VORES TÆNDER Tandklinik Avis 413

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stærke smerter i kæben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlæge. Vi blev mødt af yderst kompet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lider af tandlæge skræk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores Tænder åbent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling. Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejder... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har idag været inde og få fjernet 2 visdomstænder hos Paulina og Puk. Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning på samme tid med en høj professionalisme. Jeg følte mig tryg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste
  2. Cabinet dentaire
  3. Hygiéniste dentaire
  4. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  5. Urgences dentaires
  6. Service de blanchiment des dents

Écrit par l'entreprise

VORES TÆNDER vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen - hver gang.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Var kun et eftersyn med røgten

Var kun et eftersyn med røgten. De var meget søde og forstende overfor min tandlægeskræk. Var en god oplevelse, og blærret der kørte tv i loftet for at fjerne fokus.

19 mars 2020

Kære Sabine
Tak for de flotte ord:-)
Vi er glade for, at høre du har haft en god oplevelse her på klinikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut den bedste tandklinik.

Absolut den bedste tandklinik jeg nogensinde har væres på. De er så søde og får en til at slappe af. Ikke bebrejdende, og ikke dømmende. Kommer med gode råd, uden at dikterer.

19 mars 2020

Kære Niels Peter
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for:-)
Det er altid dejligt, at høre når patienter har haft en god oplevelse her på klinikken.

kun haft gode oplevelser

Har kun haft gode oplevelser. Altid smilende og super søde.

14 mars 2020

Kære Michael
Det er så dejligt, at høre du kun har haft gode oplevelser her på klinikken:-)
Tusind tak for det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig og venlig stemning

Det er en super behagelig og venlig stemning man bliver mødt med. De er alle fantastiske til at tilpasse behandlingen hvis man er lidt sart på et eller andet område, så det bliver en god oplevelse.

12 mars 2020

Kære Søren
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)
Tusind tak for det.

Fremragende service

Fremragende service. Snakdaglige, imødekommende og glade mennesker Det ku simpelthen ikke være bedre. Det helt klart Min to go to tandlæge. Helt klart. :D kan varmt anbefales

11 mars 2020

Kære Salih
Dejligt at høre du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)
Vi takker mange gange.

god behandling

god behandling, ingen ventetider

10 mars 2020

Kære Henrik
Dejligt at høre, tusind tak :-)

Bedste behandling

Jeg har meget tandlægeskræk men jeg fik den bedste behandling hos en super kompetent og professionel tandlæge. De bedste anbefalinger herfra

6 mars 2020

Kære Kunde
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse her på klinikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man går altid hjem med et smil efter et…

Man går altid hjem med et smil efter et besøg hos Vores Tænder.. 😁
Kan varmt anbefale dette skønne sted. 👍

4 mars 2020

Kære Jesper
Tusind tak for de søde ord :-)
Hvor er vi glade for at høre at du føler dig godt tilpas her på klinikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej var hos Rikke idag vores tænder i…

Hej var hos Rikke idag vores tænder i lyngby
En rigtig fed klinik med rigtig god service og jeg følte mig rigtig godt tilpas selvom jeg altid har været bange for at gå til tandlægen så kan stærkt anbefaledes til andre tak for denne gang

4 mars 2020

Kære Neco
Tak for de flotte ord, vi er glade for at du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)
Rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var en rar atmosfære

Der var en rar atmosfære, man blev taget rigtig godt imod, og Julie var en helt fantastisk tandplejer !

21 février 2020

Kære Bjørn
Tusind tak for de flotte ord, vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)
Rigtig god dag

Noté 4 sur 5 étoiles

God behandling

God behandling, rimelig pris.

18 février 2020

Kære Bente
Vi takker og er glad for at høre, du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)

Topklasse

Behagelig atmosfære, søde og smilende mennesker hele vejen rundt, og virkeligt virkeligt gode til at få en til at føle sig afslappet og tryg.

17 février 2020

Kære Roland
Tusind tak for de flotte ord:-)
Dejligt du har haft en god oplevelse her på klinikken, det er vi glade for.

God oplevelse, igen 👍😎

Rigtig god behandling, med højt informationsniveau hele vejen. Meget god stemning fra start til slut, som giver tryghed og er med til at man som patient kan slappe af. Næsten smertefri behandling😄

14 février 2020

Kære Lars.
Vi er rigtig glade for at, du har haft en god oplevelse.
Forsat god dag :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus