Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Voir plus

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Voir plus

Lätt den bästa hundmat beställningen jag gjort online! Minns inte hur jag hittade er men är tacksam. Är lika glad som min hund varje gång jag gör en beställning. Går så fort och dom skickar alltid me... Voir plus

Lite dålig kvalité på produkterna, deras tuffaste, mest slitstarka, dyra halsband håller inte ens ett år. Är inne på mitt fjärde nu till min hund som är 3,5 år gammal. Tur att de alla har gått sönd... Voir plus

1. Animalerie

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

4,7

Demande des avis aux clients

Rekommenderar Voffsing!

Jättebra kvalite produkter, rekommenderar Voffsing, snabb leverans.
Önskar bara att dem hade hemleverans direkt på alla foder och produkter.
Tack!

12 juin 2022

Réponse de Voffsing

Tack för de fina orden Pierre!

Nöjd med halsbanden

Fina halsband och snabb leverans.

7 juin 2022

Réponse de Voffsing

Så roligt att du gillade det Åsa! Du är alltid välkommen tillbaka!

Snabb leverans!

Snabb leverans och enkel beställning. Vi beställer alltid från voffsing.se och har aldrig blivit missnöjda.

6 mai 2022

Réponse de Voffsing

Hej Claes - ni är alltid välkomna tillbaka! Ha en fin dag!

Väldigt nöjd, Wow

Väldigt nöjd, rejält sele och koppel.
Sitter klockrent, Wow

2 mai 2022

Réponse de Voffsing

Så roligt att allt passade bra! Tack för din feedback!

Supernöjd

Supernöjd, och uppskattas med det där lilla extra som ett tuggben i paketet som bonus :)

23 avril 2022

Réponse de Voffsing

Så roligt att du är nöjd! Du är alltid välkommen tillbaka!

Į bought canned and dry food with…

Į bought canned and dry food with horsemeat. My French Bulldog really enjoyed it. Delivery is fast and I am very happy with that.

22 avril 2022

Réponse de Voffsing

We are so glad that your frenchie enjoyed the food. You are always welcome back for more!

Bra produkter

10 avril 2022

Réponse de Voffsing

Hej Theresa - tack för det fina omdömet! Välkommen tillbaka!

Rekommenderas

Snabba leveranse, bra priser. Bra produkter. Alltid ett rabattkort till nästa köp.

5 avril 2022

Réponse de Voffsing

Tack för de fina orden Sofie, du är alltid välkommen tillbaka!

Jättenöjd med halsbandet och kopplet…

Jättenöjd med halsbandet och kopplet jag fick hem! Välgjort och känns slitstarkt!

Det enda som skulle kunna vara mindre bra är att leveranstiden är ganska lång för egendesignade produkter, så det bör man vara medveten om.

5 avril 2022

Réponse de Voffsing

Tack för de fina orden Linda. Tyvärr tar det lite tid att få ett specialdesignat halsband eller koppel, men vi hoppas att kvaliten på det du får hem kompenserar väntetiden.

Top quality collars

Top quality collars, harnesses and leashes for dogs!

3 avril 2022

Réponse de Voffsing

Thank you for the kind words, Anna - you always know where to find us.