2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

Dårlig tlf support

Jeg forsøger at oprette en erhvervsaftale. Her har Vipps's medarbejdere meget lidt forståelse for hvorfor deres eget system blokerer mig i at komme videre.
Altså helt præcist hvad er det der mangler og hvad skal der stå i Virk.
Endvidere er der virkelig meget støj i lokalet hvor supporteren sidder, næsten umuligt at høre hvad der bliver sagt.

17 avril 2026

I er vist ikke et dansk firma længere?

Kan læse ud fra andre anmeldere at jeg ikke er ene om at kæmpe med dem og blive behandlet som var jeg kriminel.

Har brugt mobile pay erhverv i mere end 10 hvis ikke 14 år og pludselig bliver jeg afhørt via mail om min indtægt, gøren, hjemmeside mm.
Som om at jeg aldrig haft brugt mobile pay og virkelig, er kriminel.

Hvad har I gang i? Snart kommer der andre udbydere på banen og dem vil mange af os gøre brug af i stedet, når vi mistænkeliggøres på denne måde!!

Vi betaler nu store gebyrer til jer og det her kommer oveni?

16 avril 2026

Dybt kritisabel support som nærmest…

Dybt kritisabel support som nærmest råber af en i telefonen, når man forsøger at forklare dem hvordan email sytsemr og spamfiltre virker, i et forsøg på at blive viderestillet til en som rent faktisk har forstand på deres systemer. Når man så klager til dem, så benægter de at deres personale nogensinde har udtalt sig om afsendelse af emails, for det ved de pludselig ikke noget om.
Men det er stadig ikke lykkedes dem at forholde sig til at de ikke sender mig emails med fakturaer, efter deres domæne er blevet brugt til svindel tilbage i Januar. De benægter simpelthen at det er deres ansvar at deres domæne ikke bliver misbrugt, og prøver at placere ansvaret hos virksomhederne, som er deres kunder. Det sidste argument var at man da selv kunne regne ud at man skulel betale transaktionsgebyr hver måned. Det er jo helt væk, og man kan jo heller ikke forudse et variabelt gebyr, eller for den sags skyld betale det uden en gyldig faktura, for så kommer Skat efter mine virksomheder.

18 mars 2026

Mobilepay erhverv sendte misvisende…

Mobilepay erhverv sendte misvisende brev i Juli 2025, negativ saldo på vores salgssted 550 kr, der stod desulen vis den negative saldo ikke
inddækkes over en længere periode, udsteder vi en faktura.Problemet er vi har benyttet MobilePay tit i vores forretning og troede det automatis vil trække 550 kr i løbende.Men i dag fik vi inkasso advarsel fra collectia 1088 kr som er helt absurd. Det er jo rent røveri.

16 juillet 2025

Har en erhvervsløsning

Har en erhvervsløsning. Er ikke opmærksom på at der er forskel på min profil mail og min faktura mail. Så har ikke modtaget en faktura på mail i lang tid for det ene af mine selskaber da mailen ikke er aktiv længere. Har dog betalt en del regninger til jer i andet selskab så tænker ikke over at der mangler nogle fakturaer fra jer. Bliver så sendt til inkasso uden varsel på trods af at i har haft mulighed for at kontakte mig på min profil mail og gøre mig opmærksom på at det er noget galt. Den slag kunde behandling gider jeg ikke så finder en anden betalingsløsnings leverandør.

10 février 2026

Kundesupport mangelfuld og agressiv

Jeg bruger mobilpay erhverv. vippsmobilepay bruger selvfølgelig en tankeløs bot som kundeservice indgang, jeg vælger gentagne gange erhverv og beder om at tale med et menneske.

Da jeg endelig kommer igennem, skal jeg mistænkeliggøres, om jeg nu virkelig også bruger mobilpay til erhverv.

Helt irrelevant- der går der ca 2-3 minutter med. Hvorefter vi kan komme til sagen, nemlig at der bliver sendt tips med brugen af deres kasse system. Mails jeg ikke har bedt om og har slået fra.

Stram op på jeres agressive kunde service tak!

23 septembre 2025

Lad mig kunne se betaling når kunden har betalt

Som virksomhed er det vigtigt at kunne registrere indbetalinger på dagen. Det kan du ikke med denne betalingsordning - jo nogen gange...
I dag er der 2 indbetalinger jeg ikke kan se på min telefon; én fra i går og én fra i dag. hvis jeg logger ind på computeren kan jeg de dem. Så prøver jeg kundeservice. Telefonisk support kører i ring og chat lader mig vente mere end 10 minutter.

19 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit