Banner for Watergames ApS

Watergames ApSAvis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kæreste og jeg har været på duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi også fik et... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin dag på vandet i forbindelse med speedbåd kørekort. Vinden var noget hård den dag, men oplevelsen var i top både sammen med instruktøren og sensoren. Selvom jeg har sejlet lille motorbåd siden 2007... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi (kærestepar) deltog i Duelighedsbevis i sejlbåd praktisk del. Det var helt igennem en god, lærerig oplevelse og vi har følt at vi har lært rigtig meget. Desuden var vi i gode hænder hos vores ins... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Duelighedsbevis for Kvinder af sejeste skipper Josephine ombord på Miss Arthur⛵️⚓️= bedste investering i mit fremtidige sejlerliv som kvinde! Det kan kort anbefales at tage et kvinde kursus som dette.... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Club de voile
  6. Magasin de voile

À propos de Watergames ApS

Écrit par l'entreprise

Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚤⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating på hele 4,9 ⭐.

Vi tilbyder populære og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforløb.

Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.

Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gør det nemt og overskueligt at lære i dit eget tempo 📱⛵

👉 Læs mere og tilmeld dig på www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert på vandet med Watergames.

Watergames ApS - Danmarks Største sejlerskole

Écrit par l'entreprise

Sammenlign os !
Er du i tvivl om hvem du skal vælge. Sammenlign os gerne med andre. - Vi sejler udelukkende i store ribbåde med masser af power. Dette er med til at give optimalt udbytte af kurset. - Vi har gode lokaler i de havne vi er placeret i. - Vi giver beståelsesgaranti. - Vi giver prisgaranti. - Vi har kompetente instruktører som alle er sejlere.

Beståelsesgaranti - Prisgaranti

Vi garanterer at du består vores kursus!

Vi garanterer at du består vores kursus!
Hvis ikke, kommer du gratis med på næste kursus, uden yderligere omkostninger. Prisgaranti ? Hvis du finder en anden udbyder der billigere kan tilbyde samme produkt, i samme høje kvalitet, matcher vi straks prisen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Århus dd

Århus dd. Mega fint og ordentligt👍🏼

7 septembre 2024

Hej Emma
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse af vores kursus idag.

Vi ses på vandet ⚓️

Super fed oplevelse

1 septembre 2024

Hej Malthe,
Det glæder mig, at du havde en fed oplevelse af vores kursus ⚓️
Rigtig god dag!

Vi ses på vandet🚤⚓️

God oplevelse hos Watergames Aarhus med praktisk duelighed

God oplevelse hos Watergames Aarhus med praktisk duelighed d. 19/07-21/07 hos både Søren som underviser og William som censor. Stort know how og rolig og pædagogisk instruktion.

19 juillet 2024

Hej Mads,
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse af kurset og vores instruktør Søren.

God oplevelse!

Kære Watergames.
Meget god og professionel undervisning. Maria underviste i speedbåd, og jeg var meget nervøs og usikker, men hun gjorde det rart og sikkert. Censor var sød.

Alt i alt en meget rar oplevelse med underviseren til grund.
Mange hilsner Peter

26 avril 2024

Hej Peter,
Det glæder mig, at du havde en god dag på vandet. Og en god oplevelse af våde censor og instruktør.

God sommer☀️

Vi ses på vandet ⚓️

speedbåd kørekort

Fantastisk speedbåd kørekort kursus med kompetent og dygtig instruktør og sensor.
Der var styr på tingene og alt forgik under en rolig og tryg undervisning.
Kan kun anbefale det.

7 juillet 2024

Hej Dennis,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig, at du havde en god og lærerig dag på vandet.

Rigtig god sommer.

Praktisk duelighed - Fed oplevelse, dog båd o dårlig stabd

Havde Rasmus som var en mega fed underviser! Tog praktisk duelighed her i weekenden og kurset var afslappet, samtidig med at jeg ikke følte der blev sparet på noget af det professionelle. Kan varmt anbefale!

DOG var der nogle ting ved båden vi sejlede i som ikke var i orden. Den var generelt ikke i speciel god stand og skødeblokkene gik i stykker flere gange så Rasmus var nødt til at lave hurtige løsninger. Heldigvis havde han erfaring og fik det til at virke, men det burde virkelig blive fikset!

7 juillet 2024

Hej Fridolin,
Tak for din anmeldelse.🙏
Det glæder mig du havde en god oplevelse med Rasmus👍⛵️
Jeg sørger for, at der straks bliver kigget på båden, tingene skal bare virke. ⛵️⚓️

Rigtig god sommer☀️

Vi ses på vandet⛵️

Praktisk sejlads i sejlbåd, Brøndby

Overordnet et super godt kursus, hvor jeg lærte meget, hyggede mig, og instruktøren Rasmus var en mega dygtig underviser! Vi havde vildt vejr med høje vindstyrker og store bølger, men Rasmus sørgede for, at alle var trygge :)

Dog er der to ting: 1) båden var sejldygtig, men i for dårlig stand. Blandt andet sprang skødevognen af Genoa-skinnen under sejlads, og skødet kilede sig fast i ved siden af hjulet i skødevognen. 2) Jeg følte mig klar til prøven på dagen, og alt gik godt, men jeg mener, at kurset er lidt for svært folk, som aldrig har haft noget med sejlads at gøre, da der kommer mange sejlerudtryk og praktiske færdigheder, så det kan være svært at få fuldt udbytte og føle sig klar til prøven på så kort tid. Det kunne muligvis løses ved et online teori-modul med sejlerudtryk osv. inden kurset.

