VW Rioolservice Avis 158

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I.v.m. slecht doorlopende afvoer in de keuken op zoek gegaan naar een loodgieter in de regio Leiden: geen tijd, geen mensen of niet bereikbaar of niet reageren was het resultaat. Gelukkig vond ik VW R... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben tevreden over de snelheid waarop er gereageerd werd op ons telefoontje. Daarna zijn we vakkundig geholpen. Ook de buren waren tevreden nadat na de werkzaamheden hun deel van de poort keurig wa... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

VW rioolservice heeft bij ons het riool vervangen. In eerste instantie waren we heel tevreden over de snelle afhandeling en service. Later waren er toch wat problemen: stankoverlast en lekkage. Vervol... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Contact opgenomen nadat we een "putlucht" hadden vernomen in onze hal. Snelle reactie gehad op de aanvraag en op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een inspectie. Met de camera inspectie bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Plombier

Écrit par l'entreprise

Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.

Coordonnées de contact

A répondu à 42 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

Ochtendhumeur?

Op zondagochtend werken vinden velen niet leuk, maar als jullie chaffeur in Leiden helemaal doordraait wanneer een ouder vrouwtje tutert, omdat hij haar weg blokkeert, is wel erg slechte reklame voor VW Rioolservice.

28 septembre 2025

Snelle en betrouwbare service

Wij hebben Wim in de avond gecontacteerd en de volgende ochtend stond hij al voor ons klaar. Uiteindelijk bleek de verstopping toch heel hardnekkig te zijn en het hele hoofdriool moest worden vervangen. Wim communiceert goed en meldt vooraf wat er allemaal moet gaat gebeuren. Het bedrijft heeft alles goed vervangen en daarna weer netjes gemaakt.

23 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wim en zijn team zijn professionele…

Wim en zijn team zijn professionele mannen die door gaan totdat het probleem is opgelost.
Niet van "het is 4 uur, we gaan naar huis"; als het nodig is gaan ze tot laat door. Ook in het weekend.
Gezamenlijk bekijk je het probleem en de oplossing.
Stap voor stap worden de vorderingen gerapporteerd, met foto's en filmpjes en oplossingen.
En dat alles voor een redelijke prijs!

20 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en snel geholpen door de heren van…

Goed en snel geholpen door de heren van VW rioolservice. Klantgericht en vriendelijke mensen. Er moest na de grote vervangingsklus nog wat ander werk verricht worden en daar zijn ze gewoon weer voor terug gekomen.

8 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel team wat snel kon komen…

Professioneel team wat snel kon komen om de problemen te verhelpen. Alles werd eerst goed beoordeeld en bekeken . Daarna is er een plan gemaakt en samen besproken. Alles gebeurde netjes in overleg. Fijne communicatie en erg fijn dat er wordt meegedacht. Wij zijn zeer tevreden.

4 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service van begin tot eind – absolute aanrader!

Wat een fantastische ervaring!
Vanaf het eerste contact met Wim was het meteen duidelijk, hier werken échte vakmensen.
Het team straalde professionaliteit uit, werkte nauwkeurig en met zichtbaar plezier.
Ze dachten actief met ons mee en kwamen met slimme, praktische oplossingen waar wij zelf nooit op waren gekomen.
De communicatie verliep vlekkeloos, afspraken werden stipt nagekomen en de kwaliteit van het werk was ronduit uitmuntend, elk detail klopte tot in de puntjes.
Het eindresultaat is simpelweg prachtig en straalt vakmanschap uit.
Ook de prijs-kwaliteitverhouding was dik in orde. Je krijgt hier écht waar voor je geld: topkwaliteit, uitstekende service en betrouwbaarheid in één.
Kortom, een team van meedenkende professionals met hart voor hun werk. Wij zijn méér dan tevreden en bevelen hen van harte aan.
Een dikke 10!

9 septembre 2025

Vriendelijk en ervaren vaklui

Vriendelijke vaklui die de tijd nemen om ons zo goed mogelijk te helpen. Ze hebben ons probleem fantastisch opgelost. Zijn bereid om andere dingen nog even na te kijken/ te verhelpen. Vragen geen voorrijdkosten. Al met al érg tevreden!

6 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Werkzaamheden april en augustus 2025

Dit is de 2de keer dat wij Wim hebben gevraagd om ons te verhelpen met een riool probleem. Echter is het deze keer wat duurder uitgepakt dan de eerste keer. Ik moet wel zeggen toen ik zag hoeveel ze moesten graven en dat dit handmatig is gebeurd, stond ik even versteld. Dus is niet gek dat ze de prijs vragen die ze vragen.

Wim communiceert elke stap en doet niet iets zonder dit te bespreken. Ze waren erg beleefd. Waren tot laat aan het werken en vanwege de afstand en de werkzaamheden die nog moesten gebeuren, bleven ze in de buurt.

Wij zijn erg dankbaar dat ze zijn gekomen!

23 août 2025

Top!

Wim heeft ons weer top geholpen! Snelle service en communicatie, bedankt weer!

25 août 2025

Divers loodgieterswerk

Er waren diverse loodgietersklussen die aangepakt moesten worden. Wim en zijn team hebben eerst de situatie beoordeeld en zijn na een duidelijke prijsafspraak aan de slag gegaan. Indien de werkzaamheden niet meteen konden worden afgerond, komen ze zo snel mogelijk terug om de klus naar tevredenheid af te ronden. Geen lekkende kranen, sifonnen en wc's meer en alle afvoeren lopen weer door als een zonnetje!

22 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Z waren er snel.

Z waren er snel.
Helaas hadden ze niet de juiste onderdelen bij zit om het probleem op te lossen maar ze hebben wel dat leiding afgesloten zodat de rest van het huis weer water kon krijgen

17 août 2025

Ontstoppen/vervangen afvoer.

VW (Wim) reageerde erg vlot op de werkspot klus om onze badkamer/keuken te ontstoppen. De afspraak kon ook erg snel.
Na aankomst een inspectie en prijs (all-in) vooraf.
Wim gaat niet weg voordat het allemaal is opgelost en werkt het prima af.
Fijn dat hij tussentijds steeds een filmpje laat zien wat hij onder de kruipruimte aantreft.
Garantie 1 jaar, een prettig idee. Top service mannen!

9 août 2025

Top bedrijf

Top bedrijf. Zeer zachte prijs met hoge kwaliteit en zeer betrokken vakmensen. Ze hebben de reparatie van de afvoerpijp, waar te veel bochten in zat, goed gerepareerd & als bijkomende service meteen de gootsteen ontstopt. Ongelofelijk lief! Als er meer mensen zijn zoals zij, wordt deze wereld echt mooier. Aanrader en dit is nu mjin vaste bedrijf voor dit soort klussen. Geen twijfel over mogelijk.

28 juillet 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus