Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren op zoek naar een betrouwbare provider voor ons bedrijf met prettige, vriendelijke service en scherpe prijs. Dit omdat onze vorige provider veel technische issues had welke niet oplosbaar w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Storing gehad, gelijk oplossing, en meedenken, momenteel om 22:05 nog steeds bezig met de storing te verhelpen en een workaround te bedenken! We hebben een backup oplossing gehad als het weer gebeurd!... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Davey heeft gewoon verstand van zijn vak. Hij begrijpt als geen ander welke feiten je als “concullega” tegenkomt en helpt hiermee. Mijn klant zocht een aantal materialen die niet te verkrijgen zijn vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Davy is top > systeem is top > allee is top pak gewoon direct 3CX Davy altijd bereikbaar echt een topper Dankjewel amigo

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de télécommunications
  2. Fournisseur d'accès Internet
  3. Opérateur de réseau mobile
  4. Service internet et téléphone
  5. Fournisseur d'équipements de télécommunications

À propos de VoIPStarr B.V.

Écrit par l'entreprise

Welkom bij VoIPStarr B.V.

Bent u een startende of bestaande ondernemer en bent u opzoek naar een perfecte Telefonie oplossing?

Bij VoIPStarr B.V. bent u op het juiste adres!

Neem snel contact met ons op voor een passende offerte op maat!

+31 (0)88 - 7000 050 | https://voipstarr.nl

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede hulp gehad met het opzetten van…

Goede hulp gehad met het opzetten van meerdere 3CX installaties. Verder ook de stabielste verbinding die ik gezien heb.

1 février 2024

Beste Pandacraft,

Bedankt voor deze fantastische review!

Erg fijn om te horen dat u ons netwerk stabiel vind :)

Snel en makkelijke verbinding

Snel en makkelijke verbinding, snelle klantenservice en goede verbinding.

21 janvier 2024

Beste Mark Soons,

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede snelle services zelfs op zaterdag

Goede snelle services zelfs op zaterdag! Na aanschaf van ons VOIP Nummer hadden wij vragen m.b.t. het gebruik van 3CX. Na wat heen en weer bellen werd ik gebeld door Davey en legde hij mij de situatie goed en duidelijk uit en kon ik verder met het gebruiken van ons gekochte nummer. Bedankt voor de goede support zelfs op zaterdag :)

3 février 2024

Beste Oonline,

Bedankt voor deze fantastische review!

Erg fijn om te horen dat mijn collega Davey erg duidelijk was met de uitleg over uw situatie, zodat u toch overal en nergens bereikbaar bent met uw onderneming!

Goede snelle service

Goede snelle service met goed advies na een kleine moeilijkheid met het omzetten van de ene leverancier naar de andere (dit kwam overigens niet vanuit VOIPStarr.

9 janvier 2024

Beste B. Otten,

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf! Wij zijn supersnel geholpen en er was zelfs een hele goede aftersales. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren.

8 janvier 2024

Beste Mark,

Bedankt voor deze fantastische review!

We vinden het erg fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's!

Uitstekende service

Als particulier is er weinig keuze op de markt als het gaat om het aanschaffen van VoIP-nummers zonder bijbehorende telefooncentrales zoals vast-op-mobiel diensten leveren. Aangezien ik een hobbyist wil en enkel een 085-nummer nodig heb en verder niks (de telefooncentrale host ik zelf) ben ik lang op zoek geweest naar een partij die deze dienst biedt. Na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij VoIPStarr, en vond dit al vanaf moment één een fantastische provider. Los van de erg aantrekkelijke prijzen, is de bijbehorende klantenservice ook fantastisch!

Op kerstavond heb ik mijn bestelling geplaatst met de verwachting dat deze pas de eerstvolgende werkdag verwerkt zou worden. Echter vond ik op eerste kerstdag al een factuur in mijn mailbox, helaas met een kleine fout erin. Tot mijn grote verbazing was VoIPStarr gewoon te bereiken en is binnen een kwartier de factuur aangepast en het nummer geactiveerd. Meer dan dat kan ik niet wensen! Daarom is VoIPStarr wat mij betreft een absolute aanrader!

Als ik toch twee eventuele verbeterpunten mag geven:
- Het zou fijn zijn om de mogelijkheid te hebben zelf het wachtwoord van het SIP account te wijzigen. Enerzijds om op die manier een veiliger wachtwoord te krijgen en anderzijds zodat een eventueel gelekt wachtwoord snel veranderd kan worden.
- IPv6 ondersteuning is iets waar jullie gezien de toekomst van het internet eens naar zouden kunnen kijken. Nu kan het SIP account namelijk niet op IPv6 internetaansluitingen gebruikt worden. Dat is nu nog niet zo'n heel groot probleem, maar zal het in de toekomst wel worden.

25 décembre 2023

Beste Mees,

Bedankt voor deze fantastische review!

Niet al onze collega’s zijn aan het werk, maar het netwerk wordt ook tijdens de feestdagen goed in de gaten gehouden waardoor we uw aanvraag netjes konden verwerken!
De fout werd netjes snel hersteld en wij gaan uitzoeken hoe het kon gebeuren zodat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Over uw aangegeven verbeterpunten, die nemen wij serieus en gaat in de feedback om te overleggen wat we eventueel kunnen doen om alles zo veilig mogelijk te houden. Mocht het verwerkt zijn, dan laten we het u zo spoedig mogelijk weten!

^DG

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede service voor onze stichting…

Super goede service voor onze stichting in de opstart fase. Heldere uitleg over de mogelijkheden van hun service en goed meedenken over onze initiële behoefte.
Ze nemen echt de tijd voor je, bieden service die aansluit op onze financiële beperkingen, gaven ook nog een goede demo, op ons verzoek. Kortom; een goed gevoel achtergelaten bij ons als onervaren mini-klantje.

