Helt fantastiska
Helt fantastiska! Kom hem till mig och vaccinerade mina kaniner. Trevliga, pedagogiska och visste hur kaniner ska hanteras. Blir bara VetAtHome framöver.
Kompetent varmt och effektivt. Långt bättre än dom stora klinikerna och genomgående fantastisk personal!
Jag skulle absolut inte rekommendera dem. En riktig skräckupplevelse med en totalt oempatisk veterinär som dessutom gjorde en liten felbedömning. Tack och lov att vi gick till djursjukhuset strax därefter och fick allt det vi behövde och förväntade oss.
Kom dit för en enkel vaccination av min valp. Gick därifrån med en massa farhågor, oombedda förmaningar och taskiga kommentarer om min hund ringande i öronen. Och en känsla av att vara en dålig hundägare. En mycket obehaglig upplevelse både för mig och min valp. Kommer aldrig mer att gå dit!
På måndagen 15/12-25 ringde vi och bokade tid för avlivning. Fick tid på tisdag 16/12-25, veterinär som kom var mycket tillmötesgående och förklarade hela processen.
Vår katt fluffy fick somna hemma med familjen, är så tacksam för denna fina hjälp som vi fick. En mycket professionell veterinär som var helt fantastisk och underbar. Rekommenderar mycket starkt.
Tackar för allt. Kram 🥰 Ulf och Mia
WOW vilka proffs! Mer kompetent personal får man leta efter... att alla vi träffat dessutom är otroligt tillmötesgående och mysiga är bara ett plus i kanten. Här blir man lyssnad på, får allt ordentligt förklarat för sig och dessutom känns det, till skillnad från de stora bolagen, att de har djuren i fokus och inte pengarna. Tack för att Marley och jag alltid kan känna oss trygga med er <3
Idag prövade jag Vetathome för första gången, till min rädda katt som hade en böld där dränage och stygn behövde tas bort. Veterinären som kom var vänlig, tålmodig, noggrann, hade bra handlag med djur och helt enkelt väldigt professionell. Jag är glad att detta alternativ finns.
Veterinären Tinna och trevlig praktikant får 5/5 stjärnor! Tinna är duktig med djuren, och supertrevlig som person. Tack för ett trevligt hembesök!
Noggrann veterinär. Det kändes som att mitt djur var i goda händer. Det faktum att man erbjuder hembesök minskar stressen för djuret.
Underbar tålmodig veterinär som kom för att ge min Enzo vaccination.
Fantastisk bra och professionellt handhavande med djur. Hembesök är smidigt också.
Bra tjänst och otroligt fin och omtänksam personal! Rekommenderar starkt
Smidigt att kunna ringa.. Veterinären kommer hem och om nödvändigt besök på kliniken. Så smidigt proffsigt vänligt och bra.
Helt fantastiskt bemötande på alla sätt, i telefon, vid hembesök, via frågor per mail etc. Otroligt fin och bra service, och så fint och varmt hembesök när vi var tvungna att låta vår katt Lillebror somna in. Vi kunde inte fått det bättre i situationen som var. Tack för er värme!
The service was outstanding and incredibly convenient. We had a wonderful experience and will definitely use it again in the future, considering our cat’s temperament. The veterinarians were exceptionally kind, attentive, and accommodating.
En savoir plus sur les différents types d'avis.