Watery.nl Avis

1 123
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Item retour gestuurd en niet volledig bedrag terug gestort. Ze rekenen retour kosten in rekening,€5 terwijl je zelf €4 betaald. In mijn geval was de som €53 -€5 retour kosten maakt €48. Ze bet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De levering verloopt niet heel snel. Dit heeft hoogst waarschijnlijk te maken met dat het uit Denemarken moet komen. Desondanks word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het bestellen was erg prettig vanwege het grote aanbod in alle benodigde spullen voor mijn borstcrawl cursus die deze week van start gaat. De levering verliep ook voorspoedig.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De levering was binnen de afgesproken tijd. Het materiaal is van zeer goede kwaliteit en de leuke en beeldende mails waren een genot om te lezen. Al met al een fijne ervaring en zij we erg tevreden... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Magasin de matériel pour piscines

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Watery.nl! ALLES VOOR WATERSPORT Zwemkleding Zwemuitrusting Snorkelen Open water ❤ Klantenservice 08:00-22:00 ❤ Snelle levering ❤ +300.000 tevreden klanten

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 123)

530 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Prachtig badpak maar viel klein uit.Kon…

Prachtig badpak maar viel klein uit.Kon zo geretourneerd. Retourneren was echter niet zo makkelijk als ze zeiden. Moest een poosje zoeken op de site voordat ik dat doorhad en label moest wel geprint, hoewel er stond dat dat niet nodig was

11 mai 2026

Hoi Karin,

Dank je wel voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je het badpak prachtig vond – jammer dat het kleiner uitviel dan verwacht.

Het is goed dat retourneren mogelijk was, maar het hoort natuurlijk niet zo te zijn dat je eerst moet zoeken op de site of dat er onduidelijkheid is over het printen van het label. Als daar verwarring is ontstaan tussen wat er staat en wat in de praktijk nodig bleek, dan moeten we dat duidelijker maken.

Dank dat je dit aangeeft – dit soort feedback helpt ons om het retourproces transparanter en eenvoudiger te maken.

Fantastisch kinder brilletje

Fantastisch kinder brilletje! Duurde even voordat hij kwam maar nadat ik n mailt je had gestuurd kreeg ik uutleg en was hij er de volgende dag! Prima dus!

Hoi Wilma,

Ontzettend bedankt voor je review!

Wat heerlijk om te horen dat het kinderbrilletje fantastisch is en in de smaak valt! Ik ben ook erg blij dat we je na je mailtje snel konden helpen met de uitleg, zodat de bril de volgende dag al in huis was 🙌 We wensen je kindje heel veel spetterplezier in het water met de nieuwe bril!

Met de beste zwemgroeten,

Zeer trage levering

Zeer trage levering, er wordt een snelle levering beloofd maar helaas, dat is niet gelukt.

12 mai 2026

Hoi Anneke,

Dank je voor je bericht. Het spijt ons dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer er snelle levering wordt gecommuniceerd.

Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We kijken graag mee wat er bij jouw bestelling is gebeurd. Stuur ons gerust je ordernummer, dan controleren we dit direct.

Ongekend snelle bezorging

Ongekend snelle bezorging. Binnen 24 uur had ik mijn zwembrilletje in huis.

6 mai 2026

Hoi 😊

Wat een geweldige review – dank je wel!

Super om te horen dat je zwembrilletje al binnen 24 uur in huis was. Daar doen we het voor: snel leveren, zodat je meteen het water in kunt 🏊

We wensen je veel zwemplezier en hopen je snel weer terug te zien!

De beste zwemgroeten
Emil / Watery.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Tas scheurt heel snel open

Tas scheurt heel snel open. Daarna is het onbruikbaar

2 mai 2026

Hoi Semi,

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een tas hoort niet na korte tijd te scheuren – zeker niet zó dat hij onbruikbaar wordt. Dat spijt ons om te horen.

We kijken dit graag voor je na. Stuur ons alsjeblieft je ordernummer en eventueel een foto van de scheur via onze klantenservice, dan kunnen we beoordelen wat er is gebeurd en dit netjes met je oplossen.

2 weken geleden iets besteld, nog niks ontvangen

2 weken geleden iets besteld; meerdere keren gemaild en elke keer zeggen ze dat ze nog 30 dagen hebben om te zoeken.
Ik hoop dat het nog goed komt! Maar inmiddels wel een teleurgesteld kind want ze kreeg een kado voor het behalen van haar C.
Ik ga hier nooit meer bestellen

11 mai 2026

Hoi Marieke,

Dat is echt ontzettend jammer om te lezen – zeker wanneer het om een cadeautje gaat voor zo’n mooie mijlpaal als het behalen van een C-diploma. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit is, vooral voor je kind.

