Vintachic Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super super super god service. Ledte længe efter en lampe til min kæreste, men de var enten solgt til overpris eller svarede ikke. Det var bestemt ikke tilfældet her! Fik lynhurtigt svar, fundet en l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt unik. Den her slags unikke italienske lamper finder man ikke så let i Danmark, men på Vintachic-siden er det hele gjort let og overskuelig. God variation af forskellige produkter, og ok priser... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin butik med mange flotte ting! Rigtig god vejledning og personlig service fra Louise som man kan mærke brænder for at hjælpe bedst muligt! Helt sikkert en god og tryg oplevelse at handle her!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

Hos Vintachic finder du håndplukket luksus vintage interiør fra Italien og en særlig kærlighed til 1970’ernes vintage Murano lamper.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Sendte billeder til Vintachic af nogle flotte glasting, som muligvis kan være Murano. Louise var utrolig behjælpelig og gav mig oplysninger, som jeg har gavn af. Desuden er jeg velkommen tilbage, hvis jeg har andet, hun skal undersøge for mig. Fantastisk god service, håber jeg kan besøge hendes forretning i nærmeste fremtid.

4 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt med en rigtig fin personlig hilsen og beskrivelse af produktet. En rigtig god oplevelse :-)

10 janvier 2025

Kære Emina
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at du har været tilfreds med beskrivelse og levering - det er altid en udfordring at beskrive og fortælle præcist om vintage varer, som alle er lidt forskellige og unikke. Men netop derfor er det også rigtig vigtigt. Dejligt, du har bemærket indsatsen :) Jeg håber, du bliver super glad for dit køb!
De allerbedste hilsner, Louise

Meget fin kundeservice!

21 décembre 2024

Kære Nina
Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde - det betyder så meget for en lille virksomhed som min. Og mange tak for stjernene!
Allerbedste hilsner, Louise

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt fantastisk god oplevelse- der…

En helt fantastisk god oplevelse- der blev gjort så meget for jeg kunne få min vare inden en indlæggelse. Så jeg havde mulighed for at nå afhentning i pakkeshop
Derfor de fem stjerner

12 décembre 2024

Kære Hanne!
Af hjertet tak for de søde ord - og TAK for din flotte anmeldelse! Du er altid velkommen tilbage.
De allerbedste hilsner - og god bedring - fra Louise

Noté 5 sur 5 étoiles

Lige til - virkelig fin lampe - pakket ind til forsendelse til ug og endda i genbrugsmaterialer - jeg er fan

25 avril 2024

Réponse de Vintachic

Kære Lene. TUSIND tak fordi du tager dig tid at skrive en anmeldelse. Og mange, mange tak for for de søde ord :) Jeg håber du bliver super glad for lampen!

Super kommunikation og sikker

Super kommunikation og sikker, bæredygtig indpakning ved fragt 👍

8 avril 2024

Réponse de Vintachic

Kære Christa! Mange mange tak for de fine ord! Jeg håber du bliver mega glad for den fine lampe.

Super betjening

12 décembre 2023

Réponse de Vintachic

Hej Christina! Tusind tak for at tage dig tid tid at anmelde - jeg håber du bliver super glad for den fine, fine flakon.

Fineste lamper og glas.

Dette er meget fin butik med de skønneste lamper og andet glas. Louise sender så fint og alt er godt pakket ind. Mine bedste anbefalinger herfra.

27 novembre 2023

Réponse de Vintachic

Kære Christi. TUSIND tak for tilbagemelding. Jeg er super glad for, at dine ting nåede sikkert frem. Jeg bruger netop lang tid på at pakke. Det ville jo ikke være til at bære, hvis de fine gamle ting gik itu. Håber du bliver super glad for den smukke skål og lampe!

Super godt

Flotte og fine produkter, og problemfri bestilling

10 novembre 2023

Réponse de Vintachic

Tusind tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du kunne lide lampen og håber, at den vil bringe glæde i mange år :)

Venligste hilsner fra Louise

Unikke lamper

Utroligt smukke lamper i alle former og farver fra en meget venlig og hjælpsom sælger. Kan kun anbefale Vintachic.dk

2 mai 2023

Tusind tak for de pæne ord :) Venligste hilsner fra Louise

Super fin butik.

25 novembre 2021

Réponse de Vintachic

Kære Mette. Mange, mange tak for de pæne ord. Du er altid velkommen tilbage. De allerbedste hilsner fra Louise

Meget professionel

Man kan virkelig mærke at Louise brænder for hendes butik og går op i både design, kvalitet og gerne går den ekstra mil for at sikre den bedste service!

Réponse de Vintachic

Kære Maria, Tusind tak for anmeldelsen! Jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe. Du er altid velkommen tilbage. De allerbedste hilsner fra Louise

Helt unik.

Helt unik.

Den her slags unikke italienske lamper finder man ikke så let i Danmark, men på Vintachic-siden er det hele gjort let og overskuelig. God variation af forskellige produkter, og ok priser. Og så er det fedt at de hverisær er særligt udvalgt og håndplukket i Italien, for nu at finde vej til en dansk stue eller hyggekrog. Che bello!

Réponse de Vintachic

Kære Peter, Tak for anmeldelsen! Jeg er rigtig glad for, at du kan lidt hjemmesiden og udvalget. Du er altid velkommen :) De allerbedste hilsner fra Louise

Skøn natlampe

Super lækre ting - SÅ svært at vælge! Min nye natlampe er bare perfekt og blev leveret hurtigt og intakt.
Fin vejledning fra sælger om størrelse og valg af pære 👍🏼

Réponse de Vintachic

Kære Anne-Louise, Tak for anmeldelsen! Jeg er rigtig glad for, at du fandt en lampe, som du kunne li. Håber du bliver glad for den i mange år :) Og velkommen tilbage en anden gang. De allerbedste hilsner fra Louise

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt det skønneste Murano spejl…

Jeg har købt det skønneste Murano spejl som jeg er super glad for og for den personlig service fra Louise!

16 novembre 2021

Réponse de Vintachic

Kære Joanna. Tusind tak for anmeldelsen. Du købte mit allerfineste spejl :) Dem er der langt imellem. Jeg er super glad for, at du kan lide det. Og at det har fået et hjem, hvor det bliver værdsat. De allerbedste hilsner fra Louise

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus