VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik Avis

TrustScore 5 sur 5

Præstebakken 18, 4200 Slagelse, Sjælland, DK

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Har altid brugt Gimlinge dyreklinik til vores Broholmer, og før det til vores kat. Vi er yderst tilfredse, dejligt hjælpsom personale, velkvalificerede, og altid i godt humør. Så kan klart anbefale... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Luffe som er vores gamle labrador retriever får den bedste behandling hos Gimlinge dyreklinik vi er så taknemmelige og glade for at kunne have Luffe frisk og rørig længe endnu. Tusind Tak for jer. V... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vétérinaire
  2. Clinique vétérinaire
  3. Urgences vétérinaires

Écrit par l'entreprise

Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 62 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

1 921 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

akut syg kat

En lørdag var vores lille kat akut syg og vi søgte dyrlægevagten - der var stort set ikke ventetid og vi fik den fineste undersøgelse og behandling af vores dyr. Han blev lidt bedre og begyndte at spise og kom sig i løbet af dagen/ natten. Til vores store glæde tlf en dyrlæge om søndagen for at høre til ham - det er meget betydningsfuldt at møde denne omsorg i sådan en situation. Vi er MEGET MEGET tilfredse og taknemmelige for behandlingen af vores lille kat.

4 août 2026

Hej Eva

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

Dygtig dyrlæge.…

Det var en god og professionel behandling af vores cockerspaniel som skulle vaccineres og have klippet negle + alm. sundhedsundersøgelse og så alt dette til en meget rimelig pris. Så alt i alt meget tilfreds.

14 juillet 2026

Kære Erik

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid imødekomme hurtige tider akut så…

Altid imødekomme hurtige tider akut så komme man bare ind i mellem ander.. aldrig nogle problemer.. 100% tilfreds..

4 juillet 2026

Kære kirsten

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig / menneskelig / Kompetent…

Dygtig / menneskelig / Kompetent personale

7 juillet 2026

Kære Thomas

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun anbefale Gimlinge…

Jeg kan kun anbefale Gimlinge dyreklinik, som vi har brugt i al den tid vi har haft hund. De er venlige og imødekommende og altid fagligt kompetente. Har brugt dem senest i dag, hvor jeg var hos Ole og vores gamle hund desværre skulle aflives. Trods den svære situation blev det gjort til en rigtig fin oplevelse, med god vejledning undervejs og ordentlig tid til at sige farvel.
Ingen tvivl om at vi fortsat bruger dem til vores
andre dyr også. Har kun godt at sige om klinikken.

14 juillet 2026
Avis spontané

Hej Lykke

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Service

Professionel, hjælpsomt og sødt personale der gav tryghed omkring ens dyr

6 juillet 2026

Hej Lene

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gimlinge dyreklinik. Lørdag eftermiddag, akut sårbehandling.

Lørdag eftermiddag. Venligst bemærk, årsagen til mit akutte vagt besøg hos Gimlinge, ikke var på grund af behandling hos Gimlinge, det er fra en anden klinik.
Min hund Alma, tæve på 12 år, var opereret for en knude ved et bryst. Og havde derfor fået fjernet et bryst, ved en anden klinik. Såret var gået op, og andre grimme ting jeg ikke behøver skrive.
Gimlinge, Maja dyrlæge og Nathalie sygeplejerske, tog hånd om mig og hunden, med omsorg og meget høj faglighed. Jeg synes selv jeg har prøvet en del med dyrlæge besøg de sidste 8 år, andre steder og har generelt været tilfreds. Men dette besøg var på et helt andet niveau. Jeg følte mig tryg, forstået og havde det ret godt, situationen taget i betragtning da jeg kørte igen. Hentede hunden nogle timer senere, hvor såret var ordnet og syet igen. Langt bedre arbejde end første gang. Som var på en anden klinik.
Jeg fik rådgivning og ekstra plejeting med hjem, som jeg aldrig har fået før.
Da det var lørdag og vagt. Er prisen også derefter. Når det er sagt, var prisen yderst fair.
Jeg kan intet dårligt sige om min oplevelse, kun positive.
Tak for behandling af meget høj kvalitet.

5 juillet 2026

Hej Morten

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du delte den med os.

Forstående

I har altid tid.
I er alle tålmodige og forstående.
I er medfølende.
Og det vigtigste: I er gode til at gøre dyrene trygge og rolige.

1 juillet 2026

Hej Ea

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du delte den med os.

Altid sød og kompetent behandling

Altid sød og kompetent behandling

2 juillet 2026

Hej Eva

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Kære Per

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og kompetent behandling af min syge…

God og kompetent behandling af min syge hund, der har fået det meget bedre.

13 juin 2026

Kære Elisabeth

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Tilfredse kunder

Vi har altid fået en fantastisk behandling der

12 juin 2026

Kære Ann

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hjælpsom dyrlæge vi bruger- han…

Meget hjælpsom dyrlæge vi bruger- han gør noget ekstra og han har stor respekt for både dyr og deres mennesker

17 juin 2026

Kære Betina

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid positivt at komme i…

Det er altid positivt at komme i klinikken venligt personale super imødekommende og altid klar til rådet og vejlede hvordan man behandler sin bedste ven

3 juin 2026

Hej Dennis

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en rigtig god service og flinke…

Altid en rigtig god service og flinke medarbejder

29 mai 2026

Kære Mike

Utrolig flink

Utrolig flink, kompetent og rigtig god til vores hund.

5 juin 2026

Kære Kate

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus