VIAMAJA.dk er en superskøn webshop, der har et stort udvalg af lækre, unikke og smukke ting. Her er alt, som lige sætter prikken over i'et, hvis du skal forkæle enten dig selv, bruge en værtind... Voir plus
Lisez les avis des autres
Väldigt fina saker, mycket till bra pris. Men jag beställde 3st solcellsrosor till rabatterat pris då det saknas en blomma på var kvist, tyvärr så fungerar ingen av dom, de har stått i solen och är på... Voir plus
fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virke... Voir plus
Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Morsøvej 1, 8800, Viborg, Danemark
- 71963144
- info@viamaja.dk
- viamaja.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Igen igen igen SUPER køb🤗🤗
Handlede til jul og fik den bedste service.
Har netop købt et mindre hjørnebord er SÅ super meget tilfreds.
Lige hvad jeg skulle bruge og hurtig levering 🚚
Med alle de reklamer for produkter og…
Med alle de reklamer for produkter og levering, gav jeg det et skud.
Produkterne er fine, men 8 dage før jeg fik varerne, er for langsomt.
Tænkte at det måtte være en engangsforestilling, og lagde en ny ordre.
Slemt skuffet, sidder nu på 4 dag og varerne er ikke engang pakket endnu.
Så køb kun hvis du har virkelig god tid

Réponse de Viamaja
Elendig kundeservice og Temu kvalitet, svært at skrive dato for oplevelse, når det har taget 2 1/2 måned at returnerer en varer, som var i stykker ved modtagelse
Elendig kundeservice og Temu kvalitet

Jättedåligt kundbemötande
Jättedåligt kundbemötande. Bilder stämmer inte överens med produkten när man väl får den. Kommer ALDRIG mer handla här, och råder alla andra att verkligen tänka efter innan ni gör det. Det går inte att få dem till att ha ett uns trevligt kundbemötande

Réponse de Viamaja
Jeg bestilte to akasie hylder
Jeg bestilte to akasie hylder, da jeg pakkede dem op, var begge hylder noget ramponeret med huller og afslag og uslebne, jeg skrev og sendte billeder til Viamaja, der var ingen diskussion i løbet af få dage fik jeg pengene retur.🙏
Det kalder jeg god service, jeg har mange gange før handlet hos Viamaja og fået lækre varer tilsendt.
Jeg kan varmt anbefale Viamaja og deres lækre produkter og deres fantastiske kundebehandling ,Man bliver så glad 😃
10 ud af 10 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snabb leverans och super nöjd med mina…
Snabb leverans och super nöjd med mina köp.
Jeg har ALDRIG oplevet så lang…
Jeg har ALDRIG oplevet så lang leveringstid på en vare fra DK. Jeg bestilte den 8/6 og vi skriver d. 16/6 i dag. Jeg har endnu ikke modtaget min pakke.

Vildt langsom afsendelse
Har ellers købt herfra et par gange, men hver gang har er der gået utrolig lang tid inden pakken afsendes. Sidder denne gang og har ventet 7(!!) dage og den er stadig ikke afsendt😅 Så nu bliver det vidst sidste gang jeg handler her.

Lätt att beställa
Lätt att beställa. Snabb leverans. Varan motsvarade förväntningarna.
Gode produkter
Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid! Och färgen på solcellslamporna motsvarade inte "Summergold" färgen på hemsidan. Dom är mer olivgröna. Besviken.

Réponse de Viamaja
Mysig liten lampa i korg
Rigtig fine produkter - lang leveringstid
Rigtig fine produkter, og alt var godt pakket ind. Men leveringstiden var lang.
Bestilte søndag, og fik først mine varer tirsdag ugen efter (9 dage senere).
Yorkshire glass med tappekran
Jeg kjøpte 2 Yorkshire glass med tappek6 som kan ligge flatt i kjøleskapet og ingen av de to metall lokke kan skru fast slik at det lekker ikke fra glass. De er helt ubrukelig.

Gode og brugbare varer
Gode og brugbare varer, som hurtigt er klar til afhentning.
Varerne lever op til forventningerne.
Sidste gang
Ud over at modtage defekt varer, så var der ingen hjælpt at hente, da jeg skrev til dem..
L’expérience Trustpilot