Vitalisebeauty

No recommend at all this company ,that's scam and fraud ,they just take money from my account and I didn't receive anything from them. I emailed costumer service many times but no response at all .

This company doesn't deserve any stars as it is basically A MASSIVE CON! I should have realised when Tessa Thompson is being used as the face of it that's it's totally illegitimate. I ordered 2 big br... Voir plus

Absolute scam. Ordered 3 tracksuits that never arrived. No response to any emails I sent. Ended up having to open a dispute with my bank who have refunded me thankfully! Do not be tempted it’s a bogus... Voir plus

My order arrived (not in time for xmas) but they were both too small. Since then there are been zero response from customer service despite numerous attempts to contact them from multiple channels. Th... Voir plus

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Don’t buy from this company

Don’t buy from this company. I ordered two tracksuits and paid £60. They are too small and they won’t respond to emails to ask for a refund. And their address for returns on their website is not a proper address!!

7 décembre 2024

I ordered a tracksuit for my…

I ordered a tracksuit for my granddaughter for Christmas. It arrived and is nothing like I ordered! I must have sent 10 emails asking for a return no for a refund. Not one reply! I am a pensioner and paid £60 I need the refund so I can buy her another present.
Can anyone help? O/no #1315
Jackie Stevens

30 novembre 2024

Scam ?

Says 5 star on trust pilot but come to the actual trust pilot and has no reviews

28 novembre 2024