4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

13 avis

Lotte har klippet Alba de seneste 5 år

Lotte har klippet Alba - King Charles Cavalier - de seneste 5 år. Vi har altid været rigtig glade for resultatet og Alba elsker at komme til frisør hos Lotte :-)
Der er også altid tid til gode råd og vejledninger, hvilket vi sætter meget stor pris på.

19 mars 2025

vovse-klip

Jeg startede med onlinekurset negleklip, som jeg blev meget begejstret for, derfor tøvede jeg ikke med at købe onlinekurset Lær at klippe din Bichon Havanais. Jeg har kigget det igennem 1 gang og glæder mig til at gå i gang - jeg sætter stor pris på afsnittet om rengøring af trimmer og sakse og hvordan man håndterer trimmeren hvis man benytter metalskær - jeg har bestilt de produkter som blev anbefalet og er klar til at gå i gang med at rense trimmer og sakse. Hele kurset er udførligt forklaret på en forståelig måde og optagelserne er virkelig gode. Så for den der har mod på at flippe sin hund selv - er der god hjælp at hente her

15 janvier 2025

Online kursus "poteklip"

Efter jeg har afprøvet online kurset "negleklip" købte jeg også kurset "poteklip". Og jeg må igen sige at det kan varmt anbefales !!! Lotte er utrolig god til at forklare de enkelte skridt man skal lave. Desuden for man kendskab til poteklips udstyr. Så lige som ved neglekurset er jeg ikke bange mere for at prøve det selv på min hun. Og jeg må sige: de online kurser er en rigtig god investering og alle penge værd !!! Min hund ser rigtig fin ud efter jeg lærte hvordan jeg selv skal klippe den. I sidste ende er der jo mange penge at spare når man kan selv. Glæder mig til de kommende kurser.
Hilsen Karen

26 décembre 2024

Vi har nu haft Lulu til vask og klip…

Vi har nu haft Lulu til vask og klip for 5. Gang og endnu engang, får vi den den fineste lille hundepige hjem. Det er så dejligt at se hvor fin og omhyggeligt Lotte soignerer hende og vi er så glade for vi fandt frem til Vovse Klip, da vi skulle finde en der kunne klippe Lulu 🙏❤️
Kh Gitte & KB

2 février 2021

Har fået klippet min bishon havanaise…

Har fået klippet min bishon havanaise hos Lotte/Vovse-klip for første gang og er ovenud tilfreds med resultatet. Min hund har tidligere virket lidt trykket efter klipning, men denne gang var han bare glad bagefter 🐶 Lotte er super sød, giver sig god tid og klippet rigtigt pænt 😊 kan klart anbefales

23 janvier 2021

Perfekt kan man kun sige......

Jeg har lige hentet min hund Coco hos Lotte.( vovse klip ) Det har været en fornøjelse af overlade vores springer til en der har så meget kærlighed og forstand på hunde. Hun er blevet så flot, virkelig flot trimmet/klippet. Jeg har ikke andet end roser til Lotte, og kan meget varmt anbefale hende. Det er første gang men helt sikkert ikke sidste gange vi er på besøg hos Vovse-klip.

17 juin 2020

Anbefaling af Vovse-Klip

Både vi og vores hund Frederik er utrolig glade og tilfredse med Lotte og Vovse-Klip. Sød og venlig betjening og et fantastisk flot arbejde. Vi kommer gerne igen og kan varmt anbefale Vovse-Klip til andre.
De varmeste hilsner fra
Torben og Lisbeth

20 mai 2020

Vovserne i fokus!

Kan stærkt anbefale vovse-klip.dk hvis jeres kære små firbenede familiemedlemmer skal klippes eller vaskes.
Der bliver taget rigtig godt af dem og de bliver forkælet og nusset om.
Har den gladeste lille puddel efter besøget, og hun ser fantastisk ud.

9 août 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit