VIAMAJA.dk er en superskøn webshop, der har et stort udvalg af lækre, unikke og smukke ting. Her er alt, som lige sætter prikken over i'et, hvis du skal forkæle enten dig selv, bruge en værtind... Voir plus
Väldigt fina saker, mycket till bra pris. Men jag beställde 3st solcellsrosor till rabatterat pris då det saknas en blomma på var kvist, tyvärr så fungerar ingen av dom, de har stått i solen och är på... Voir plus
Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Voir plus
Morsøvej 1, 8800, Viborg, Danemark
- 71963144
- info@viamaja.dk
- viamaja.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Altid fine varer til gode priser
Altid fine varer til gode priser, og oveni god service 👌 Helt top
Købte mange forskellige ting
Købte mange forskellige ting bl.a. LED lys, fugle foder hus, springvand, og jeg må bare sige rigtig gode produkter og hurtig levering.
Meget utilfreds
Meget utilfreds
Bestilte reol til krus med plads til 12 krus. Bestilte denne model da der stod det var MDF. Meningen var den skulle males. Det er jeg får er spånplade med folie. Hjemmeside er tjekket og der står stadig det er MDF selv om det er spånplade. Meget utilfredsstillende

Réponse de Viamaja
Oplever altid god service og hurtig…
Oplever altid god service og hurtig levering fra jer.
Er ikke tilfreds med den melding ang
Er ikke tilfreds med den melding ang. varen, når man spørg til den, så har man ikke selv gennemprøvet den🤔
Tilfreds kunde🤗
De gange jeg har bestilt hos Viamaja har varerne levet op til mine forventninger, samt rimelig hurtig levering.👍🏼👍🏼
Dejlige ting jeg har
Dejlige ting jeg har. Ringet til jer, fik en rigtig god kundeservice. Som for mig betyder. Det var pakker der ikke var blevet sammenkogt, altså sendt samlet som aftalt. Hun Sagde jeg sender selvfølgelig uden beregning, tak. Mvh. Karen Pedersen
Snabb leverans och bra kvalitet på…
Snabb leverans och bra kvalitet på produkten
Købte 3 lyskæder med solceller- ingen…
Købte 3 lyskæder med solceller- ingen af dem virker trods batteriskift

super service
fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virkelig så mange flotte ting .5 stjerner
Købte to led flammelys til 12kr…
Købte to led flammelys til 12kr stykket, modtager et, som efter 3 dage ikke lyser mere, vil diskutere om hvor vidt jeg har modtaget et eller to, virkelig dårlig kvalitet, øv
Som om jeg ville snyde for 12kr..,,,,

Utrolig dårlig service ifm
Utrolig dårlig service ifm. reklamation som blev afvist med besked om at læse beskrivelsen. Men der stod intet om man overhovedet ikke kunne bruge lammeskindet udendørs. Efter 1 mdr. Har det fuldstændigt skiftet farve ☹️

Réponse de Viamaja
Altid god og hurtig service
Positiv upplevelse
Fina varor som. Stämde med bild och info. Bra pris på rea!
Dobbelt porto
Hurtige til at sende ordren, men det var ikke lige mig alligevel. Sendte kjolen retur dagen efter og venter så bare på min refundering.
Jeg syntes det er ret æv at jeg skulle betale både for porto når pakken skal modtages og returnering. Derfor kun 3 stjerner denne gang.
Giver 3 fordi levering var hurtigt
Giver 3 fordi levering var hurtigt. Men hold nu op noget værre l-o-r-t at sælge en roterende moppe sæt, og produktet ikke virker, og man kan se der har været pakke ud før... så levering 3 stjerner, alt andet 0
Flotte og lækre varer af alle slags
Flotte og lækre varer af alle slags. Hurtig levering.