23 novembre 2023

Beste HeenenWeer Buitenveldert,

Bedankt voor deze mooie uitgebreide review, daar zijn wij erg blij mee!

Enorm fijn om te horen dat onze collega u zo goed heeft geholpen met de opstart fase en bij jullie een goed gevoel heeft achtergelaten, hier streven wij enorm naar!

Goede ervaring

Goede ervaring, makkelijk aan te vragen telefonisch en via de whatsapp.
Ik zat in afgelopen zomer in het buitenland en moest bellen met vast nummer.
VoipStar heeft me daar super mee geholpen.
Altijd goede service en snelle reactie reactie van Voip Star!

21 juin 2023

Beste Ramin Bb,

Bedankt voor deze mooie uitgebreide review!

Fijn om te horen dat onze collega's u goed heeft geholpen met de overstap naar VoIPStarr.

We vinden het erg fijn om te horen dat we goede en snelle service bieden zodat u lekker door kunt met ondernemen en dat wij alle problemen voor u oplossen :)

Verassend goed! ☆☆☆☆☆

Verassend! Voorheen klant geweest van een aantal andere partijen maar altijd enorm veel gezeur en gedoe gehad met slechte verbindingen en een slechte support afdeling. Toen maar eens VoIPStarr uitgeprobeerd, tot dus ver aardig goed. Voor mijn gevoel mis ik geen potentiële klanten meer doordat een telefoonlijn niet meer werkt of iets. Moet wel zeggen, ik heb hun eigen app voor het bellen of gebeld worden laten vervallen, ik vind de interface niet heel relaxed. Hiervoor gebruik ik gewoon nog steeds ZOIPER Premium, maar dat werkt perfect samen!

12 octobre 2023

Beste Christiaan,

Bedankt voor deze mooie uitgebreide review!

Wat vervelend dat u slechte ervaringen heeft gehad bij uw vorige aanbieders en dat wij gelukkig wel alles naar wens kunnen maken.

Bedankt voor de feedback van onze Softphone en dat het op een alternatieve manier via Zoiper ook werkt volgens uw behoefdheden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige ervaring met portering van VoIP lijn

Alle enige jaren tot volle tevredenheid Prepaid VoIP klant bij VoIPStarr voor mijn uitgaande telefonie. Nu besloten om ook de KPN lijn over te zetten naar VoIPStarr. Om 15:00 uur een aanvraag gedaan, via het webformulier, voor een nieuwe VoIP lijn en portering van het KPN nummer. Rond 16:30 uur telefonisch contact gehad met Davey van VoIPStarr om het portering proces te bespreken. Tegen 17:30 uur was alles overgezet en werkend.
Een sneller en soepeler proces had ik me niet kunnen wensen! Pluim voor alle betrokkenen.

3 octobre 2023

Beste F. Heijmens Visser, tandarts,

Bedankt voor deze mooie uitgebreide review!

Fijn dat u al jaren tevreden klant bent van ons en dat alles naar behoren werkt zoals u wilt.

Erg fijn dat mijn collega Davey u goed en vakkundig geholpen met de nummerportering van KPN naar VoIPStarr toe.

Veel bel plezier op ons netwerk!

Top service

Top service! Nooit ergens last van gehad en zelfs support buiten openingstijden. Zeker een aanrader, 10/10!

24 août 2023

Beste Stijn Jakobs,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn dat onze collega u alsnog buiten openingstijden heeft geholpen.

Goed

Goed netwerk

31 juillet 2023

Beste Ibo,

Bedankt voor deze review!

^V

Goede ervaring

Goede ervaring, makkelijk aan te vragen telefonisch en via de website. Ik heb net in enkele minuten mijn account uitgebreid met extra 085-nummer. Dit was meteen live en in enkele minuten geregeld! Thanks Davey

14 juillet 2023

Beste Bob van Zoggel,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn dat alles binnen enkele minuten is geregeld met onze collega Davey!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede hulp tijdens het instellen en…

Goede hulp tijdens het instellen en verhuizen van mijn telefoonnummer. Snel aangesloten en controle of alles goed werkt.

25 juin 2023

Beste Klant,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn dat onze collega u goed heeft geholpen met de overstap naar ons netwerk!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze hebben ons super goed geholpen met…

Ze hebben ons super goed geholpen met installatie en configuratie vragen. Daarnaast waren ze proactief bij het adviseren voor het instellen van onze omgeving. Erg fijne club

15 juin 2023

Beste Klant,

Bedankt voor deze mooie review!

Goede service is eenmaal ons motto!

^SV

Kundig, Professioneel bedrijf

VoIPStarr is een kundig bedrijf, die je graag helpt van begin tot eind. Als je zoekt naar telefonie oplossing ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Wij maken al een geruime tijd dankbaar gebruik van de goeie service van VoIPStarr. De Service is snel, goed en professioneel. Wanneer je belt staan ze je goed te woord en leggen ze alles tot in de puntjes uit.
We draaien met onze stichting een mooie samenwerking met VoIPStarr, waar we enorm dankbaar voor zijn.

30 mars 2023

Beste Stichting Praat Met Mij,

Bedankt voor deze mooie review!

Goede service is eenmaal ons motto!

^D

Noté 3 sur 5 étoiles

Tevreden!

Tevreden. Super snelle afwikkeling.

24 mars 2023

Beste Donya,

Bedankt voor deze review!

Super service!!

Afgelopen jaar super fijn mee samengewerkt. Goede service en kwaliteit!!

16 mars 2023

Beste Do Cacciapuoti,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus