Banner for Watergames ApS

Watergames ApSAvis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Hele familien har både taget speedbådscertifikat og vandscootercertifikat hos Watergames, og oplevelsen var helt i top. Undervisningen var professionel, letforståelig og samtidig afslappe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kæreste og jeg har været på duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi også fik et... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin dag på vandet i forbindelse med speedbåd kørekort. Vinden var noget hård den dag, men oplevelsen var i top både sammen med instruktøren og sensoren. Selvom jeg har sejlet lille motorbåd siden 2007... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi (kærestepar) deltog i Duelighedsbevis i sejlbåd praktisk del. Det var helt igennem en god, lærerig oplevelse og vi har følt at vi har lært rigtig meget. Desuden var vi i gode hænder hos vores ins... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Club de voile
  6. Magasin de voile

À propos de Watergames ApS

Écrit par l'entreprise

Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚤⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating på hele 4,9 ⭐.

Vi tilbyder populære og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforløb.

Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.

Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gør det nemt og overskueligt at lære i dit eget tempo 📱⛵

👉 Læs mere og tilmeld dig på www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert på vandet med Watergames.

Watergames ApS - Danmarks Største sejlerskole

Écrit par l'entreprise

Sammenlign os !
Er du i tvivl om hvem du skal vælge. Sammenlign os gerne med andre. - Vi sejler udelukkende i store ribbåde med masser af power. Dette er med til at give optimalt udbytte af kurset. - Vi har gode lokaler i de havne vi er placeret i. - Vi giver beståelsesgaranti. - Vi giver prisgaranti. - Vi har kompetente instruktører som alle er sejlere.

Beståelsesgaranti - Prisgaranti

Vi garanterer at du består vores kursus!

Vi garanterer at du består vores kursus!
Hvis ikke, kommer du gratis med på næste kursus, uden yderligere omkostninger. Prisgaranti ? Hvis du finder en anden udbyder der billigere kan tilbyde samme produkt, i samme høje kvalitet, matcher vi straks prisen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Watergames Speedbåds Certifikat

Har i dag været afsted Århus Marselisborg Havn, virkelig rart personale de to unge gutter instruktørerne.. Og virkelig rar og sjov censor, kan kun anbefales herfra..

6 avril 2024

Hej Sabrina,
Det glæder mig, at du havde et godt kursus hos os.

Rigtig god sejlsæson.

(Aalborg watergames)

(Aalborg watergames) Rigtig god undervisning og gode faciliteter

17 mars 2024

Hej True,
Tak for din anmeldelse.👍
Det glæder mig, at du har haft et godt kursus.

God aften!

Godt kursus

Har lige færdiggjort duelighed i motorpasning, Kasper som underviser er vanvittig kompetent og en utrolig god formidler.
Kurset forgår i et behageligt tempo og alle kan være med, der er tid til at dele vide med de andre kursister. Klart at fortrække hvis du skal havde motordulighed.

Bh
Thomas T.

10 mars 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse🙏
Det glæder mig, at du havde et godt og lærerigt kursus med Kasper 👍⚓️

Vi ses på vandet!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, i rolige og trygge omgivelser.
Havde købt speedbåd kørekort, som praktisk del af duelighed, men da reglerne er lavet om, fandt watergames en løsning, så jeg oveni fik den praktiske sejlads til duelighed.
Tusind tak, de varmeste anbefalinger herfra.

Hej René
Tak for din anmeldelse,
Det glæder mig, at vi kunne hjælpe og tak for nogle gode dage!
God sejltur 👍⚓️

Rystende nervøs

Var til speedbådscertifikat på Brøndbystrand, rystende nervøs. Mødte en meget behagelig instruktør, Sebastian, som gjorde teori og praktisk sejlads til en leg. Censor, Brian, fik mig til at slappe rimeligt af. Tak for en dejlig dag, vil klart anbefale jer til andre.

Hej Jeanette,

Det glæder mig, at du har været glad for forløbet, håber du får en masse gode oplevelser til søs 👍⚓️

Noté 5 sur 5 étoiles

1000 takker for ret så dybdegående…

1000 takker for ret så dybdegående undervisning af Sebastian fra Watergames,,,
Nemt forståeligt pga af hans store engagement…

Mvh,,,michael andersen…
Rungsted Kyst,,,,,zeees…

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. 🙏
Det glæder mig, at du havde en god dag på vandet, sammen med Sebastian idag. 🚤
Jeg sender de fine ord videre til Sebastian.
Tillykke med den beståede prøve ✔️

Vi ses på vandet ⚓️

Noté 5 sur 5 étoiles

Har idag været på speedbådscerfikat i…

Har idag været på speedbådscerfikat i Aalborg.
Startede dagen ud med at være lidt usikker på om jeg skulle komme igennem det. Men med Bo og Martin som instruktører gik det hele som en leg.
Censor var også en rigtig fin og dejlig rolig mand. Så alt i alt en fantastisk dag, både på land og i vandet 😁👍
Nu med speedbådcerfikat 🚤
Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😁

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse. 🙏
Tillykke med den beståede prøve. ✔️
Det glæder mig, at du havde en god og lærerig dag idag. 🚤⚓️

Noté 5 sur 5 étoiles

Far og datter havde en skøn dag i…

Far og datter havde en skøn dag i Brøndby Havn - - hvor instruktøren Mikael på både kyndig og humoristisk vis førte os frem til bestået.
Så nu er vi klar til at tage hul på sejlsæsonen og bruge den nye viden.
Kan varmt anbefales.

24 février 2024

Tak for din anmeldelse Freddie,
Det glæder mig, at i havde en god dag med vores instruktør Mikael idag👍

Vi ses på vandet🚤

Noté 5 sur 5 étoiles

Tog speedbådskørekort i Marcelisborg…

Tog speedbådskørekort i Marcelisborg havn (Aarhus)
Super dag med gode instruktør til at undervise. Selv i store bølger, fik man en go lærerig dag på vandet.
Kun 👍 herfra…

3 février 2024

Hej Henrik,
Det glæder mig, at du havde en god dag på vandet, med vores instruktør.

Tillykke med den beståede prøve👏

Martin / Watergames

Noté 5 sur 5 étoiles

Et par fantastiske og intensive weekender

Et par fantastiske og intensive weekender på Yachtskipper 3 kursus med to meget dygtige instruktører. Dejlige lokaler, god stemning og motiverede kursister.

Watergame førte os sikkert og målrettet gennem pensum og coachede os individuelt når der var behov. Sådan skal undervisning være! Stor tak.

28 janvier 2024

Kan anbefales

Har taget speedbådskort i Tuborghavn gennem Watergames. Godt læringsprogram og dygtige instruktører. ✌🏼😎

22 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har taget dulighedsbevis og Y3…

Jeg har taget dulighedsbevis og Y3 gennem watergames. Begge oplevelse har været med gode instruktører og godt materiale

21 janvier 2024

Hej Mathias,
Tak for din anmeldelse og tillykke med den beståede eksamen. ⚓️
Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse. 😁👍

Noté 5 sur 5 étoiles

vhf kursus med god gennemgang af pensum

Super gennemgang af pensum og gode forklaringer. Der er sat god tid til spørgsmål og ekstra forklaringer. Følte mig helt klar til eksamen som blev bestået uden vanskeligheder. Så er vhf beviset på plads

20 janvier 2024

Hej

Det glæder mig at du havde en god oplevelse af kurset.

Tillykke med den beståede prøve.

Vi ses på vandet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hyggeligt, sjovt og lærerigt!

Jeg har taget speedbådskørekort hos Watergames og kan varmt anbefale dem.

Underviseren var sød og motiverende og ikke mindst meget kompetent. Det er tydeligt at mærke, at Watergames har fået fat i nogle virkelig dygtige undervisere og går op i, at det digitale undervisningsmateriale, lokaler og alt bare spiller. Her bliver ikke gået på kompromis, og man får (udover speedbådscertifikatet) en masse god viden med hjem.

Umiddelbart kan teoretisk undervisning lyde gabende kedeligt, men alt blev formidlet på en rigtig god måde, og det gjorde det både sjovt og let at forstå.

Båden vi tog den praktiske del i var lækker, og det var sjovt at sejle sammen med de andre kursusdeltagere og lære af hinanden.

Jeg overvejer at tage Duelighedsbevis her til vinter, hvor jeg ikke sejler - ikke fordi jeg har brug for det i forhold til at måtte sejle i min nuværende båd, men fordi jeg er sikker på, at det vil være sjovt og spændende.

Jeg har fået rigtig meget for pengene!

:-) Rasmus

15 mai 2023

Hej Rasmus,
Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse af kurset, instruktøren og det teoretiske online. 🙏

Tillykke med beviset 👌

Watergames ApS
Martin Tristan

Noté 2 sur 5 étoiles

Yachtskipper bog sjusket og fyldt med fejl.

Bogen Yachtskipper af 3. grad fra Watergames har jeg købt ved Hellers Yachtværft. Jeg skulle bruge den til Y3-eksamen.

Den er spækket med grammatiske fejl, stavefejl og virker sjusket og "tynd". Den forklarer sparsomt og tingene virker klippet lidt hurtigt ind, med figurer der ikke står der hvor der skrives om dem osv.. Den mangler også stikordsregister. Det er vist gået lidt hurtigt.
Vi har på det kursus i Y3 jeg deltager på langt mere fyldestgørende materialer der mere grundigt gennemgår pensum, eksempelvis "Sømandsskab og kommunikation for yachtskippere" og yachtskipperbogen.

Watergames har responderet på denne anmeldelse ved, gennem trystpilot, at anmode mig om flere oplysninger på mig, mit navn mv. Det har de fået.

10 novembre 2023

Hej
Tak for din feedback.
Jeg er ked af, at høre at du synes den er fejlbehæftet og sjusket lavet. Vi vil gøre alt for at få udbedret eventuelle fejl. Og vil sætte stor pris på, hvis du kan sende os en mail, om hvor disse fejl skulle være.
Du har muligvis en ældre udgave af bogen, hvis dette er tilfældet, vil vi meget gerne sende et nyt eksemplar.
Send os gerne en mail på: kursus@watergames.dk

Så vil jeg gøre alt for at hjælpe dig.

Effektivt og dygtigt

Effektivt og dygtigt
Vi fik undervisning i havnemanøvrer af Claus Hasle, som med stor pædagogik og forklaringer, øvede manøvre med os og delte ud af tips og tricks. Det var virkelig nyttigt og dejligt at det kunne lade sig gøre i egen båd og egen havn!

Jacob

9 octobre 2023

Super oplevelse

Vi tog speedbådscertifikat i Brøndby og vores underviser Sebastian var professionel, dygtig og sympatisk. Vi var 6 på holdet og vi bestod alle. Vores censor var meget behagelig og gjorde at vi kunne slappe af, selvom vi alle var nervøse, vi giver vores varmeste anbefalinger, kun roser herfra. Hilsen Lisbeth og Michael

7 octobre 2023

Hej Lisbeth & Michael
Det glæder mig, at i havde en god oplevelse af kurset og jeres instruktør Sebastian.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mig og en kammerat tog speedbådskørekort

Mig og en kammerat tog speedbådskørekort. Vores instruktør var super imødekommende og professionel. Alt gik som det skulle og vi havde en god dag. Kan klart anbefales.

30 septembre 2023

Hej Dannie,
Tak for din besked.
Det glæder mig, at i havde et godt kursus.
Og i havde en god oplevelse af instruktøren.

Rigtig god dag

Professionel personale

Mig og en kammerat tog speedbådscertifikat ved Watergames Aarhus. Var virkelig godt. Martin var virklig en flink fyr og var god til at lære og fortælle, en god dag på Marselisborg Havn. Tusind tak for en god tur og lektion så vil helt klart anbefale watergames

30 septembre 2023

Hej Michael,
Det glæder mig, at i havde en god og lærerig dag på vandet med os.

Rigtig god dag!

Martin / Watergames

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus