilmontuur voor je.Heel wat keuze. De afspraken worden correct nageleefd. Het team is op elkaar ingespeeld, heel vriendelijk . De service is heel groot .... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Opticien
  2. Centre d'ophtalmologie

Écrit par l'entreprise

We zien je graag komen – dat spreekt voor zich. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter houden we er nu eenmaal van om je te helpen. Jij hebt een probleem met je zicht, wij staan te popelen om je de juiste oplossing te bieden. Dat doen we door kwaliteit en uitmuntende materialen te koppelen aan creatieve designs met een twist. Maar vooral: door je te helpen zoals jij geholpen wilt worden. Met degelijk advies, eerlijke raad en een no-nonsense aanpak waarop je volledig kan vertrouwen. Niet alleen bij je aankoop, maar ook nog lang achteraf.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden met mijn nieuwe bril

Bij Van Renterghem ben je aan het juiste adres, zowel voor de bril als voor de juiste glazen
Dank u .

11 mai 2026

Don’t look any further…

Het is een waar plezier om in deze zaak binnen te gaan.
Ik werd er geholpen bij het aanpassen van mijn bril die ik gekocht had in het buitenland waar ik woon. Het gaf me zo’n goed gevoel geholpen te kunnen worden niettegenstaande ik geen vaste klant ben.
Hartelijk dank!

8 mai 2026

Aanrader!

Van keuzestress was geen sprake bij de aankoop van mijn eerste vaste bril. De voorgestelde monturen waren deskundig uitgekozen en eerlijk becommentarieert, wat voor een vlotte afhandeling heeft gezorgd.
Bedankt aan het team!

3 février 2026

Réponse de Optiek Van Renterghem Dirk | Aalter

Bedankt Bart voor de mooie woorden. We doen dit met heel veel plezier! Weet dat je altijd welkom bent voor gratis onderhoud van je bril. Graag tot binnenkort!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze vinden in een heel vlug tempo de…

We komen al jaren naar deze prachtige optiezaak nog nooit ontgoocheld altijd super tevreden .Chapeau voor jullie uitmuntende expertise en service

20 décembre 2025

Réponse de Optiek Van Renterghem Dirk | Aalter

Hartelijk bedankt Rik! We streven ernaar om altijd de beste service te leveren. Je bent steeds welkom voor gratis onderhoud van je bril. Graag tot binnenkort!

Kortom

Kortom: kundigheid, vriendelijkheid en vertrouwen — dat vat mijn ervaring het best samen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en eerlijke service. 👓✨

3 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goeie begeleiding en ruime keuze

Heel tevreden over de ruime keuze en begeleiding bij het kiezen van een bril. Omwille van m'n smal gezicht en zware sterkte ben ik eerder beperkt in keuzemogelijkheden maar ik vond toch een super leuke bril. Dirk en zn team letten bij het passen op details die ik nooit zou zien. Perfecte service!

9 août 2025

Mijn favoriete optiekzaak!

Perfect advies. Schitterend aanbod!
Naservice waarbij je je echt koning voelt als klant.
Op het rapport van Dirk en zijn team 'Doe zo verder'!
5 sterren méér dan waard!
Isabelle en Guy

18 janvier 2024

Réponse de Optiek Van Renterghem Dirk | Aalter

Bedankt Isabelle en Guy, voor de mooie review. Onze deur staat altijd open voor jullie. We ontvangen jullie graag binnenkort terug in onze winkel voor een gratis onderhoud van de bril. Graag tot dan!

Noté 5 sur 5 étoiles

de Metngen zijn zorgvuldig uitgevoerd…

de Metngen zijn zorgvuldig uitgevoerd en bril is aangepast

6 novembre 2022

Réponse de Optiek Van Renterghem Dirk | Aalter

Beste Maria, heel erg bedankt! Fijn dat we jou goed hebben kunnen helpen. Spring gerust binnen voor gratis onderhoud en aanpassing van de bril. Graag tot binnenkort!

Fantastische bril

Totaal nieuwe bril en dan ook een totale nieuwe look voor mij,heel tevreden over de oogtesten en over de keuze die Dirk me voorstelde om voor deze mooie bril te kiezen,hartelijk dank groetjes Rudy

6 octobre 2022

Réponse de Optiek Van Renterghem Dirk | Aalter

Beste Rudy, heel erg bedankt voor de mooie review. Dat is met heel veel plezier gedaan! Vergeet niet regelmatig terug te komen voor gratis onderhoud van je bril. Graag tot binnenkort!

Heel aangename ervaring

Heel aangename ervaring, ik werd perfect geholpen bij de keuze van mijn nieuwe bril en ik krijg er nog steeds heel veel complimenten mee.

1 juillet 2022

Top service!

Bij de keuze van mijn nieuwe bril gaven ze mij tips op basis van de vorm van mijn gezicht, huidskleur en haarkleur. Ik ging naar buiten met een bril die mij 100% past en goed doet voelen. Een bril die ik anders nooit zelf had durven kiezen. Bedankt!

8 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij jullie evolueert een bril van een…

Bij jullie evolueert een bril van een noodzakelijk kwaad tot een succes. Van het kiezen van de juiste montuur, de juiste glazen voor het soort werk dat je doet, het opmerken dat het ver zicht ook moet gecorrigeerd worden. Iedereen heel professioneel, efficiënt en aangenaam in de omgang. Nooit zoveel complimenten gekregen over mijn leesbril en vooral blij dat jullie opmerkten dat het ver zicht beter kan. De rit naar huis bij nacht en ontij verloopt een heel stuk vlotter! Bedankt!

20 décembre 2021

Réponse de Optiek Van Renterghem Dirk | Aalter

Beste Nicole, heel erg bedankt voor de mooie review! Het doet ons heel veel plezier dit te lezen. Blij dat we jou hebben kunnen helpen. Altijd welkom voor gratis onderhoud en nazicht van je bril. Graag tot binnenkort!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus