Hurtig reparation, hvilket altid er ønskværdigt. Cyklen bryder sjældent sammen, når det er belejligt. Og der er værdi for pengene.

Hurtige og dygtige. Kan komme med solide anbefalinger og giver ikke op, hvis noget kræver lidt mere knofedt end du troede, det ville. Også rimelige priser. Jeg har tænkt mig at være fast kunde her.

Altid søde og imødekommende. Fikser cyklen hurtigt. Jeg skulle have fikset mit gear, som de havde sat på i november, men grundet en udgået vare var det et gear der ikke passede til min cykel. Nu da... Voir plus

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos

À propos de Velobless Cykler

Écrit par l'entreprise

cykel-med-en-logo

I vores cykelbutik og online webshop har vi konkurrencedygtige priser, til både studerende og den almene borger, der drømmer om en opskaleret og helt individuelt designet cykel og vi importerer selv vores cykler direkte. Vi har mange forskellige udvalg af kvalitet cykler både i vores webshop og i vores fysiske butik, Velobless Cykler som ligger H.P. Ørums Gade 1, 2100 København Ø. Vi køber en stor mængde damecykler plus herrecykler og derfor tilbyder vi billige cykler i København.

Velobless Cykler har som mål at være den foretrukne leverandør af cykler, reservedele og tilbehør. Hos os er vores kunder vores topprioritet i alt, hvad vi gør. Det betyder, at når du handler hos Velobless Cykler, bliver du mødt med fremragende kundeservice og en høj grad af produktekspertise. Godt salg er vigtigt for os, og hvordan vi sikrer den rigtige handel til den rigtige pris hver gang.

2 ÅRS GRATIS SERVICE
Hos os får du 2 års gratis service på din nye cykel når du handler som forbruger. Du får løbende vedligeholdelse af gear og kabler og kæde med når du køber en cykel hos os. Vi sørger for at din cykel vil se flot ud under hele service perioden på 2 år.

KUNDESERVICE
Hos Velobless Cykler er fremragende kundeservice og avanceret produktekspertise to meget vigtige elementer i vores kundeservice. Derfor består vores kundeserviceteam udelukkende af cykelentusiaster og produktspecialister, som gerne hjælper. Du kan kontakte os dagligt via telefon, e-mail eller chat. Åbningstider kan findes på hjemmesiden.

100% SAMLET
Hos Velobless Cykler leverer vi ALTID din cykel 100% samlet. Din cykel vil være køreklar med eller uden tilbehør.

Hos Velobless Cykler får du altid:

• God service og bedste kvalitets cykler
• 2 års gratis service når du handler hos os
• Afhentning samme dag eller dagen efter
• Pris på fragt i København kr. 250,-
• Lynhurtig levering

Populære kategorier

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

63 avis

Utrolig hurtig og nem service

Utrolig hurtig og nem service. Bestilte en cykel d. 03/07 til afhentning d.8/07 - godt og vel 2 timer efter fik jeg en besked om at den var klar og kunne afhentes med det samme. Ved afhentningen mødte jeg den rareste og mest serviceminded medarbejde - 10/10 oplevelse herfra.

3 juillet 2024

Venlig, kompetent og lynhurtig

Man får altid en venlig og kompetent modtagelse, arbejdet er af højeste kvalitet, og man får ofte sin cykel tilbage i tiptop stand samme dag. Idag fik jeg et glas te, mens min cykel blev tørret af, så den skinner.
Prisen er absolut ikke for høj

28 août 2023

Dårlig service

Total utjekket service,
Hold dig væk fra dem her,
De giver dig kun problemer.
Jeg måtte få mine penge tilbage. Jeg havde købt en ny cykel for hos dem på nettet, .
De har mega rod i alting.

21 août 2023
Logo de Velobless Cykler

Réponse : Velobless Cykler

Hej Tommy,

Vi beklager meget at du har haft sådan en dårlig oplevelse. Det var en fejl fra vores side på grund af miskommunikation. Vi takker fordi du har handlet hos os og ønsker dig en god dag.

Vh. Velobless Cykler

Den mest venlige og dygtigste…

Den mest venlige og dygtigste cykelhandler jeg nogen sinde har oplevet.
Man bliver bare i et godt humør af at blive mødt med smil, og i endnu et bedre humør når man får regningen.
Vil ALTID vende tilbage til Velobless.

26 juillet 2023

Hurtige og dygtige

Jeg har tænkt mig at være fast kunde her.

27 juin 2023

Fremragende service

Købte en ny cykel til en super god pris. Fantastisk service og hurtig ekspedition på trods af at de skulle have cyklen fra et fjernlager, fik jeg den samme dag. Kæmpe anbefaling herfra. Kommer ikke til at handle cykler andre steder fra :-)

22 juillet 2023

Super god service og fair priser

Smilende service

Behagelig og hurtig service.
Fik nyt cremefarvet dæk og slange, samt ny cykellås monteret på kun 2 timer!

Kan absolut anbefales!

Det fedeste længe.

Det fedeste længe.
Ringer akut om mangler set og ønsket cykel.
Benjamin har netop denne og prøver at nå færdiggørelse dagen efter- 24 timer efter og jeg har den ønskede cykel
Den er prøvekørt og godkendt.
Tak for god service og produkt.

16 juin 2023