Pas på her
Pas på her.
Til at starte med vil jeg rose at de arbejdende personer i bund og grund er virkelig søde. Men så stopper det også her. De har haft en genhusningssag hos os beboer. 3 veje skulle flyttes ud og hjem. Hos mig blev der lavet nogle skader i udflytningen, som de IKKE DOKUMENTEREDE. Disse skader var ikke synlige for mig imens jeg boede ude, men blev så absolut synlige da jeg flyttede hjem. Et brækket ben på fryser, så da de skulle rykket den ud, gik den direkte ned i linoleum i køkkengulvet og lavede hul. Min seng havde de hevet en låst skrue ud, så træede i hullet vendte den forkerte vej. Min opvaskemaskine kom hjem med en total bukket ben. Fryseren havde fået så mange ridser på den ene side. Og mit elskede egetræsbord som havde været på opmagasinering har ikke været opbevaret korrekt. Så brædderne er blevet slået løse i limen, om det har stået på højkant så presset har været for hårdt eller hvad der er sket ved jeg ikke men det så i hvert fald ikke sådan ud da de hentede det. Her vil de sjovt nok ikke sende billede dokumentation på, hvordan det så ud da de hentede det 🤔 men forholder sig til at efter 10 timers flytning at jeg har skrevet under på en tilbage leverings seddel, hvor man åbenbart også skriver under på at der ingen skader er. Det skal lige siges her at man ingen kopi får på den underskrift. Hvorfor mon ? Jeg melder skaden til mig eget selskab først, det forlanger flyttefirmaet. Her afviser mit selskab selvfølgelig at modtage skaden, da det har været ude og af mine hænder.
Men tænk sig engang. Viflytter aka sønderjysk transport og flytteservice nægter også at godtage skaden. 😡
For jeg har jo skrevet et stykke papir under at jeg har fået alle mine ting tilbage.
Men kampen er ikke slut fra min side. Den arrogante underdirektør og deres firma skal ikke bare tro at ET NEJ stopper mig.