Men igen, Watergames kan anbefales! Der er bare nogle områder som kunne finpudes lidt ;)

5 juillet 2024

Hej Anne-Marie,
Tak for din anmeldelse, det glæder mig at fu havde et godt kursus med Rasmus. 😁👍
Tak for feedback i forhold til båd og materialer, det vil vi helt klart kigge på. Specielt rigtig god ide med online forberedelse hjemme til dette kursus også👍
Rigtig god sommer!☀️

Vi ses på vandet⛵️⚓️

Vi tog kurset i Aarhus

Vi tog kurset i Aarhus. Vores instruktør, Nikolaj, var dygtig og imødekommende og sørgede for at det var en rigtig god oplevelse for alle ombord. Der var lidt bøvl med systemet under vores tilmeldelse, men alt gik fint da vi mødte op.

Hej Ebbe
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at du havde en god og lærerig dag på vandet sammen med Nikolaj.

Watergames Århus speedbåd

Watergames Århus speedbåd - fantastisk oplevelse med gode instruktører, kan varmt anbefales👍🏻

Hej Rune,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at du havde en god og lærerig dag på vandet sammen med Nikolaj.

Hej Watergames Århus

Hej Watergames
Min mand og jeg har netop taget speedbåd certifikat hos watergames - Marselisborg havn Århus. En dejlig og professionel oplevelse. En særlig tak til Nikolaj som gjorde dagen både lærerig, sjov og fik en til at slippe nervøsiteten en hel del. Vi vil på det varmeste anbefale watergames og Nikolaj som lærermester. Hvis du overvejer at tage speedbåds certifikat.
Censor Brian, var også bare mega professionel, fik os til at slappe af, og være i det, og vise hvad vi kunne/skulle i vores eget tempo osv. Super god, sjov og cool censor.

Alt i alt, en super god, sjov og fed oplevelse igennem hele dagen! Kæmpe tak og stor ros herfra Pia og Jan

Hej Pia & Jan,
Tak for jeres anmeldelse!
Det glæder mig at i havde en god og lærerig dag på vandet sammen med Nikolaj.
Jeg håber i får en masse gode timer på vandet til sommer.

Klasse oplevelse med watergames

Klasse oplevelse med watergames! Vi havde Thomas og Elias som instruktører og de gjorde et fantastisk stykke arbejde. Helt genialt. Kan kun anbefale det 🤟

21 juin 2024

Hej Jonathan,

Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse af vores kursus sammen med Thomas & Elias!

Vi ses på vandet

Noté 5 sur 5 étoiles

Privat sejler kursus og sejler træning i egen båd

Det var en god oplevelse at få privat sejler kursus og træning i egen båd.
Vores træner Sebastian er en erfaren sejler og en rigtig god formidler. Han har givet os ro i maven og troen på, at øvelse gør mester.

3 juin 2024

Réponse de Watergames ApS

Det glæder mig, at i havde en god dag på vandet med Sebastian.
Jeg giver roserne videre til Sebastian. Sig endelig til hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Rigtig god sommer. -Vi ses på vandet!

Kæmpe anbefaling

Tog kortet i går, og det var bare en gennemført aften. Jeg var ret nervøs hjemmefra, men Elias var en mega god instruktør og fik fulgt os alle igennem det på en god måde, og censor var også meget behagelig og gjorde man slappede af. Udover det, så var holdet rigtig søde og vi hyggede os alle sammen meget. 5/5 oplevelse

11 juin 2024

Hej Karoline,
Det glæder mig, at i havde en god aften på vandet med Elias.
Jeg giver roserne videre til Elias. Sig endelig til hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Rigtig god sommer. -Vi ses på vandet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og meget fleksibelt

Rigtig god service og meget fleksibelt. Skulle have taget et speedbådskursus, men fik den praktiske prøve ændret til duelighed, på samme dag. Instruktørerne Maria og Sebastian forklarede så det var klart og tydeligt og så alle kunne være med. Selv med lidt bølger, blev det intet problem, med deres undervisning!

22 mai 2024

Hej Helena,
Det glæder mig, at du havde en god dag med Maria & Sebastian.

Hej watergames.😃🛥.

Hej watergames.😃🛥.
Vil bare sige tak for en rigtig god dag på vandet i Limfjorden. Helt klart en god oplevelse med watergames og en rigtig god instruktør der hed Bo. Behagelig fyr der fortæller om alt og har god tålmodighed. Bestod testen uden problemer. Både på land og vandet. Ingen problemer der.💪🔥.
Censor var også en konge fyr.🛥🛥🛥🛥

19 mai 2024

Hej Rune,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig, at du havde en god dag på vandet i Aalborg med Bo.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fed dag på vandet i Middelfart

Fed dag på vandet i Middelfart den 12/5 med Jacob - vi fik lært det vi skulle og bestod alle mand. Måske Watergames godt kunne opgradere lidt på båden- det var en ældre slidt sag.

12 mai 2024

Hej Cathrine

Tak for din anmeldelse, jeg glæder mig at du havde en god dag sammen med Jacob (instruktør) vi får kigget båden efter i sømmene, om noget trænger til en opdatering.-Det er altid rart med konstruktiv feedback, tak for det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har taget speedbåd certifikat hos…

Vi har taget speedbåd certifikat hos Watergames hvor Arthur var en kompentent læremester både i teorien og på båden så vi alle kunne bestå prøven. Vil klart anbefale Watergames til andre

27 avril 2024

Hej Dorthe
Det glæder mig, at du havde en god og lærerig dag sammen med Arthur😀👍⚓️

Watergames Speedbåds Certifikat

Har i dag været afsted Århus Marselisborg Havn, virkelig rart personale de to unge gutter instruktørerne.. Og virkelig rar og sjov censor, kan kun anbefales herfra..

6 avril 2024

Hej Sabrina,
Det glæder mig, at du havde et godt kursus hos os.

Rigtig god sejlsæson.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus