Vitavia Drivhuse Avis 67

2,8

Elendig samlevejledning, og generelt dårlig kvalitet. Forkert vejledning til montering af glas, link virker ikke på deres side, forkert vejledning på bauhaus' hjemmeside, og glas i stykker ved lev... Voir plus

Virkelig god kundeservice gør forskellen. Tegninger er egentlig flotte men det kræver nu en del at afkode dem. Supplerende film på hjemmesiden er gode men enkelte zoom-in optagelser savnes. Skruer er... Voir plus

Drivhuset er fint nok, der skal bruges meget tid på samling da brugsanvisning ikke er god. Det er svært at læse tegning. Den sorte drivhus bliver let ridset da lakering er tynd og dårlig. I burde forn... Voir plus

Ida 3300 er fint drivhus. Bildene i beskrivelsen er vanskelig å forstå. Tips: lufteluka monteres flatt. Den skyves inn langs mønets profil fra siden.

1. Serre

Vitavia Drivhuse produceres på egen fabrik, lagerføres i Odense og vi har over 30 års erfaring på markedet. Vitavia sælges i det meste af Europa, og Vitavia Danmark tager sig blandt andet af hele norden.

2,8

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fint drivhus, men ringe og forkerte manualer.

Har købt et Uranus 8300.
Da vi gik igang med at samle det, viste det sig at der manglede 2 forskellige slags beslag, 7 beslag i alt, i følge den manual som fulgte med. Efter længere tids frustration, fandt vi en anden manual på OPJs´ egen hjemmeside, hvor disse beslag ikke skulle bruges. Hvilken manual der er den rigtige, vides ikke. Vi kunne nu komme videre, men da vi var nødt til at samle udfra to forskellige manualer, og da komponenterne tillige havde forskellige numre i de to manualer, gjorde det kun forvirringen komplet. Derudover skal siges, at når man pakker tingene i en bestemt rækkefølge, som det skal samles efter, så skal der ikke ligge en 4'er del i en 5'er pakke. Så tror man nok engang at man mangler noget. Vinduerne mangler pakninger hele vejen rundt, så glasset ligger løst i rammen, hvilket vi ikke synes er smart.
Men resultatet er super fint. Drivhuset virker til at være en god og stabil konstruktion.

21 avril 2014

God service

Har købt Uranus 11500 drivhus. Har fået ekstra forstærkning til dør (ny ekstra ting, som de har tilføjet nye modeller), uden beregning.
Drivhuset er 1½ år gammelt. Så skønt når man kan "opgradere" modellen uden at skal betale ekstra.

Altid venlig og god kundeservice.

Kan varmt anbefales.

6 mars 2014

Ingen service øvøv

Købte en ukrudtsbrænder, som efter kort tid ikke ville tænde. På deres vedhæftede vejledning, skal man kontakte dem, hvis der opstår fejl. Men de vender aldrig tilbage med svar!!

16 septembre 2012