VIRKELIG GOD ONLINE BUTIK 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Til vores nye xpeng P7+ Både mig og fruen var virkelig i tvivl om hvor seriøst dette firma er i virkeligheden da det har så få anmeldelser og alle er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte fire Continental vinterhjul til Xpeng P7+ torsdag den 20. august 2026. Betalte fakturaen sidst på dagen (torsdag) - fik bekræftelse fra Patrick på at den var betalt fredag morgen og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte vinterdæk og fælge til min XPeng G6 hos Vejgreb.dk. Patrick hjalp mig professionelt over mail og sammensatte et tilbud, der matchede mit budget og mine ønsker. Levering skete allerede to dag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vejgreb.dk – komplette hjulsæt med kvalitet og pasform i fokus Hos Vejgreb.dk gør vi det nemt at købe nye hjul til din bil – uanset om du kører elbil, SUV eller familiebil. Vi leverer komplette hjulsæt med dæk, fælge og TPMS ventiler, som er professionelt monteret og afbalanceret, så de er klar til at sætte direkte på bilen. Vi samarbejder med anerkendte leverandører i hele Europa og sørger for, at du får pasningsgaranti, høj kvalitet og en tryg købsoplevelse fra start til slut. Bag Vejgreb.dk står danske bilentusiaster, der brænder for godt vejgreb, flot design og personlig service – uanset om du shopper vinterdæk, sommerdæk eller helårshjul. Kort sagt: Vi leverer hjul, der passer – og service, der holder.
4030, Tune, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg må indrømme at det lød lidt for godt til at være sandt, så jeg googlede @ ud af bukserne på firmaet og ringede til sidst til dem for at få bekræftet at firmaet eksisterende😂 og vi må bare sige at det er både godt og sandt, min mand bestilt de fælge og dæk han ønskede en torsdag aften og den efterfølgende tirsdag om formiddagen var de i vores indkørsl, som skrevet og lovet komplet med afbalancering og tpms censorer klar til at sætte på vores bil.👍👍👍💪💪💪

VIRKELIG GOD ONLINE BUTIK 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Til vores nye xpeng P7+
Både mig og fruen var virkelig i tvivl om hvor seriøst dette firma er i virkeligheden da det har så få anmeldelser og alle er bare ( super duper ) 😃😃
MEEN VI ER VIRKELIG IMPONERET OVER PRISEN, HURTIGT LEVERING, OG KVALITET 👍🏻

Réponse de Vejgreb.dk
Hjulsæt med vinterdæk bestilt, leveret dagen efter. God forklaring på hjemmeside, og ikke noget ekstra som kodning af ventiler eller lignende ved betaling. alt er inklusiv. Skal først på bilen senere, men alt tyder på der er 100% styr på detaljerne.

Réponse de Vejgreb.dk
Betalte fakturaen sidst på dagen (torsdag) - fik bekræftelse fra Patrick på at den var betalt fredag morgen og modtog fire mega flotte vinterhjul kl 15 samme dag!!
og jeg bor i Horsens (og det gør vejgreb.dk ikke - faktisk i den modsatte del af dk).
Det er vildt!
Og Patrick sender så lige en sms, fordi jeg ikke var hjemme da fragtmanden havde sat hjulene foran vores byhus, for at sikre sig at jeg vidste at de var kommet og jeg fik dem indenfor. Vildt god stil.
Tak Patrick og vejgreb.

Réponse de Vejgreb.dk
Wow… Er simpelthen imponeret🤗 Halvandet døgn efter jeg trykkede på bestil stod de hjemme i indkørslen. Tak for smertefri bestilling & levering Vejgreb.dk.

Réponse de Vejgreb.dk
Flotte hjul til en billig pris og god rådgivning.

Réponse de Vejgreb.dk
Jeg har købt et komplet vinterhjulsæt i 20” til min nye XPENG G6. Hurtig levering og virkelig god kundeservice. Patrick kunne hjælpe med at finde det helt rette sæt. Ser frem til at montere dem til vinter 👌👍👍

Réponse de Vejgreb.dk
Gik superhurtig fra bestilling til modtagelse og rigtig god service.

Réponse de Vejgreb.dk
Var super glad for både sparring, levering og ikke mindst prisen ;)

Réponse de Vejgreb.dk
Bedste service. Jeg handler kun her, da de har de bedste dæk til bedste priser. Klar anbefaling

Réponse de Vejgreb.dk
Virkelig en super god oplevelse 😍 Leveringen var hurtig, og fælgene var endnu flottere, end jeg havde håbet på 👌 Man mærker tydeligt, at virksomheden har styr på både kvalitet og levering. Alt spillede bare, og jeg er virkelig tilfreds med købet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Vejgreb.dk
Super god oplevelse! Hurtig levering, og fælgene var virkelig flotte og levede helt op til forventningerne 😍👌 Dækkene var monteret perfekt, så det hele var klar til brug med det samme. Kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Vejgreb.dk
God og professionel vejledning, giver følelsen af et godt køb! Virkelig tak for service og gode dæk - til MEGET rimelig pris!

Réponse de Vejgreb.dk
5 stjerne fra mig for deres virkelig gode kundeservice, de levere alt hvad de skrive på deres hjemmeside, kan kun anbefale vejgreb.dk

Réponse de Vejgreb.dk
Fuldstændig uovertruffen kundeservice og meget hurtig levering. 5 store stjerner herfra!

Réponse de Vejgreb.dk
Hurtig levering, super tilfreds, da jeg stod lidt akut og skulle bruge et sæt nye dæk til min Renault Twingo.

Réponse de Vejgreb.dk
Rigtig hurtig levering og supporten spiller maks!

Réponse de Vejgreb.dk
Professionelt og trykt at handle her.
Købte vinterdæk til G6 PF

Réponse de Vejgreb.dk
Med de nye regler om vinterdæk skulle det gå stærkt. Vejgreb leverede mine vinterdæk hurtigt og holdt mig opdateret hele vejen. Bestillingen var enkel, priserne skarpe og alt fungerede præcis, som det skulle – hurtigt og problemfrit.