Vindcd Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben altijd bijzonder blij als er weer een pakketje van Vindcd.nl wordt bezorgd. De cd's zijn altijd heel zorgvuldig ingepakt, de verzending is snel en het contact bijzonder vriendelijk. Ik kan vind... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de CD d'occasion
  2. Magasin de disques compacts

Écrit par l'entreprise

Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snelle levering, goede verpakking

Binnen een werkdag geleverd en secuur verpakt. Alle CD's zien er nog goed uit.

12 octobre 2023

Réponse de Vindcd

Beste Emma, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent over mijn webwinkel VindCD Ik zie je graag nog eens terug en voor nu veel plezier van je aankopen. Met vriendelijke groeten en alvast een goed weekend. Emile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne cd, goed verpakt en vlot bezorgd

De cd die ik heb besteld werd zoals altijd vlot geleverd. De cd was prima verpakt. Tot slot, een fijne cd om naar te luisteren .

13 octobre 2023

Réponse de Vindcd

Beste Cor, Bedankt voor je positieve feedback. Dit wordt enorm op prijs gesteld en ik ben blij dat je geniet van je aankoop. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Noté 5 sur 5 étoiles

Het artikel was snel en goed verzonden…

Het artikel was snel en goed verzonden en aangekomen

9 octobre 2023

Réponse de Vindcd

Beste Peter, Bedankt voor je review en geniet van de muziek. Graag tot een volgende keer in mijn webwinkel VindCD Emile

Compliment

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

15 septembre 2023

Réponse de Vindcd

Beste Hans, Ik ben blij dat je tevreden bent over VindCD Bedankt voor je feedback en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede LP's voor een fijne prijs

Kwalitatief goede LP's
Zeer schappelijke prijzen
Goed verpakt
Snel verzonden
Hele goede communicatie

15 septembre 2023
Avis spontané

Réponse de Vindcd

Beste Peter, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Hoop je binnenkort weer te mogen begroeten bij VindCD Begin volgende maand meer tweedehands vinyl. Met vriendelijke groeten Emile.

Top zaak👍

Zeer vriendelijk, kwaliteit perfect en snel geleverd gewoon top👍

31 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Herman, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Hier help je niet alleen VindCD mee maar ook anderen die overwegen iets te gaan bestellen bij VindCD Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Snelle service

Snelle service, mooi verpakt en goed contact vanuit de verkoper. Blij mee!

19 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Nancy, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Hier gaan we natuurlijk voor. Graag tot een volgende keer bij VindCD en voor nu een heel fijn weekend. Met vriendelijke groeten Emile

Snelle service

Snelle service, attent en meedenkend.

23 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Mark, Hartelijk dank en geniet van de muziek. Ik zie je graag weer eens terug bij VindC Met vriendelijke groeten Emile

Goede service!!

21 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Silvia, Bedankt voor je bericht en graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Réponse de Vindcd

Beste Gerda, Bedankt voor je positieve feedback. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb goed ontvangen wat ik heb…

Ik heb goed ontvangen wat ik heb besteld,,

11 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Froilan, Bedankt voor je bericht en ik ben blij dat je tevreden bent. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Goed verpakt, snel geleverd

6 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Anita, Hartelijk dank voor je feedback. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Super

Heel fijn dat ik eindelijk de cd heb gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was en nog nergens heb kunnen vinden bij toeval op vindcd terecht gekomen. De bezorging was snel en de cd was netjes ingepakt is goed en heel aangekomen. Ben ook netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje verstuurd is. Kortom ik ga zeer zeker weer bestellen via vindcd je vind hier pareltjes die anderen niet hebben.

6 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Danielle, Bedankt voor je uitvoerige en positieve feedback. Niet alleen leuk voor mij maar ook zeker nuttig voor anderen die overwegen om iets te gaan bestellen bij VindCD. Gelukkig doet VindCD haar naam opnieuw eer aan. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Betrouwbaar en correct

Nette prijzen , goede kwaliteit , snel en keurig netjes verzonden. Zeer betrouwbaar en correct.

28 juillet 2023

Réponse de Vindcd

Beste Marc, Bedankt voor je feedback. Je bent al jaren één van de vaste trouwe klanten en zie je dan ook graag weer terug. Met vriendelijke groeten Emile

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede en persoonlijke service

Zeer goede en persoonlijke service. Ruim assortiment met mooie titels voor een betaalbare prijs. Keurig netjes verzonden, elke cd in een apart cellofaantje. In het hoesje nog een beetje bubbeljesplasic zodat de cd onmogelijk beschadigd kan raken tijdens transport. Aanrader!

4 août 2023

Réponse de Vindcd

Beste Bart, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over VindCD Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Noté 3 sur 5 étoiles

Cd's oké, verzending minder

De verzending naar België is vrij duur (12,5 euro). 4 van 5 cd doosjes zijn binnenin stuk ...
Liever een doos als verzending in de toekomst dan een omslag.
Vrgr,
Bart

30 juillet 2023

Réponse de Vindcd

Beste Bart, Bedankt voor je feedback. Aan de verzendkosten kunnen we weinig veranderen. Deze zijn gewoon hoog naar het buitenland. Het verbaast me zeer dat de doosjes aan de binnenkant stuk zijn. We stoppen er altijd een stukje bubbeltjesplastic in om het rondje van het cd doosje heel te houden. Tegen extreem geweld van een vervoerder is gewoon niet in te pakken. Ook als men met een doosje gaat smijten kan er iets stuk gaan. Misschien had je deze feedback beter aan de vervoerder kunnen geven. Zoals je kunt lezen wordt er veel zorg besteed aan het inpakken multimedia artikelen voor VindCD. Uiteraard vind ik het vervelend dat dit bij jou nu anders uitpakt. Met vriendelijke groeten Emile

Zoektocht

Na lang zoeken de cd gevonden voor een goede prijs.
Elders was het veel duurder.
Het contact en verzenden was uitstekend.
Kom hier zeker weer terug als ik weer eens een cd zoek die mij zo te binnen schiet.

31 juillet 2023

Réponse de Vindcd

Beste Edwin, Fijn dat ik je heb kunnen helpen aan een lang gezochte cd. Dan doet VindCD haar naam eer aan. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Prima winkel

De bestelling werd goed verpakt en snel geleverd.
Puntgave CD voor een nette prijs.

14 juillet 2023

Réponse de Vindcd

Beste Edith, Hartelijk dank voor je feedback. Ik ben blij dat je zo tevreden bent. Geniet van de muziek en graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Een aanrader!

Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke fase de verzending zat en vroeg later of ik m'n bestelling had ontvagen, wat inderdaad het geval was. Verzending ging vlot, was prima verpakt en alles was goed verzorgd. Een aanrader!

9 juillet 2023

Réponse de Vindcd

Beste Dwight, Hartelijk dank voor je feedback. Fijn dat je zo tevreden bent en zie je dan ook graag weer eens terug bij VindCD Geniet van de muziek. Met vriendelijke groeten Emile

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en correcte communicatie en…

Snelle en correcte communicatie en levering.

3 juillet 2023

Réponse de Vindcd

Beste Rene, Bedankt voor je feedback. Hier help je niet alleen VindCD mee, maar ook anderen die overwegen om iets te gaan kopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus