Bij Volthuis geloven we dat een goed bedrijf begint bij mensen. Onze monteurs vormen de basis van ons werk. Zij zijn ons vakmanschap en onze grootste kracht. Daarom behandelen we ons team met respect en zorgen we dat managers er zijn om te ondersteunen, niet alleen om aan te sturen. We geloven in duidelijke communicatie en eerlijke verwachtingen. In onze ervaring ontstaan de meeste problemen door miscommunicatie, daarom doen we er alles aan om open, helder en bereikbaar te zijn voor onze klanten. Heeft u een vraag, klacht of probleem? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We luisteren, denken mee en zoeken samen naar een oplossing. Bij Volthuis draait het om samenwerking: met onze klanten én met ons team. Dienstbaarheid, respect en duidelijkheid staan bij ons centraal – en dat werkt altijd twee kanten op.

4,4

Volthuis is erg betrouwbaar en een prima bedrijf.

Volthuis heeft onlangs thuisbatterijen geplaatst in ons huis. Alles naar verwachting en op een prettige communicatieve manier. Er waren wel wat strubbelingen tijdens de installatie maar de oorzaken daarvan lagen niet bij Volthuis zelf. Steve was een prettige man om in huis te hebben en heeft netjes en degelijk werk geleverd. De contacten met Kaspar waren prima. Hij was zelfs "on the spot" op de eerste installatie dag. Kortom, hele goede ervaringen met dit bedrijf.

20 avril 2026

Ervaren monteur

Na wat mis communicatie na het schouwen,
werd het snel en vakkundig opgelost door Jelle Verkleij.
hij werkt netjes en secuur. nogmaals alle lof voor Jelle.

18 mars 2026

De monteur is vriendelijk hij werkt…

De monteur is vriendelijk hij werkt netjes en heeft verstand van zaken.
En het eind resultaat ziet er keurig uit.
Na het werk is alles opgeruimd.
De uitleg is is duidelijk.
Jelle verkleij nog bedankt.

20 mars 2026

Top ervaring met Volthuis

Top ervaring met Volthuis! Met alles wat er momenteel gebeurt rondom energieprijzen en het afbouwen van saldering was een thuisbatterij voor mij de logische volgende stap. En eerlijk? Het geeft enorm veel rust om te weten dat je je eigen energie opslaat en niet meer afhankelijk bent van wat de markt doet. Team Volthuis heeft me daar van begin tot eind perfect bij geholpen. Eerlijk advies, scherpe prijs en een installatie die vlekkeloos verliep. Dikke aanrader!

9 mars 2026