Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren op zoek naar een betrouwbare provider voor ons bedrijf met prettige, vriendelijke service en scherpe prijs. Dit omdat onze vorige provider veel technische issues had welke niet oplosbaar w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Storing gehad, gelijk oplossing, en meedenken, momenteel om 22:05 nog steeds bezig met de storing te verhelpen en een workaround te bedenken! We hebben een backup oplossing gehad als het weer gebeurd!... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Davey heeft gewoon verstand van zijn vak. Hij begrijpt als geen ander welke feiten je als “concullega” tegenkomt en helpt hiermee. Mijn klant zocht een aantal materialen die niet te verkrijgen zijn vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Davy is top > systeem is top > allee is top pak gewoon direct 3CX Davy altijd bereikbaar echt een topper Dankjewel amigo

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de télécommunications
  2. Fournisseur d'accès Internet
  3. Opérateur de réseau mobile
  4. Service internet et téléphone
  5. Fournisseur d'équipements de télécommunications

À propos de VoIPStarr B.V.

Écrit par l'entreprise

Welkom bij VoIPStarr B.V.

Bent u een startende of bestaande ondernemer en bent u opzoek naar een perfecte Telefonie oplossing?

Bij VoIPStarr B.V. bent u op het juiste adres!

Neem snel contact met ons op voor een passende offerte op maat!

+31 (0)88 - 7000 050 | https://voipstarr.nl

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Snelle service

Ik had een ticket gemaakt en normaal gesproken bij een hosting praat je over 24-48 uur wachttijd maximaal maar van dit bedrijf is reactie snel, en vandaag van ticket tot volledig geholpen zijn was binnen 10 minuten! Dit maak je zelden mee en kan met een blij gezicht zeggen dat ik al een tijdje klant ben van dit bedrijf. Wat een top service!

7 mars 2023

Beste Toepas,

Bedankt voor deze mooie review!

Wij vinden het erg fijn om te horen dat u erg positief bent over onze support, zo hoort het uiteindelijk ook!

^GJ

Aanrader

Top service, ik ben heel blij met het telefoonnummer, ze leveren het bijna instant aan klanten, ze zijn beleeft, ondersteuning verloopt op rolletjes, hardstikke goed voor beginnende bedrijven die een telefoonnummer nodig hebben.

Zeker aan te raden!

23 février 2023

Beste Mika,

Top service

Ik ben zeer tevreden. super goede diensten en de support is razend snel. Ik raad dit bedrijf zeker aan!!

7 février 2023

Beste Valentijn,

Snelle service

Snelle service, goede kwaliteit.

14 février 2023

Beste Patrick,

Super service!

Voor een goede prijs een uitstekende service. Davey is gewoon een topper als er iets aan de hand is laat hij niet los voordat het is opgelost.

31 janvier 2023

Beste Loodgieter.nl,

Bedankt voor deze fantastische review!

Bij een probleem geven wij niet zomaar op, onze taak is pas voldaan als iedereen tevreden is.

Wij gaan tot het uiterste en laten niemand met een probleem zitten, kwaliteit en klantvriendelijkheid is onze prioriteit!

In 1 woord super bedrijf

In 1 woord super bedrijf. Snelle en aardige support alles wordt eigenlijk al voor je klaargezet beter kan niet.

5 février 2023

Beste Djayden de Lange,

Goede Service

Goede Service, helpen je met vragen en kunnen goed met je meedenken, De Voip Servers van VoipStarr zijn ook zeker goed, echt een aanrader dus.

2 février 2023

Beste Frunzie,

Noté 5 sur 5 étoiles

Voipstarr is een geweldige aanbieder…

Voipstarr is een geweldige aanbieder van VoIP telefonie met verschillende mogelijkheden. Heb nu al 2 keer een vaste lijn omgezet naar VoIP en de service die ze daarbij leveren is echt geweldig. Dit heb ik zo nog niet eerder meegemaakt bij een andere aanbieder. Als er vragen zijn of technische dingen waar je even niet uitkomt helpt Voipstarr je hier prima bij. Ze reageren ook heel snel op vragen en je krijgt ook niet steeds iemand anders aan de lijn zodat je de situatie telkens opnieuw moet uitleggen. Super Voipstarr!!

26 décembre 2022

Beste Marinus ten Napel,

Bedankt voor deze fantastische review!

Fijn dat onze collega uw goed heeft geholpen met de overstap naar ons!

Veel bel plezier via ons netwerk!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service bij het overstappen met…

Goede service bij het overstappen met duidelijke uitleg en antwoord op al mijn vragen.

26 octobre 2022

Beste R. Bon,

Bedankt voor deze mooie review!

Erg fijn dat onze collega u goed heeft begeleid met de overstap naar ons netwerk.

Snelle en goede overstap! Aanrader

ivm met het spontaan stoppen van mijn provider (die een nummerblok van 100 nummers voor mij hostte) ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe provider. Op basis van de goede reviews ben ik overgestapt naar VoiPStarr. Eea werd goed begeleid en was heel snel geregeld. Alles werkt naar behoren en wat heel fijn is, is dat je in tegenstelling tot veel voipproviders heel goed persoonlijk contact kunt krijgen met medewerkers.

7 octobre 2022

Beste Peter van der Schee,

Beste VoIP!

Dit is top support!
Het is de beste voip dat ik ken!
Hup hup VoipStarr!

18 août 2022

Beste Draakje Draakje,

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionele hulp en begeleiding met…

Professionele hulp en begeleiding met deskundig advies. Netjes begeleid en geholpen. Tot op heden zeer tevreden over de service en uiteraard t product. Prijs & kwaliteit zeker waardig!

23 septembre 2022

Beste Klant,

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn overgestapt van tellio naar…

Wij zijn overgestapt van tellio naar voipstarr, wat een verademing is dit zeg!
Tellio niets dan problemen, bij voipstarr zijn wij erg goed geholpen bij de overstap.
En wat een goede klantenservice bij voipstarr!
Wij zijn tot nu toe erg tevreden over dit bedrijf, nu 3 maanden zonder problemen en nu ook zeer goed bereikbaar.

22 septembre 2022

Beste Jolanda Munsterman-Nijland,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn dat u nu optimaal bereikbaar bent via ons netwerk!

Goede Servers

Erg tevreden over VoIPStarr Goede Klantenservice erg tevreden over mijn telefonie die ik bij VoIPStarr heb staan. Ze denken mee met de klant en proberen je niet het duurste aan te smeren.

15 août 2022

Beste Jesse,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn dat onze collega u goed geholpen heeft!

Goede service!

Aanschaf ging snel en eenvoudig. Maar door een onverwachte en vreemde technische situatie aan mijn kant werkte het eerst niet naar behoren, maar er werd uitgebreid met mij meegedacht en meegezocht naar een oplossing. Nu werkt het perfect!

2 août 2022

Beste Klant CB,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn dat het probleem is gevonden en dat het nu werkt!

^G

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus