Jeg havde købt Led belysning til mine akustikpaneler og jeg må sige at jeg er vildt imponeret over hvor nemt det var at installere samt hvor vildt flot det ser ud og det lys som det giver. Samt de... Voir plus

Jeg havde en lidt besværlig opgave med specielle mål. Jeg fik ualmindelig god hjælp af virksomheden til at løse opgaven på bedste og for mig fordelagtigste måde. Venlig og hurtig support.

Viwaakustik giver en meget personlig vejledning og laver nogle utrolig smukke akustikpaneler. Panelerne giver en behagelig akustik plus det også skabe en god stemning i rummet. De pryder nu en... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg købte en vareprøve,,som hurtigt blev pakket og sendt og er 5 stjerner værd. Hjemmesiden kan godt være bedre, for jeg kan ikke se, hvad jeg har lagt i kurven. Jeg ville gerne have bestilt 3 for... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Consultant en acoustique

Écrit par l'entreprise

Vi leverer akustikpaneler i høj kvalitet. Vi bruger kun certificeret træ og genanvendelige filt-produkter. Vi leverer i alle farver og former, både til private og firmaer. Vi er altid klar til at opfylde dine behov, med specialtilpassede akustikpaneler. Vi leverer yderligere flere former for tilbehør til dine akustikpaneler.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Super flot håndværk

Super flot håndværk, virkelig nogen dygtige håndværkere. Top Professionelt arbejde.

18 janvier 2025

Hej Simon,

Det er altid dejligt, at få ros for sit arbejde. Tusind tak!

God service

God service, gode produkter.

10 janvier 2025

Hej Patrick,

Tusind tak for din anmeldelse!

ViwaAkustik.dk

Meget tydeligt at knager mm er 3D…

Meget tydeligt at knager mm er 3D printet. Det er også det de skiver, men kønt, det er det ikke.

8 janvier 2025

Hej Trustman,

Først og fremmest, tak for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse.

Super ærgerligt med produkterne - det er umiddelbart ikke et problem, som jeg har hørt før? Kan det være du ved en fejl, har fået leveret nogle produkterne som der er noget galt med?

Uanset hvad, vil jeg enormt gerne høre fra dig, enten over mail på Rasmus@viwaakustik.dk eller på tlf.: 31 17 11 44.

Jeg ville da være super ked af, hvis jeg har leveret nogle produkter som du ikke er tilfreds med. Det skal vi naturligvis finde en løsning på hurtigst muligt!

Jeg håber, at høre fra dig.

Mange hilsner,

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering. Jeg havde ved en fejl bestilt grå skruehoveder til mit hvide akustik panel, de ringede og spurgte om det kunne passe. Jeg spurgte de kunne tilskære mine paneler på specialmål, det var ikke noget problem også selvom varen allerede var pakket. Jeg er meget tilfreds med produktet og den fantastiske service.

9 décembre 2024

Hej Flemming,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er jeg meget glad for.

Bestilte knager til akustikplader

Bestilte knager til akustikplader. Hurtig levering. God kvalitet og lette at montere. Rigtig fin instruktionsvideo. Stor anbefaling herfra.

12 novembre 2024

Hej Camilla,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Super god oplevelse

Super god oplevelse, og gode priser iforhold til andre ,og hurtig levering,vil helt sikkert handle der igen ,og anbefale dem

26 septembre 2024

Hej Mogens,

Dejligt du er glad for oplevelsen.

Tusind tak for en fantastisk anmeldelse!

Købt knager

Købt knager

Hurtig levering - super nem at sætte op. Jeg er vild med dem og de passer bare perfekt til entré.

4 septembre 2024

Dejligt, Fie!

ViwaAkustik.dk

Super fin og personlig betjening

Super fin og personlig betjening, blev ringet op af VIWAakustik, fordi de paneler jeg havde bestilt / købt var i restordrer. Det beklagede VIWAAKUSTIK og tilbød med det samme, en anden akustikpanel, som var dyrere og til den samme pris, som det panel jeg havde bestilt. Akustikpanelerne er flotte og jeg ringede for, at få lidt hjælp til opsætningen. Handler gerne igen hos Viwaakustik.

28 août 2024

Hej Glenny,

Fantastisk. Jeg er glad for at høre, at du har følt dig tryg hele vejen igennem. Tak for dine ordre!

Købte knager og hylde

Købte knager og hylde
Hurtig levering, super nem at sætte op, jeg er stor fan :o)
Der mangler lidt monterings videoer, men det kommer er jeg sikker på og det gik jo alligevel
👍 op herfra, mon ikke der kommer tilbud f.eks ved køb af flere stk...jeg holder ihvertfald øje😃

22 août 2024

Hej Susanne,

Dejligt!
Jeps.. Jeg arbejder så hurtigt jeg kan på det, og der kommer flere gode tilbud i fremtiden.

Kanon god service

Fantastisk service ved forespørgsler
Lækre produkter
Hurtig levering

26 juillet 2024

Hej Theis,

Verdensklasse. Dejligt du er glad.

Fed service

Fed service, og god kvalitets produkter med mange muligheder.

Sammen med et yderst venligt personale der står klar til at hjælpe

22 mai 2024

Hej Thor,

Tusind tak. Vi er så glade for, at du er begejstret over de uendelige muligheder!

Fede produkter

Fede produkter. Fik god behandling fra personalet der ydede en fremragende service. Kan klart anbefale det til andre.

21 mai 2024

Hej Kasper,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det betyder enormt meget for os.

Super vejledning

Super vejledning! Jeg ringede ind til dem, og de guidede mig hele vejen. Vi har netop modtaget vores akustikpaneler, og er meget tilfredse.

16 mai 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for den gode anmeldelse. Det betyder enormt meget for os!

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse, godt udvalg og gode produkter.
Og ikke mindst rigtig god sparring og service fra Viwaakustik's side - kan varmt anbefale denne fine virksomhed.

19 avril 2024

Hej Bettina,

Tusind tak for tilliden! Og tak for, at du tog dig tid til at lave en anmeldelse!

ViwaAkustik.dk

Super god vejledning på mine spørgsmål…

Super god vejledning på mine spørgsmål og hurtig levering. Kunne ikke være bedre.

Akustik panelerne skal op i morgen men de ser super flotte ud og skulle være nemme at skærer til også.

Super oplevelse

25 avril 2024

Hej Kim,

Tusind tak for de pæne ord! De varmer.

ViwaAkustik.dk

Bestilte akustikpaneler efter specielle mål

Bestilte akustikpaneler via deres hjemmeside, hvor jeg fik dem skåret efter bestemte mål, mod et lille ekstra gebyr, som sparede mig en masse ekstra tid og besvær, så jeg bare kunne sætte dem op ved levering..

Alle pengene værd, og de er så flotte i min stue.

22 avril 2024

Hej Bjørn,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at kunne hjælpe!