Vallensbæk Køreskole Avis 307

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg. Said gør teori-timerne så sjove, som... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler. Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Glimrende køreskole! Bestod begge prøve i første omgang. Havde Morten både til teori og praksis. Rigtig dygtig til at forklare, hjælpe og have en god stemning i skolevognen. Nemt at få køretider... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Vallensbæk køreskole har jeg været…

Vallensbæk køreskole har jeg været rigtig glad for, især kørelærer Søren har været rigtig god. Jeg har kun haft gode undervisninger under hele forløbet.
Jeg bestod teori for først gang, men køreprøve skulle dog lige prøve et par gange. Køretimerne har været meget gode og lærerige og Søren har været meget god til at vejlede og hjælpe.
Så kan jeg helt klart anbefale Vallensbæk køreskole.

15 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft Søren som kørelærer

Jeg har haft Søren som kørelærer, og det er gået perfekt. Begge prøver bestået i første hug, og Søren er virkelig god til at forberede en på prøverne, og gøre at man føler sig sikker på at bestå, når man skal op.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vallensbæk køreskole er en rigtig godt…

Vallensbæk køreskole har jeg været rigtig glad for, kørelærer Søren har været rigtig god. Jeg har kun haft gode undervisninger under hele forløbet.
Jeg bestod teori og køreprøve, ved første forsøg. Har kunne planlægge køretimerne ud fra mit arbejde, det har haft en stor betydning for mig. Så kan helt klart anbefale Vallensbæk køreskole.

12 janvier 2025

Kommer fra tidligere køreskole

Jeg havde tidligere gået på en køreskole i Brøndby, hvor jeg havde det rigtig svært ved at bestå min teoriprøve, her dumpede jeg 2 gange og så lukkede skolen, og dette tilfælde fandt jeg Vallensbæk køreskole, jeg endte med at få nogle teori timer, så jeg kunne gå op og bestå, det klarede jeg, herefter skulle jeg til køreprøve, Morten som var min kørelærer, var meget lærerig, og sagde alt det jeg skulle, bare jeg kunne huske det til prøve, det var rart og endte så med at gå op og bestå min kører prøve i første hug.

10 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestået begge prøver i første forsøg

Har haft Søren som kørelærer og det har været en rigtig god oplevelse. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Køretimerne har været meget gode og lærerige og Søren har været god til at vejlede og hjælpe.

Bestået begge prøver i 1 forsøg

Bestået begge prøver i 1 forsøg. Har haft en god teori periode og kørsel med Morten, det har været sjov, hyggeligt, lærerigt🛻 Morten og jeg har aftalt køretimer så det passede med mit skema (minimalt fravær)

Tusind Tak Morten ♥️🚘

First and foremost, I would like to thank "Morten" my kørelærer for the long patience he has given me. I know its not easy to teach me but he gave all his patience to me and finally I got my "Danish drivers license"!
He is amazing in teaching the teori lessons and even nice to adjust the schedule during my driving lessons as well!
All his hard work pays off today!
Merry Merry Christmas and dont forget to enroll in Vallensbæk Køreskole and look for Morten ♥️♥️♥️♥️♥️

20 décembre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Jeg er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med mig som din kørelærer, og stort tillykke med dit danske kørekort – virkelig flot klaret!

Det betyder meget for mig, at du følte dig godt hjulpet både i teoriundervisningen og under køretimerne, og jeg er glade for at høre, at du syntes at jeg har tålmodighed og fleksibilitet gjorde en forskel for dig.

Vi ønsker dig en glædelig jul og mange gode oplevelser bag rattet fremover. Tak fordi du anbefaler Vallensbæk Køreskole!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestod både teoriprøven og…

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Det var med hjælp fra gode teorilærere og med Morten som kørelærer. Køretimerne blev lagt, så jeg næsten ikke fik fravær. Jeg kan klart anbefale Vallensbæk køreskole.

17 décembre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Stort tillykke med at bestå både teoriprøven og køreprøven i første forsøg – virkelig flot klaret! jeg er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores teoriundervisning og køretimerne med mig.

Det betyder meget for mig, at vi kan hjælpe vores elever med at nå deres mål, samtidig med at vi gør det så fleksibelt som muligt i forhold til deres hverdag.

Tak for din anbefaling – vi ønsker dig mange gode og sikre ture på vejene!

Bedste Køreskole

“Fantastisk køreskole!”
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos denne køreskole. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, hvilket siger en hel del! Teoritimerne var de bedste – både sjove, lærerige og med gode præmier engang imellem. Kørelektionerne med Morten var uden tvivl de bedste; han kombinerer humor, ro og gode snakke, hvilket gjorde mig helt tryg og godt forberedt til køreprøven.

Jeg vil klart anbefale denne køreskole til alle, der vil have en grundig og positiv oplevelse på vejen mod kørekortet. Tusind tak for en fantastisk tid!

11 décembre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os, og stort tillykke med at bestå begge prøver i første forsøg – det er flot klaret!

Jeg er glade for, at du nød teoritimerne og ikke mindst køretimerne med mig. Det betyder meget for mig, at vores elever føler sig trygge, godt forberedt og kan have det sjovt undervejs i forløbet.

Tak for din anbefaling og dine varme ord – vi ønsker dig mange sikre og gode ture på vejene fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

Morten hjalp mig en del i forhold til…

Morten hjalp mig en del i forhold til at starte et ekstra hold om onsdagen for mig og mine fodbold venner. Jeg blev hjulpet godt på vej især i de sjove teoritimer og jeg bestod begge prøver i første forsøg.

10 décembre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Nicklas!

Stort tillykke med at bestå begge prøver i første forsøg – virkelig godt gået! jeg er glade for at høre, at jeg kunne hjælpe med at starte et ekstra hold til dig og dine fodboldvenner, så det passede ind i jeres hverdag.

Det betyder meget for mig, at du havde en god oplevelse både i de sjove teoritimer og på din rejse mod kørekortet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Vi ønsker dig mange gode og sikre ture på vejene fremover.

Valg af køreskole

Jeg startede på Vallensbæk køreskole, efter at have gået på en anden køreskole i flere måneder. Da jeg valgte køreskole, var jeg ikke klar over hvor stor en forskel der faktisk er på køreskoler.

Der var en tydelig forskel fra min gamle køreskole til Vallensbæk køreskole. Jeg kunne mærke at kørelæreren faktisk havde lyst til at være der, og at han oprigtigt gik op i, at jeg fik mit kørekort.

Det var virkelig rart at have en kørelærer som gik op i de små detaljer. Jeg følte, at jeg faktisk havde styr på tingene.

Derudover var lige præcis min kørelærer, nemlig Morten, rigtig rar at køre med, han havde først og fremmest styr sine ting, og så er han super imødekommende og ikke bange for at lave en joke under køretureren.

Så tænkt dig godt om inde du vælger en køreskole/kørelærer. Jeg kan ikke anbefale Vallensbæk køreskole nok!! Jeg havde en helt fantastisk oplevelse med dem, og det er selvfølgelig endt med, at jeg har fået mit kørekort.

Så tak til Vallensbæk køreskole, og specielt tak til Morten for en helt igennem god oplevelse.

20 octobre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak Noah for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utrolig glade for, at vi kunne hjælpe dig resten af vejen mod dit kørekort, især når din tidligere køreskole desværre ikke levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du oplevede en tydelig forskel, og at du følte dig set, hørt og hjulpet hele vejen igennem hos os.

Morten gør virkelig en stor indsats for både at skabe en tryg og positiv oplevelse og samtidig gå op i de små detaljer, som sikrer, at du er godt forberedt. Det er skønt at høre, at det gjorde en forskel for dig.

Stort tillykke med dit kørekort! Vi er stolte over, at vi kunne hjælpe dig med at nå dit mål, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Du er altid velkommen, hvis du har brug for os i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Morten & Vallensbæk Køreskole Team

5 STJERNER!!

5 STJERNER!!

Det har været et fremragende forløb hos Vallensbæk køreskole! Jeg havde Søren som kørelærer hvilket har været en kæmpe fornøjelse, jeg kommer igennem nåleøjet på mange forsøg på teoriprøven og anden gang på køreprøven. Det er dejligt at der ikke er noget hast fra kørelæreren af selvom man kan ha svært ved nogle ting! Alt bliver taget i ens eget tempo og ingen stress. Fleksibel med tider ift. kørsel også under udannelse, hvilket er et kæmpe plus!

Vh. Markus Poulsen

3 décembre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Markus!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft et fremragende forløb hos os, og stort tillykke med at have bestået både teori- og køreprøven! Det er flot klaret, og vi ved, at det kræver både viljestyrke og fokus at komme igennem, når der er udfordringer undervejs.

Det glæder os, at du oplevede, at Søren skabte en tryg og rolig atmosfære, hvor tingene blev taget i dit eget tempo – det er præcis, hvad vi stræber efter. Vi gør altid vores bedste for at være fleksible, så det passer med uddannelse og andre forpligtelser, så det betyder meget at høre, at det har gjort en forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi ønsker dig mange gode og sikre ture på vejene fremover!

Vallensbæk Køreskole

Vallensbæk Køreskole, i sin helhed, er der ikke meget at sige dårligt om!

Teoritimerne var livlige, lærerige og sjove. Nåede at opleve Cemal og Morten som undervisere, de havde begge godt styr på tingene. Timerne blev altid afsluttet med en lille prøve, hvad man så synes om det er op til den enkelte. For mig personligt, fungerede det meget fint!

Og nu til den praktiske del. Under min tilmeldelse havde jeg mulighed for at ønske en kørelærer, og jeg anede intet om nogle af dem, ikke desto mindre skrev jeg Søren på. Og Søren endte da også med at være min kørelærer, og jeg kan kun sige at det har været en absolut fornøjelse lige fra start! Det var aldrig et problem at få fat på Søren, han kom til tiden, og når han ikke gjorde, så var han hurtig til at kontakte mig og informere om at han var 10 minutter (eller hvor meget) for sent. Magen til fleksibilitet tror jeg sgu også man skal lede længe efter, må jeg alligevel have lov at sige. Om jeg skulle samles op derhjemme eller på skolen, og om vi skulle slutte på skolen, derhjemme eller på arbejdet, det var ingen problemer!
Yderligere kan jeg også kun sige gode ting om Søren, han er ekstremt dygtig, han er snaksagelig på den gode måde, også er han naturligvis også fantastisk til at lære fra sig.

Vallensbæk Køreskole 5/5

Søren som Kørelærer 6/5

21 novembre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak for din utrolig detaljerede og flotte anmeldelse! Victor

Vi er så glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos Vallensbæk Køreskole – både i teorilokalet og på vejene. Det er dejligt at vide, at teoritimerne med Cemal og Morten fungerede så godt for dig, og at du følte, at de var både lærerige og underholdende.

Et kæmpe tak for de rosende ord om Søren! Det glæder os at høre, at han levede op til dine forventninger og mere til. Hans fleksibilitet og evne til at skabe en tryg og lærerig atmosfære er noget, vi er meget stolte af. Det betyder virkelig meget for os, at du oplevede en så professionel og personlig tilgang.

Stort tillykke med dit kørekort, og vi er taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig mange gode og sikre ture fremover!

Dejligt sted at komme

Dejligt sted at komme, med god energi og masser hjælp at få når man ønsker det tusind tak for kortet 😊❤️💪🏽

13 novembre 2024

Réponse : Vallensbæk Køreskole

Tusind tak Mads for din dejlige anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du oplevede god energi og masser af hjælp undervejs. Det betyder meget for os, at vores elever føler sig godt tilpas og støttet hele vejen gennem forløbet.

Stort tillykke med kørekortet! Vi ønsker dig mange gode og sikre ture på vejene fremover 😊❤️💪🏽

kørekort

Jeg har gennemgået et kørekort kursus hos Vallensbæk Køreskole. Det har gennem kurset været positivt med flinke og rolige undervisere der altid har overholdt deres aftaler med mig.

10 novembre 2024

Hej Sebastian
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Vallensbæk Køreskole. Det betyder meget for os, at vores undervisere har kunnet hjælpe dig på en positiv og professionel måde. Vi ønsker dig alt det bedste i fremtiden, og håber du fortsat vil have glæde af dit kørekort!

Bedste køretimer

Jeg havde Søren som kørelærer og kan ikke sige nok godt om ham det har været en langt bedre oplevelse end jeg troede det ville være og det var nogle fantastiske køreture vi var ude på👍👍

29 octobre 2024

Hej Isabella
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Søren som kørelærer. Det betyder meget for os, at du har haft fantastiske køreture, og at vi har kunne bidrage til en positiv kørekortsoplevelse.
Vi ønsker dig alt det bedste på vejene, og håber du fortsat vil have glæde af dit kørekort!

Noté 5 sur 5 étoiles

Begge prøver bestået i første forsøg

Jeg bestod teori første gang ved at have nogen gode teorilærere. Derudover har jeg også lige bestået min køreprøve i første forsøg med Morten som kørelære, med kun få ekstrakøretimer. Morten er en mega god kørelærer, som er god at snakke med. Han er også god til en presse en på en sjov måde, så kæmpe anbefaling fra mig!

7 novembre 2024

Hej Sarah,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du bestod både teori og køreprøve i første forsøg – det er en stor præstation! Det er dejligt at høre, at jeg har været en god kørelærer og har bidraget til en positiv oplevelse for dig.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling, og jeg ønsker dig alt det bedste på vejene!

Morten & Vallensbæk Køreskole Team

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus