Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS Schoen van echt leer….nee hoor gewoon plastic uit China. Doen alsof ze fysiek een winkel hebben. Allemaal troep uit China. Gewoon opgelicht! DOE AANGIFTE help deze praktijken te stoppen

Noté 1 sur 5 étoiles

Snap niet dat deze site nog actief is na zulke reviews . Het zijn oplichters die iedere keer weer een nieuwe naam bedenken , maar zijn allemaal dezelfde .

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. Alleen terug als je het op eigen kosten naar retouradres in China stuurt. Wie gelooft dat? We mogen het ook houden. Dan krijgen we 10% terug. Een dure les. Eerst review zien, dan pasko... Voir plus

1,6

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplichters

Oplichters! Was aan het twijfelen, maar mijn hebberigheid had het toch gewonnen en ben er in getrapt. Niks meer over het bedrijf te vinden om de spullen, naar China, terug te sturen. Kwaliteit is bagger. Voor de grap gepast en zelfs de pasvorm is ondermaats.
Niet intrappen!!!!

10 octobre 2024

Wie gelooft dat?
We mogen het ook houden. Dan krijgen we 10% terug.
Een dure les. Eerst review zien, dan paskopen.

2 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs 1 ster is nog teveel om te geven.

Zelfs 1 ster is nog teveel om te geven.

Vandaag een blouse en broek ontvangen. Na weeeeeken geduld te hebben betracht.

Er zit geen kaartje aan de blouse en de broek, geen wasvoorschrift, en geen merkje. Alleen de maat staat er in!!!

Ik had al gemaild met Visser-Amsterdam....reactie van ene Hans...zeer uitgebreid en hij had het over vertrouwen...hoe durft deze persoon het woord vertrouwen te benoemen!!!

Schandalig! Zelfs als huispak of pyjama trek je dit nog niet aan. De rafels hangen er aan.

Er was gezegd dat ik contact op kon nemen voor een retour formulier, want ik wil deze artikelen niet hebben.
Maar helaas...mailadres bestaat niet meer van de ene op de andere dag.

Wat voel ik me vreselijk besodemieterd!!! Wat een nare manier van handelen.

Ik ga aangifte doen.

Er is op geen enkele wijze contact op te nemen en lieve mensen er bestaat voor iedere consument die online iets aanschaft een recht om te retourneren en je geld terug te krijgen.

Deze week wordt aangifte gedaan bij de politie, want dit gaat voorbij mijn principes.

Sorry...1 ster gegeven...eigen moet er niet 1 ster gegeven worden, maar anders kon ik geen review plaatsen.

Let op!!! Niet kopen bij deze firma, want het zijn oplichters.

Als, zoals beloofd, Visser-Amsterdam deze review leest, toon ballen Hans!!!
Gewoon geld terug storten aan alle klanten

29 août 2023

Oplichters

Besteld, betaald, 6 weken later jas ontvangen.
Een vod!!
Zgn.waterbestendige regenjas edoch de mouwen zijn driekwart, hoezo??
Halverwege bestelling mail ontvangen dat naam bedrijf is veranderd (teveel klachten visser.amsterdam,?)
Inmiddels is er een exact dezelfde Insta account verschenen met exact dezelfde foto's als Visser.
Kortom,
Totaal opgelicht.
Wanneer ik nu op Insta een post zie van Visser of Meyer of welke nieuwe naam dan ook, geef ik aan dat dit spam is.

11 août 2023

Iedereen aangifte doen!

Iedereen aangifte doen!

Mijn moeder vind het al spannend om online te bestellen, probeert ze het en gebeurt dit... Wel besteld én betaald, zelfs een bevestigingsmail binnengekregen maar daarna is het bedrijf van de aardbodem verdwenen. Geen site, geen bereikbaar e-mail adres of telefoonnummer. En natuurlijk ook na weken de kleding nog niet geleverd. Lekker dan...

Als meer mensen online aangifte doen (heel eenvoudig te doen) dan kan de bank het geld terugstorten.

24 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters, niet mee in zee gaan

Ik had het bedrijf gecheckt. Geen slechte reviews. Kreeg keurig een bevestiging van mijn bestelling. Zag er allemaal betrouwbaar uit. Maar een week nadat ik de bestelling had geplaatst en betaald, was de website ineens verdwenen, liep de track&trace dood en kwamen mijn e-mails naar het bedrijf onbestelbaar retour. Dit zijn dus gewoon oplichters.

21 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Door schade en schande wordt men wijzer..:/

Stom, ik lees nu pas reviews en ven er dus helaas ook ingetrapt:/. Jammer, het leek een leuk setje maar helaas nooit aangekomen en de site bestaat ineens niet meer. Nooit meer kopen op social media dus. Weer wat geleerd…:/

21 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben er helaas ingetrapt

Ook ik ben er helaas ingetrapt. twee dagen na de bestelling veranderse de naam van het bedrijf en de bestelling was niet meer terug te vinden. Zelfs de website lijkt niet te bestaan.

20 août 2023

Visser-amsterdam bende rotzakken!!

begin aug. 2 kleedjes besteld, nog niets ontvangen. Mag ander kleedje kiezen (gratis). Wil naar de site gaan, bestaat die plots niet meer. Begin deze week mail gestuurd met klacht, gisteren antwoord gekregen dat er 2 tot 3 maanden vertraging is Stuur ik vandaag een mail dat ik die kleedjes niet meer nodig heb en ze het geld mogen terugstorten : mail kan niet afgeleverd worden!!!!! bye bye eurootjes!!! daar ben ik dus mooi ingetrapt!! rotzakken!!!

18 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop nooit meer via Social media.

Stom geweest en een broek besteld. Op basis van vertrouwen in de bedrijfsnaam : visser-Amsterdam. Zo dom. 45€ weg. Wacht al 3 weken op de broek… lees dat het niet veel zal voorstellen. Als ie al wordt geleverd. Uit China of zo. Spijt van! Nou doe ik het nooit meer!!!

29 juillet 2023

Helaas ingetrapt

Helaas ingetrapt, enorme rommel wat ze verkopen. Geen enkele link met Amsterdam ondanks mooie site. Retour mag, na betaling van heel veel geld, naar "ergens in Azië". Ik ben nog "in onderhandeling" naar waar het retour kan. Materiaal waar kleding van is gemaakt is heel eng, hoogst brandbaar. KOOP HIER NIET!!!

12 août 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus