Vallensbæk Køreskole Avis 307

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg. Said gør teori-timerne så sjove, som... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler. Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Glimrende køreskole! Bestod begge prøve i første omgang. Havde Morten både til teori og praksis. Rigtig dygtig til at forklare, hjælpe og have en god stemning i skolevognen. Nemt at få køretider... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Kørekort på Vallensbæk køreskole

Jeg har taget mit kørekort på Vallensbæk køreskole med Morten som både teori og kørelærer. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, fordi Morten var en fantastisk lærer der både kunne rette på fejl og holde mig i godt humør. Mit forløb hos Vallensbæk køreskole har været intet mindre end fantastisk.

8 avril 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, der fik mig til at bestå begge prøver i første forsøg, også selvom enkelte informationer i forløbet godt kunne gives i lidt bedre tid. Søren kan stærkt anbefales som kørelærer. Han er både tålmodig og god til at gøre en opmærksom på forbedringer.

1 avril 2025

Tusind tak Oscar

For din ærlige og positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du bestod begge prøver i første forsøg, og at Søren har været en god støtte gennem forløbet. Vi sætter også pris på din bemærkning om informationstiming – den tager vi med videre, så vi hele tiden kan blive bedre.

Tak fordi du valgte Vallensbæk Køreskole – og held og lykke på vejen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega fed lærer som fik mig hurtigt…

Mega fed lærer som fik mig hurtigt igennem

27 mars 2025

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og kom hurtigt og sikkert igennem forløbet. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet hele vejen.

Alt det bedste på vejen frem – og tak fordi du valgte

Vallensbæk Køreskole!

Noté 4 sur 5 étoiles

Søren er en god og tålmodig kørelære

Søren er en god og tålmodig kørelære, der sørgede for at vi fik øvet de ting jeg ikke var så stærk i.

25 mars 2025

Tusind tak Josefine

For de pæne ord om Søren!
Det glæder os at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet – især i de områder, hvor der var behov for ekstra øvelse. Det er præcis sådan, vi ønsker at støtte vores elever gennem forløbet.

Held og lykke på vejen frem – og tak fordi du valgte Vallensbæk Køreskole!

Mega fed køreskole

Havde Morten som kørelærer han kunne joke og komme med gode jokes hvis man lavede fejl til at starte med men han kan også være konstruktiv samtidig med sin kritik så man både har det sjovt og lærerigt. Teori og køreprøve bestået i første hug. Kan klart anbefale Vallensbæk køreskole og Morten som kørelærer

13 mars 2025

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tak for din flotte anmeldelse! Constantin🙌🚗

Det er fantastisk at høre, at du har haft både en sjov og lærerig oplevelse hos os – og stort tillykke med at bestå både teori- og køreprøven i første forsøg! 🎉💪

Hos Vallensbæk Køreskole går vi op i, at undervisningen skal være både seriøs og underholdende, så det glæder os, at du har haft en god tid med mig.

Tak for din anbefaling – vi ses på vejene! 🚦😊

Mvh.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan virkelig anbefale Vallensbæk køreskole…

Jeg kan virkelig anbefale Vallensbæk køreskole! Både teori undervisning og køretimerne har været super gode og gjort at jeg har følt mig godt klædt på inden begge prøver. Kørelærerne har været fleksible i forhold til planlægning af køretimer, så det kunne passe med både skole og arbejde. Klar anbefaling!!

12 mars 2025

Tak for din flotte anmeldelse, Carla! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt klædt på til begge prøver, og at både teoriundervisningen og køretimerne har levet op til dine forventninger. Vi ved, hvor vigtigt det er med fleksibilitet, så det er skønt at høre, at det har fungeret godt i forhold til skole og arbejde.

Kæmpe tillykke med dit kørekort – vi ses på vejene! 🚗🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg anbefaler helt klart denne…

Jeg anbefaler helt klart denne køreskole! Jeg dumpet 3 gange på min gamle køreskole og valgte derefter at skifte til denne køreskole og bestod første gang. Der skulle kun 3 køretimer med Søren og alt gik, som det skulle. En klar anbefaling herfra.

5 mars 2025

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tak for din flotte anmeldelse! Amelia⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og stort tillykke med at bestå køreprøven i første forsøg efter skiftet! 💪🚗

Det er fantastisk, at blot tre køretimer med Søren gjorde en forskel – det viser, hvor vigtigt det er at have den rette undervisning og støtte. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ønsker dig mange sikre og gode ture på vejene!

Super køreskole

Super køreskole

11 février 2025

Tak for din anmeldelse! 🚗🎉 Maluca

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! Stort tillykke med dit kørekort – vi håber, du får mange gode ture på vejene. 🚦😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde erfaringer med flere skoler

Jeg havde erfaringer med flere skoler, men min bedste oplevelse var med (Vallensbæk køreskole). Jeg fik god forklaring, og jeg fik selvtillid til at køre bil, og det er den bedste skole. Morten er den bedste lærer, der forklarer dig alt på en overskuelig og enkel måde. Det lykkedes i første forsøg.

25 février 2025

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Batiq⭐⭐⭐⭐⭐

Det er skønt at høre, at din bedste oplevelse var hos Vallensbæk Køreskole! 🚗💨 Vi gør altid vores bedste for at give god undervisning og sørge for, at vores elever føler sig trygge og klar til vejen.

Stort tillykke med at bestå i første forsøg! 🎉💪
Tak for din anbefaling – vi ønsker dig mange gode og sikre køreture fremover! 🚦😊

De bedste hilsner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vallensbæk Køreskole er en anerkendt…

Vallensbæk Køreskole er en anerkendt køreskole på Vestegnen, der tilbyder god undervisning. De har dygtige kørelærere, som sørger for, at eleverne er godt forberedt til både teori- og køreprøven. Mange elever er tilfredse med deres forløb og fremhæver, at undervisningen er både lærerig og hyggelig. Kørelærerne er tålmodige og gode til at forklare tingene, så alle kan følge med. Skolen lægger vægt på en tryg og afslappet atmosfære, hvor eleverne føler sig godt tilpas.

27 février 2025

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊🚗Sami

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Vallensbæk Køreskole. Vi bestræber os på at skabe en tryg og lærerig atmosfære, hvor alle føler sig godt forberedte til både teori- og køreprøven. Det betyder meget for os, at vores undervisning bliver set som både grundig, hyggelig og forståelig.

Tak for din anbefaling – vi glæder os til at se dig på vejene! 🚦👏

Noté 5 sur 5 étoiles

Klar anbefaling af Morten!

Jeg har haft et faktasisk forløb sammen med Morten, både teori og kørsel på vejen.
Teori undervisningen har været lærerig og dejligt at lære nogle nye ting!
Håber du har nydt kafferne jeg har haft med har smagt godt😊

26 février 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊🚗 Lærke, frk. Street

Det er fantastisk at høre, at du har haft et godt forløb hos os, både til teori og på vejene! Det betyder meget, at du har følt dig godt tilpas og fået noget ud af undervisningen.

Og ja – kafferne har bestemt været værdsat! ☕😄 Tak for dem og for den gode energi, du har bidraget med!

Vi ses på vejene – og husk, du er altid velkommen forbi til en køresnak (eller en kaffe 😉)! 🚦👏
De bedste hilsner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling til Vallensbæk…

Kæmpe anbefaling til Vallensbæk Køreskole!

Det var skide skægt og lærerigt at køre med Morten, da jeg skulle tage mit kørekort - han giver en motivation, god læring + god humor! De største anbefalinger herfra.

20 février 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🚗😃 Esme

Det glæder os at høre, at du har haft en både sjov og lærerig oplevelse med Morten! Motivation, god undervisning og humor er vigtige elementer i et godt kørekortforløb – og vi er glade for, at du har oplevet det hele hos os!

De største tak herfra – vi ses på vejene! 🚦💪🎉

Fremragende oplevelse

Gode teori- og kørelærer hjalp mig med at bestå begge prøver i første forsøg. Fantastisk undervisning og god fleksibilitet ift. at passe køretimerne ind i mit skema. Kan klart anbefales.

13 février 2025

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🚗🎉Kasper

Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at både teoriundervisningen og køretimerne har hjulpet dig til at bestå i første forsøg! Vi ved, hvor vigtigt det er med fleksibilitet, så det betyder meget, at du har oplevet det hos os.

Stort tillykke med kørekortet – vi ses på vejene! 🚦😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem godt sted at tage sit kørekort! Kæmpe anbefaling

Jeg syntes personligt at det var virkelig godt, elsker hvordan man ikke blev helt fortabt i alt det teoretiske men at det faktisk også var sjovt og fedt at være der, men samtidig også lærerigt. Søren var en utrolig god Kørelære, kunne være mig selv og lærte så utrolig meget som stadigvæk sidder fast. Utrolig god oplevelse og de var rigtig gode til at imødekomme mine behov ift. person udvikling og køretider.

3 février 2025

usind tak for din fantastiske anmeldelse! 🚗✨ AK

Vi er glade for at høre, at du har haft en sjov, lærerig og tryg oplevelse hos os – og at Søren har været med til at gøre forløbet ekstra godt! 🙌 Det betyder meget for os, at undervisningen ikke bare er effektiv, men også en positiv oplevelse.

Stort tillykke med kørekortet – vi håber, du får mange gode ture på vejene! 🚦😃

Bedste køreskole

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Vallensbæk køreskole. Undervisningen var grundig og pædagogisk, og både teori- og køretimerne var tilpasset mit niveau, hvilket gjorde det nemt at følge med og føle sig tryg bag rattet. Instruktøren var tålmodig, engageret og god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå – også når noget var svært i starten.

Administrationen var også nem at have med at gøre, og planlægning af timer gik glat. Jeg følte mig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven!

Men alt i alt en super god oplevelse, og jeg vil klart anbefale Vallensbæk køreskole til andre.

29 janvier 2025

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌🚗Sahar

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os! Vi lægger stor vægt på at tilpasse undervisningen til den enkelte elev, så det er skønt at høre, at du følte dig tryg og godt guidet gennem både teori og kørsel.

At du oplevede undervisningen som både grundig og pædagogisk betyder meget for os – og vi ved, hvor vigtigt det er, at man får tingene forklaret på en måde, der giver mening, især når noget føles svært i starten. Det lyder også til, at du har haft en god oplevelse med planlægningen af timerne, hvilket vi selvfølgelig altid bestræber os på at gøre så fleksibelt som muligt.

Stort tillykke med dit kørekort – vi håber, du får mange gode og sikre ture på vejene! 🚦😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Nok den bedste køreskole.

Uheldigvis skulle jeg generhverve mit kørekort, godt nok har jeg kørt bil i mange år men nye ting er komme til, andre ting har man glemt med tiden.
Vallensbæk køreskole hjælper dig med at huske.
Jeg kørte med Mogens, utrolig flink og venlig kørelære der roligt lære dig det du skal vide og gøre til køreprøven.
En kedelig måde at skulle genopfriske sine køreegenskaber, men med Mogens hjælp bestod jeg begge dele første gang.
Havde eller forberedt cykel, cykelhjelm og lygter. Så har nu et komplet sæt til salg. 😂
Varmt anbefales køreskolen.

7 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes virkelig Vallensbæk køreskole…

Jeg synes virkelig Vallensbæk køreskole har været en god køreskole. De hjælper virkelig en og giver en alle de gode redskaber til at kunne lære det teoretiske og det praktiske. Kørelærerne er også gode til at hjælpe en med at få forståelse for trafikken og hjælpe med at rette ens fejl. De er urolige søde og vil en det bedste, de tror på dig og giver dig gejst, god motivation og rolige timer- når man er ude og køre med ens lærer.

30 janvier 2025

SEJR efter ca 2år✊🏻

Jeg har lige modtaget mit kørekort her til morges. Det er sku en meget betænksom køreskole der deler med deres yderste til eleverne, så som at hente dem en time før prøven starter for at give dem ekstra redskaber så de er sikker på at bestå. Rigtig god service jeg er yderst taknemmelig. Må ALLAh! hjælpe jer alle sammen til at kunne bestå jeres køreprøver (sig aamiin)..

27 janvier 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus