Ik ben altijd bijzonder blij als er weer een pakketje van Vindcd.nl wordt bezorgd. De cd's zijn altijd heel zorgvuldig ingepakt, de verzending is snel en het contact bijzonder vriendelijk. Ik kan vind... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel fijn dat ik eindelijk de cd heb gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was en nog nergens heb kunnen vinden bij toeval op vindcd terecht gekomen. De bezorging was snel en de cd was netjes in... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-
Coordonnées de contact
Ceintuurbaan 68-II, 1403AD, Bussum, Pays-Bas
- verkoop@vindcd.nl
- vindcd.nl
Demande des avis aux clients
Ongevraagd opgelost…
Heel fijn hoe je ongevraagd de niet doorgekomen bankbetaling hebt opgelost!! Heb de cd opnieuw kunnen bestellen en via ideal kunnen betalen.

Réponse de Vindcd
is een winkel met vele speciale cd's…
is een winkel met vele speciale cd's te koop dat je bij andere bijna niet kan vin den.En verder Emile de baas is een zeer bekwame man met verstand van muziek en erg behulpzaam.

Keurige afhandeling
Keurige afhandeling, pakket volgens afspraak constant berichten terug van de status van het pakket

Aanrader …
Snelle levering en met zorg de cd beschermd voor verzending.
Dit was de eerste keer wist ook niet van het bestaanvan Vindcd maar een aanrader.

Réponse de Vindcd
Uitgebreide verzameling zeer betaalbare…
Uitgebreide verzameling zeer betaalbare CD's, makkelijk te selecteren en te bestellen. Ook snel verzonden, maar niet goed verpakt. Maar liefst drie cd-hoesjes waren stuk. (Waaronder het extra hoesje dat erbij zat).
Graag beter verpakken en ik zou dhl niet met als optie geven, denk ook dat het beter niet als brievenbuspakje verstuurd wordt.

Top service
Mijn cd was eigenlijk niet beschikbaar maar dankzij Emile heb ik deze leuke cd toch kunnen ontvangen! Heel fijn

Prima zaak
Makkelijk bestellen titel of groep moet goed vindbaar zijn. Prima zo ben tevreden.

Réponse de Vindcd
Groot aanbod en aantrekkelijke prijzen
Sympathieke mails, goed verpakt, snel verzonden, aantrekkelijk geprijsd.

Echt een goede service
Echt een goede service, snelle en correcte levering. Ze rekenden voor 2 bestellingen maar 1 keer verzendkosten, echt top.

Réponse de Vindcd
De bestelling had ik snel in huis en…
De bestelling had ik snel in huis en goed verpakt. Ik kan deze webwinkel aanbevelen!

Top bedrijf
Top bedrijf, vriendelijke reacties, snelle levering, niet duur, goede kwaliteit cd's.

Aanrader!!!
Snel gereageerd na bestellen, vriendelijke reacties, verstuurd op de datum die was beloofd, cd prima verpakt en van goede kwaliteit, en een korting voor de volgende bestelling ontvangen.
Alles bij elkaar : heel prettig om met de verkoper te dealen, absolute aanrader.

Réponse de Vindcd
De snelle levering van de door mij…
De snelle levering van de door mij bestelde grote hoeveelheid cd’s verliep heel goed ; alles was prima en met zorg ingepakt door VindCD.
Ik kan deze winkel beslist aanraden.

L’expérience Trustpilot