Super goed georganiseerd. Goede hulp van vrouwelijke medewerkerster . Wel duur !! Veel geld kwijt Maar alle visa gelukt .
Lisez les avis des autres
Onze eerste ervaring met Visumdienst Breda was meteen een goede. Heldere duidelijke website. Er wordt echt met je meegedacht. Vlotte communicatie via e-mail en telefoon. Dat bespaarde ons een hoop... Voir plus
Onlangs boekten we een korte vakantie naar het Kaapverdische eiland Sal en kwamen er toen pas achter dat we een visum nodig hadden. Door de snelle én professionele hulp van dhr. Schreuder van de Visum... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Een visum aanvragen of een document laten legaliseren kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan de specialisten van Visumdienst Breda. Met ruim 40 jaar ervaring is de Visumdienst de oudste visum- en legalisatieservice van Nederland. De Visumdienst beschikt daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij de juiste instanties, consulaten en ambassades en vertrouwd met alle procedures. Gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor zowel de toeristische als zakelijke markt, in binnen- en buitenland.
Coordonnées de contact
Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS, Breda, Pays-Bas
- 076 56 121 39
- info@visumdienst.com
- visumdienst.com
Demande des avis aux clients
Zeer goede en correcte service!
Professionele en tegelijkertijd prettig…
Professionele en tegelijkertijd prettig advies c.q. support van uw medewerker Dorien.
Dr. E.J. Schut
Efficiente en klantgerichte…
Efficiente en klantgerichte afhandeling. Als je belt, staan ze altijd voor je klaar en hebben ze vaak de laatste info over alle ambassades en visaprocedures.
Vriendelijk en behulpzaam service!
Prima service.
Prima service.
Gebruik ik al jaren naar tevredenheid voor al mijn visum aanvragen.
Visumdienst Breda altijd goed
Visumdienst Breda heeft altijd een goede oplossing, ook als iets een keer snel moet!!
Goed en vriendelijk geholpen.
Goed en vriendelijk geholpen. Bedankt daarvoor.
SERVICE met hoofdletters
Hartstikke goed geholpen. Wat mij bevalt is de persoonlijke benadering daar waar nodig. Ikzelf had een visum nodig voor Nigeria en dit uiteraard net in een week dat de regels voor aanvraag behoorlijk werden gewijzigd. Visumdienst Breda bereidde me goed voor. Daarnaast werd mij een direct telefoonnummer verstrekt dat ik kon bellen indien ik tijdens mijn bezoek aan het consulaat toch tegen een probleem aan zou lopen. Dat is service!
Wij zijn misschien een wat bijzondere…
Wij zijn misschien een wat bijzondere klant, maar ervaren de service en toewijding van de personeelsleden als zeer plezierig en professioneel. 5 sterren is op zijn plaats.
Snel vakkundig handelen
Prima werk
Prima werk! Goede begeleiding en meedenken over stappen en procedures.
Ik vind de website echt ontzettend…
Ik vind de website echt ontzettend slecht en onduidelijk. De service is erg perfect, maar helaas maakt dat niet het gebrek aan een goede website goed.

Réponse de Visumdienst Breda
Visumdienst een aanrader !
Visumdienst is zeer goed op de hoogte van de actuele vereisten en verleent goed persoonlijke service voor de lastige gevallen
Goede service, denken in oplossingen om het onmogelijke, mogelijk te maken
Happy with the end-result as well as…
Happy with the end-result as well as the process and people.
Er wordt meegedacht en je wordt op de…
Er wordt meegedacht en je wordt op de hoogte gehouden. Vriendelijke service.
En savoir plus sur les différents types d'avis.