Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Voir plus

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Voir plus

Lätt den bästa hundmat beställningen jag gjort online! Minns inte hur jag hittade er men är tacksam. Är lika glad som min hund varje gång jag gör en beställning. Går så fort och dom skickar alltid me... Voir plus

Lite dålig kvalité på produkterna, deras tuffaste, mest slitstarka, dyra halsband håller inte ens ett år. Är inne på mitt fjärde nu till min hund som är 3,5 år gammal. Tur att de alla har gått sönd... Voir plus

1. Animalerie

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

272 avis

Demande des avis aux clients

Jättefina halsband med bra kvalité

Jättefina halsband med bra kvalité! Kommer bli många köp i framtiden :)

27 septembre 2022

Réponse de Voffsing

Hej Malin. Såå roligt att du gillar dem! Du är alltid välkommen tillbaka!

Väldigt bra

Snabb och bra leverans. Bra produkter av det jag köpt. Rekomenderar starkt

28 septembre 2022

Réponse de Voffsing

Tack för omdömet Joakim - det uppskattas!

Öron rengöring servetterna är superbra…

Öron rengöring servetterna är superbra att rengöra i de yttre öronen då båda hundarna har hängande. De luktar gott o rengör mkt bra! Spraybalsam har jag inte använt än men kommer ihåg sen förut att den ska va bra. Bajspåsarna är tjocka i bra!

20 septembre 2022

Réponse de Voffsing

Hej Helen - tack för din recension. Du är alltid välkommen tillbaka.

Kopplet är väldigt behagligt att hålla…

Kopplet är väldigt behagligt att hålla i och syns bra i mörkret. Säkerhet är viktigt för mig. Längden jag valde är jag också mer än nöjd med.
Den enda anledningen till att det blev 4/5 är den långa fördröjning och att det skulle vara lite smalare. Önskar 3 olika storlekar då ert smalaste koppel är lite brett för små hundar.

3 septembre 2022

Réponse de Voffsing

Hej Heidi - tack för din feedback. Vi ska ha detta åtanke för framtiden. Hoppas att du ska trivas länge med ditt fina koppel!

Allt gick som förväntat

Allt gick som förväntat. Vi fick hundmaten rätt snabbt och inget krångel.

5 septembre 2022

Réponse de Voffsing

Tack för de fina orden Kristin - vi satsar på att vara lika bekymmersfria nästa gång :-)

Supertrevliga

Fick t.o.m. ett litet handskrivet brev med i paketet

3 septembre 2022

Réponse de Voffsing

Tack Johann -du är alltid välkommen tillbaka!

5 av 5

Bra produkt, snabb leverans och bra priser.

2 août 2022

Réponse de Voffsing

Tack Emelie! Du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla affär.

Det tog några veckor att få produkten…

Det tog några veckor att få produkten ca.5.
Halsbandets fästanordning skaver på min hunds hals så hon har tappat päls och fått skavsår.
Halsbandet är snyggt men bieffekterna gör det inte värt pengarna

27 juillet 2022

Réponse de Voffsing

Hej Kristoffer, så tråkigt att det inte fungerat på din hund. Du är jättevälkommen att kontakta oss för att hitta ett annat halsband som kan passa din voffsing lite bättre, vi vill gärna se till att din pälskling har det så bra som möjligt. Vad det gäller leveranstiden så skickas våra lagervaror normalt inom 24 timmar och specialdesignat som denna skickas inom 4-6 veckor då de tillverkas för hand enligt din specifikation vilket vi skriver på beställningssidan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Jag är SÅ nöjd med er

Jag är SÅ nöjd med er. Lätt att hitta det jag vill ha. Leverans fram till dörren. Toppen. Fint namn Voffsing! Ett namn man lägger på minnet. Voff på er! Inger.

7 juillet 2022

Réponse de Voffsing

Så roligt att du är nöjd med oss och att essentialpaketet kom hela vägen. Du är alltid välkommen tillbaka.

De här produkterna får mig att vilja samla!

De här produkterna får mig att vilja ha en vägg med coola halsband och koppel. De är så snygga och färgerna och hantverket gör att jag vill ha en väg av varianter bara för att det är snyggt! Leverans smidigt och snabbt. Personligt och proffsigt.

7 juillet 2022

Réponse de Voffsing

Tack för det fina omdömet Cecilia. Vi kan absolut ordna med en hel vägg till dig :-) Du är alltid varmt välkommen tillbaka

Inte så bra kvalitet som jag hade…

Inte så bra kvalitet som jag hade hoppats på. Köpte ett halsband i regnbågsfärger. Sladdrigt material utan stadga. Spännet där man kortar halsbandet sluter inte åt, så det glider upp och blir större.
Utseendemässigt var det dock fint. Men säkerhet på ett halsband är viktigast såklart.
Uppdatering: Vilket fantastiskt företag. Blev uppringd av en mycket trevlig man som återbetalade halsbandet trots mina protester. Sådan service uppskattas verkligen och gör att man gärna återkommer och handlar igen. Kundbemötande när den är som bäst.

3 juillet 2022

Réponse de Voffsing

Hej Marie, Så tråkigt att du inte är 100% nöjd, för det eftersträvar vi. Kontakta oss gärna via hemsidan så ska vi se vad vi kan göra för att göra dig helt nöjd.

Bra hemsida

Bra hemsida, snabb leverans 👍🏻

14 juin 2022

Réponse de Voffsing

Tack för de fina orden Marie! Välkommen till oss igen!