2,8

Moyen

Fejl i info til kunde

I 2023 fik jeg en skade i mit bryggers hvor mine rør og slanger blev spist bag ved vaske maskine og tørretumbler. Fik af vide.at det var rotter. Jeg kontaktede rottefænger i kommune.han kom og konstaterede at der havde/har været/er rotter.der bliver sat rotte fælder op.både ude og inde. Ingen rotter bliver fanget.
Forsikring vælger firmaet Mathis Hendes Åbenrå.
De renoverer de skader der var og jeg får fortalt af taksator.nu var alt iorden.
Det var det dog ikke....
I efreråret 2024. Komme samme skade igen.
Samme taksator bliver igen tilkaldt og han og forsikring vælger det samme firma som første skade.
Denne gang bliver også skiftet nogle rør.
Så blive jeg kontaktet af taksator samt den ledende kloakmand. At de vil opsætte et rottespær/rottenet. Så rotterne ikke længere kan komme ind via kloakker. OK
Jeg undres. Hvorfor gjorde man ikke dette ved den første anmeldte skade i 2023.
Efterfølgende skaden i 2024. Bliver min forsikring mod rotter i kloak. Suspenderet.
Jeg forstår godt forsikringsselskabet.
Men i min verden så er taksator og vvs firma Mathis Hendes i forbund.om at bedrage forsikringen . Når man vidste at det rottestop. BUrde have været opsat allerede ved første anmeldte skade. Og jeg burde ikke været udsat for ophør af en del af min bygningsforsikrng
Pga. En fejl fra Mathis Hendes firma og taksator.
Mvh
Carsten petersen

17 décembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit