VW Rioolservice Avis 158

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I.v.m. slecht doorlopende afvoer in de keuken op zoek gegaan naar een loodgieter in de regio Leiden: geen tijd, geen mensen of niet bereikbaar of niet reageren was het resultaat. Gelukkig vond ik VW R... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben tevreden over de snelheid waarop er gereageerd werd op ons telefoontje. Daarna zijn we vakkundig geholpen. Ook de buren waren tevreden nadat na de werkzaamheden hun deel van de poort keurig wa... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

VW rioolservice heeft bij ons het riool vervangen. In eerste instantie waren we heel tevreden over de snelle afhandeling en service. Later waren er toch wat problemen: stankoverlast en lekkage. Vervol... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Contact opgenomen nadat we een "putlucht" hadden vernomen in onze hal. Snelle reactie gehad op de aanvraag en op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een inspectie. Met de camera inspectie bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Plombier

Écrit par l'entreprise

Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 42 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie op een aanvraag voor…

Snelle reactie op een aanvraag voor riool inspectie. Uit de camera beelden bleek het riool in zeer slechte staat. Op hele korte termijn (zelfs op zaterdag na de kerst) het hele riool vervangen. Waren al om 08.30 in Limburg en de laatsten (van de 5) gingen pas weg om 16.30. Het geheel in video's en foto's vastgelegd en tot volle tevredenheid uitgevoerd

27 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle service, Wim liep zelf krom van de pijn , maar de klant gaat voor bij hem . Extra controle gedaan om mij gerust te stellen. Zal ze bij iedereen aanbevelen 👍.

10 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel, goed, degelijk en deskundig afgerond

Na verstoppingsproblemen moest de oude riolering (gresbuis) in voortuin vervangen worden. Wim reageerde zeer snel en kwam direct kijken met camerainspectie erbij en zonder verplichting gaf hij advies. Ook zou de afvoer van de regenpijp op de HWA worden aangesloten. Ik ging akkoord met afgesproken prijs en ze kwamen direct de volgende dag. Ze werken hard en goed. Weten wat ze doen en gaan pas weg als alles geheel is afgerond. Vanwege problemen met de gezamenlijk afvoer met de buren, duurde de klus tot laat in de avond. Ondanks tegenslag werkten ze gewoon door en zeiden dat alles in orde zou komen. De communicatie is goed en de mensen zijn erg vriendelijk (ik heb wel eens anders meegemaakt met rioleringsbedrijven). Men houdt zich prima aan de gemaakte afspraken en ik ben dus al met al erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Een echte aanrader voor anderen.

15 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring, blij met de service

We hadden een hardnekkige verstopping in onze keuken. VW rioolservice hadden snel gereageerd op mijn verzoek op trustoo en kon op de dag zelfs nog komen! Heel professioneel in hun vakgebied en waren heel vastbeslotend om de verstopping te fixen. Het was hun goed gelukt en we zijn super blij mee. En we krijgen ook 1 jaar garantie en dat is ook super chill.

11 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het leek een eenvoudig probleem...

Het begon met een voor mijn gevoel eenvoudige verstopping van de hemelwaterafvoer, maar daar bleek meer achter te zitten, en bij nader onderzoek bleek dat er veel kapot was aan het hoofdriool en de leidingen onder de vloer, er was lekkage en daardoor was de kruipruimte vochtig. Uiteindelijk is alles vervangen. Ze moesten er 4 keer voor komen, 1 keer voor de diagnose, 2 keer voor de reparatie, en nog een keer omdat de eerste oplevering na reparatie niet goed genoeg was afgewerkt. Daarna was het keurig in orde

2 décembre 2025

Spoedklus aansluiting riolering

Kwamen voor een spoedklus op zondagavond nog langs. Na camera inspectie bleek dat niet alleen aansluiting onder huis vervangen moest worden maar ook riolering voortuin. Tijdelijke oplossing voor aansluiting gemaakt en paar dagen later riolering vervangen. Harde werkers en overlegden alle werkzaamheden. Vooraf duidelijke prijs afgesproken. Achteraf bleek het werk tegen te zitten en kostte meer tijd. Prijs bleef zoals afgesproken staan. Net werk afgeleverd! Aanrader dit bedrijf!

30 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn ervaring was tot nu toe goed

Mijn ervaring was tot nu toe goed. Ze kwamen langs en lieten mij op een zeer professionele manier alle mogelijke problemen zien en legden alles duidelijk uit. Ik voelde me op geen enkel moment onder druk gezet om een beslissing te nemen; ik kreeg de tijd om rustig na te denken over hoe ik mijn situatie moet beoordelen. Ze zijn nog bezig, en zodra ze het werk hebben afgerond, zal ik mijn review voltooien.

21 novembre 2025

Wat een topbedrijf is echt een aanrader

Wat een topbedrijf is echt een aanrader
Vriendelijke personeel en vakkundige mensen.
Ze leveren kwaliteit en zijn binnen 1 dag klaar met complete rioolleidingen vervangen in de kruipruimte.
Als ik deze bedrijf vergelijk met de prijzen van andere bedrijven dan zijn ze zeer zacht voor jou portemonnee.
Met zeer hoge kwaliteit.

17 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

"VW Rioolservice" complete vervanging riool.

Dit bedrijf heeft bij ons een complete riolering vervangen dat niet echt een bepaalt een routine klus was. Ze dachten in 1 of 2 dagen klaar te zijn en waren uiteindelijk 6 dagen bezig. Er is van te voren een vaste prijs afgesproken en hebben zich daar keurig netjes een gehouden ondanks dat ze er veel langer mee bezig waren. Deze gasten werken echt keihard van ' s morgens vroeg tot ' s avonds laat als dat nodig is. Erg klant vriendelijk zelfs als het heel erg tegen zit en zijn zeer vakkundig. Al met al een TOP bedrijf..... echt een aanrader.

17 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wim en z’n team zijn echt geweldig!

Wim en z’n team zijn echt geweldig!
Wat een harde werkers!!
Een heel nieuw riool in 1 dag, inclusief straten!
Ze gaan niet weg voordat je helemaal tevreden bent. Echt 5 sterren waard!! In 1 woord Top!

10 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Irresponsive, didn´t solve problem

My sink was blocked. The plumber (Wim) came home, checked the pipes under the sink, and after clearing them, the blockage was still there. I paid him the agreed-upon amount, and he agreed to a) send an invoice via WhatsApp and b) come the next day with a camera to see if the problem was in the main pipe under the floor. He never contacted me again, never answered/returned my calls, and didn't send the invoice as agreed. Another, much more professional, expert came with additional tools and fixed the problem immediately.

29 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte service , betrouwbaar , goed overleg kan niet anders zeggen

Ik had een lekkage aan het riool in de kruipruimte , de kruipruimte was erg nauw maar ik kon zien waar het lekte en er was veel reukoverlast, ik heb VW rioolsercice gecontact aangezien zij erg hoog stonden aangeschreven bij trustoo en op meerdere sites, en eerlijk gezegd kwam ik er later achter dat wat kennissen van mij ook gebruik hadden gemaakt van VW rioolservice , kan zeggen dat ze gelijk tijd voor me maakten en zeer vriendelijke mensen die hard aan de slag gingen en goed werk hebben geleverd, gerepareerd en in verleg met mij al het oude ook vervangen , ik heb zelf gezien in welk slechte staat het oude riool was door verzakkingen in loop der tijd, alles opgelost en alles kost geld maar er is verschrikkelijk veel als service ook geleverd , heb zelf vergeleken bij meerdere offertes en het kost geld maar ben er van overtuigd dat ik bij dit bedrijf het beste uit ben gekomen qua prijs, en bij mijn kennissen nog nagevraagd en aar was eigenlijk hetzelfde verhaal, dus complimenten aan VW service voor het snelle en goede handelen , in 1 dag alles opgelost zodat ik daar het minste last van ervoer en de geur na behandeling door VW rioolservice binnen korte tijd helemaal weg, bedankt 👍🏻👍🏻👍🏻

17 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Beide toiletten in huis werkten niet…

Beide toiletten in huis werkten niet meer.
VW rioolservice was langs gekomen en konden het niet repareren. Ze hadden een een onderdeel meegenomen omdat ze iets moesten bestellen om te repareren.
Ze zijn vervolgens weg gegaan, nooit meer iets laten horen. Bij bellen, sms of email geen gehoor.

Nu zijn we ruim 2 maanden verder, zeer onbetrouwbare partij!

30 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de riolering werkzaamheden

Wim en zijn team hebben geweldig werk geleverd. We hadden een probleem met onze oude riolering en VW team heeft dit snel, vakkundig en grondig aangepakt. We zijn blij met het resultaat. We raden VW en het team van harte aan. Ze maken heldere afspraken en komen deze allemaal na!

11 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben voor de 2e keer zeer goed…

Ik ben voor de 2e keer zeer goed geholpen door vw rioolservice. Alles is door geveerd en gespoten en weer ben ik super tevreden. Schappelijk prijsje en super relaxte gasten.
Ze hebben zelfs geen weekend tarief gerekend.
Top service 👌🏼 dank je wel !!

10 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus