Som Formand for Skrydstrup Seniorforening, vil jeg gerne sige mange tak for det gode samarbejde vi har med VTS. Vores tur var 3 dage omkring Kerteminde på Fyn, vi havde i samarbejde med Per Madsen pla... Voir plus
Virkelig dårlig chaufføre i har jer i det firma holder bag ved mig i bil i et t kryds i mulertrsfik vælger og køre helt op af siden for og komme forbi mig med kunder i bilen kunne jeg se lige i det v... Voir plus
Vi rejste med VTS fra Vojens på en 5-dages bustur til Holland fra den 12. april til den 17. april – og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut! Allerede fra... Voir plus
Хочу поделиться своим опытом сотрудничества с VTS. Запустила свой фонд по торому кругу. Захожу каждый день в личный кабинет и любуюсь прибавкой. Пусть пока и не очень большой, зато регулярной. Благода... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Chauffører presser og smadrer dit…
Chauffører presser og smadrer dit køretøj.
På vej hjem fra Jylland med vores campingvogn, på højbroens sidste del bliver vi overhalet af en turistbus fra VTS. (BB 44 441) Midt i overhalingen finder han ud af, at han åbenbart kan nå hvad han havde tænkt sig, og trækker ind, foran os, inden han er forbi, så vi må bremse kraftigt op.
Tættere på broen trækker han så til venstre, mod en af de andre bizz baner. Vi fortsætter ligefrem mod vores bizz bane.
Da han pludselig ser der er problemer i hans bane, trækker han til højre igen, ind i vores bane, således at han laver en bulet ridse og endnu en ridse, i siden på vores campingvogns bagerste del.
Vi venter på ham i nødsporet efter betalingsanlægget, og følger ham til rastepladsen. Da vi henvender os, er han fantastisk ubehøvlet, og mener det er vores skyld.
Pas på ham, han er en af de typer chauffører, som mener at fordi han kører større køretøj, kan han tillade sig alt, og presse andre bilister til at flytte sig.
Føj siger jeg bare. Håber selskabet tager ansvar, da vi ellers må politianmelde selskabet.
Som frygtet tager de ikke ansvar, da deres chauffør mener, det er vores skyld, at han kørte ind i vores bagende.
Nu må det så blive en politianmeldelse, og opslag på facebook, da jeg heldigvis har masser af billeder.