Ik ben heel blij met de airstyler (5 in 1). In één apparaat kan ik föhnen, borstelen en krullen, wat enorm veel tijd scheelt. Met andere apparaten blijven krullen niet (lang) zitten, maar met deze a... Voir plus

De fohn werkt goed en is prijs-technisch zeker een aanrader. Doet niet heel ver onder aan de veel duurdere varianten. Ook de kleuren waarin de fohn beschikbaar zijn prachtig! Een klacht gehad maar... Voir plus

I came across this Sapphire Hydro 8 device while looking for a Dyson Airwrap dupe and honestly this is the one!! In my opinion even better than the Dyson and half the price.

Super fijne set. Mooie luxe uitstraling Werkt perfect. Gekregen als cadeau super blij mee. Fijn met allerlei opzet stukken zodat je niet 5 verschillende apparaten hoeft te hebben

1. Magasin de produits capillaires

Bij Veneux zetten we alles op alles om jou te voorzien van de beste haarstyling- en verzorgingsapparatuur. Vandaag de dag zetten we daarom alles op alles om de allerbeste, handigste en meest innovatieve haarstyling apparatuur voor iedereen toegankelijk te maken. Hiermee ben je met een aantal gerichte aankopen al in staat om enorme stappen te zetten richting de look van jouw dromen. Laat je door ons helpen om iedere dag vol zelfvertrouwen en goede moed aan te gaan. Wat bieden wij aan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 5 in 1 Airstyler in unieke kleuren: Voor veelzijdige haarstyling met één apparaat, beschikbaar in 6 unieke kleuren.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 6 in 1 Airstyler: Het ultieme alles-in-één stylingapparaat waarmee je eindeloos kunt variëren in haarstijlen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Stijlborstels: Creëer eenvoudig een professionele look en voel je alsof je net van de kapper komt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IPL ontharingsapparaten: Voor langdurige, gladde resultaten zonder gedoe. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Met deze haarstijlingproducten helpen we jou om iedere dag zelfverzekerd en stijlvol te beginnen.

4,7

4,7

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fijn apparaat!

Snelle levering ondanks Black Friday.
De 5 in 1 apparaat aangeschaft, super fijn nu alles bij de hand. Föhn werkt goed, de krullen was even oefenen maar is makkelijk en blijft goed zitten.

16 décembre 2024

Geweldig 5 in 1 styler!

De levering ging ondanks de Sinterklaas drukte toch vlot.
Geweldig die 5 verwisselbare opzetstukken. Zo heb je genoeg aan 1 apparaat. Ik heb fijn en glad haar en de krullen toch goed zitten.

14 décembre 2024

it is a fantastic product

it is a fantastic product. it does what it's supposed to do. You can make beautiful curls with it, or straighten long and thick hair.

14 décembre 2024

Ik bestelde de Airstyler 5 in 1.

Ik bestelde de Airstyler 5 in 1.
Door de drukte rond de Sinterklaastijd kon ik deze pas op 10 december bij Post.nl ophalen.
Dan krijg ik op 7 december van Sinterklaas precies dezelfde Airstyler!!!!!!! Een mega-verrassing natuurlijk.
Ik nam contact op met Veneux om uit te leggen dat ik twee Airstyler zou hebben. Ik mocht het product gewoon terugsturen en zou dan mijn geld terugkrijgen.
Dat is service!!!!!
Mijn haar is kort, maar de Airstyler brengt net dat beetje beweging in mijn haar dat ik graag wil. Makkelijk in gebruik, hij is niet zwaar en zooooo mooi.

Dit wordt mijn snelle ochtendroutine dankzij VENEUX.

10 décembre 2024

good service

I bought something at veneux a while ago. there was something wrong with this, so i contacted veneux about it. I received a quick response from the customer service and the help was very good. I received a new 5 in 1 airstyler! very good service and quality! definitely recommended!

9 décembre 2024

the 5 in 1 Hydro Airstyler

I ordered the 5 in 1 Hydro Airstyler and I’m so happy because it’s sooo good!!! No need to but a dyson airwrap for €500 when you have this device. It’s honestly so amazing and the price is perfect and affordable. I recommend everyone to buy this!

6 décembre 2024

Super fijne borstel

Super handige krulborstel met veel verschillende opzetstukjes en een super snelle levering!
Maakt hele mooie krullen! Top

5 décembre 2024