Wanneer een pakket vertraagd of mogelijk kwijt is bij de vervoerder, zijn we helaas gebonden aan hun onderzoeksprocedure. Dat betekent niet dat we niets doen, maar wel dat we soms moeten wachten op hun officiële terugkoppeling. We snappen dat dit voor jou voelt als “nog 30 dagen wachten”, terwijl je gewoon een oplossing wilt.

Stuur ons alsjeblieft nogmaals je ordernummer, dan kijken we direct opnieuw naar de status en wat we op dit moment concreet voor je kunnen doen.

Brandgevaar en slechte service

Ik had de stoomsauna besteld en was oorspronkelijk heel positief. Ik heb ook positieve reviews gepost.
Na drie weken zijn de kabels doorgebrand en vulde de kamer en uiteindelijk de sauna zich met de geur van verbrand plastic. Er zou normaal een laagwater en oververhitting beveiliging zitten op het product maar dit is volgens mij gewoon een gratuit leugen.
Mijn contact met de klantenservice is op zijn minst frustrerend te noemen. Geen reacties of generische chatboxreacties.
Geen antwoorden op de effectieve vragen die ik stel. En enkel reactie op mijn oorspronkelijke claim na herhaaldelijk contact van mezelf.
Slechte kwaliteit, tragere levering dan beloofd en de slechtste service die ik al heb meegemaakt.

edit:
Watery antwoord hieronder om hen te contacteren.
Voor alle duidelijkheid. Dit probeer ik wanhopig. Al weken.

1 mai 2026

Hoi Evelien,

Wat je beschrijft klinkt echt zorgwekkend. Door­gebrande kabels en de geur van verbrand plastic horen absoluut niet voor te komen. Dat nemen we zeer serieus.

Onze producten zijn uitgerust met beveiligingen tegen oververhitting en laag waterniveau, dus als dit bij jou toch is gebeurd, moeten we dit grondig onderzoeken. Veiligheid staat voorop.

Het spijt ons ook dat je contact met de klantenservice als frustrerend hebt ervaren. Dat is niet hoe we met zulke meldingen willen omgaan, zeker niet bij een mogelijk veiligheidsprobleem.

Wil je ons alsjeblieft je ordernummer sturen, samen met foto’s of een korte beschrijving van wat er precies is gebeurd? Dan zorgen we dat dit direct wordt doorgestuurd naar ons product- en kwaliteits­team voor een versnelde beoordeling.

We willen dit correct en zorgvuldig oplossen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Artikelen kwamen veel later dan dat er…

Artikelen kwamen veel later dan dat er werd gezegd in de mail. Hierdoor dag na een verjaardag pas geleverd.
Verder prima spul.

5 mai 2026

Hoi Sandra,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de artikelen zelf 😊

We begrijpen heel goed dat het extra vervelend is wanneer een bestelling pas ná een verjaardag wordt geleverd, terwijl er in de mail een eerdere levering werd aangegeven. Dat is natuurlijk niet wat je verwacht – zeker niet als het om een cadeau gaat.

Dank dat je dit deelt. We nemen dit soort signalen serieus, zodat we duidelijker kunnen communiceren over levertijden en vertragingen.

Emil / Watery.nl

Super kwaliteit spullen.

Super kwaliteit spullen.

10 mai 2026

Hoi Koen Janssen,

Bedankt voor de review! 😊

Wat fijn om te horen dat de kwaliteit van de spullen bevalt 🙌

Geniet van je tijd in het water! 🌊

De beste zwemgroeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie spullen van goede kwaliteit

Mooie spullen van goede kwaliteit. Vooral fijn zo'n ruime keuze aan kinderartikelen.

Hoi Adelheid,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over de goede kwaliteit en onze ruime keuze aan kinderartikelen. We hopen dat de kleintjes er enorm veel plezier van zullen hebben in het water! 😊

De beste zwemgroeten, Emil / Watery 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

De materialen zijn van goede kwaliteit…

De materialen zijn van goede kwaliteit tot nu toe. Snelle levering

21 avril 2026

Hoi Petra,

Bedankt voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat de materialen tot nu toe aan de kwaliteitsverwachtingen voldoen en dat de bezorging lekker vlot was 🚚 Veel plezier met je nieuwe uitrusting in het water!

De beste zwemgroetjes,

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een waardeloos bedrijf alleen maar…

Wat een waardeloos bedrijf alleen maar liegen en bedriegen 12 april een zwembordje besteld ,het is nu 9 mei nog niks.eerst was het kwijt en nu is het opnieuw verzonden maar vertraagd steeds andere smoezen.de vorige bestelling ging ook al mis bestel je een paar zwemvliezen sturen ze gewoon 2 verschillende maten op.

Hallo Lucy,

Bedankt voor je review. Het spijt me echt om te horen over de ervaring die je bij ons hebt gehad.

Ik begrijp goed dat je gefrustreerd en teleurgesteld bent, vooral omdat je zowel lange levertijden als eerdere fouten met je bestellingen hebt meegemaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen geven, en ik wil dan ook mijn oprechte excuses aanbieden voor het hele verloop.

Ik begrijp ook dat het erg frustrerend voelt om verschillende berichten te ontvangen terwijl je gewoon je bestelling geleverd wilt krijgen. Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden, en daarom vind ik het extra jammer dat de communicatie in jouw geval niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

Ik heb inmiddels per e-mail contact met je opgenomen over een oplossing, en ik hoop van harte dat je daar wilt reageren als er nog iets is, zodat we samen de zaak goed kunnen opvolgen en tot een passende oplossing kunnen komen.

Wel betaald, niks gekregen

Op 2 mei twee bestellingen hier gedaan. De tweede bestelling kon ik vrij snel volgen en deze is inmiddels bezorgd. De eerste bestelling is bij de pakketdienst nog niet binnen ( dat meld dit bedrijf ). Watery beweert het artikel wél te hebben aangeboden en doen niets meer voor mij dan zich uitputten in empathische geluiden,dat ze een "onderzoek" zijn gestart en dat ik maar dertig ( ! ) dagen moet wachten en dan weer contact moet opnemen. Op mijn verzoek het artikel alsnog wél op te sturen gaan zij niet in. Beloven snelle levering maar leveren niets.Ik ben opgelicht door Watery en zie dat dit meerdere mensen is overkomen. Ik herken de beschreven handelswijze in de reviews met 1 ster.
Koop hier niet want je bent je geld kwijt.

8 mai 2026

Hallo Thomas,

Bedankt voor je review. We vinden het ontzettend vervelend om te horen over jouw ervaring.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend en teleurstellend het moet zijn wanneer een bestelling niet aankomt zoals verwacht, terwijl een andere bestelling wel zonder problemen wordt geleverd. We begrijpen ook dat het erg vervelend is wanneer het gevoel ontstaat dat er geen duidelijke oplossing komt terwijl je gewoon je bestelling wilt ontvangen.

Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor de onzekerheid en frustratie die dit proces heeft veroorzaakt. Wanneer er problemen ontstaan tijdens de levering, doen wij altijd ons best om samen met de vervoerder uit te zoeken wat er is gebeurd, maar we begrijpen goed dat de wachttijd in zulke situaties erg lang en vervelend kan aanvoelen.

Ik heb inmiddels per e-mail contact met je opgenomen over een oplossing, en je mag daar uiteraard altijd op terugkomen als er nog iets is of als je vragen hebt. We helpen je graag verder en doen er alles aan om de situatie zo goed mogelijk af te ronden.

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Ik heb hier besteld nog steeds niets ontvangen ik heb al 2 maal naar de klantenservice gebeld niet echt helpend dan enkel te zeggen dat het normaal wel zal aankomen. En ik anders nog eens moet terug bellen. Aub bestel hier niet ik heb nog steeds geen pakket en de klantenservice doet ook niet veel

8 mai 2026

Hallo Stephanie,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons oprecht om te horen over jouw ervaring. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je een bestelling plaatst die niet wordt geleverd, en je daarnaast het gevoel hebt niet voldoende geholpen te worden door onze klantenservice. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden, en daarvoor bieden wij onze welgemeende excuses aan.

We kunnen ook goed begrijpen dat het extra vervelend is wanneer je meerdere keren contact moet opnemen zonder direct een duidelijke terugkoppeling te krijgen. Ons doel is altijd om snel te helpen en duidelijkheid te bieden gedurende het hele proces, en we vinden het daarom erg jammer dat dit in jouw geval niet is gelukt.

We hebben je situatie intern gecontroleerd op basis van de beschikbare gegevens, maar helaas kunnen we je bestelling niet terugvinden in ons systeem. Daardoor kunnen we het op dit moment niet verder onderzoeken vanuit onze kant.

We willen je daarom vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via support@watery.nl, zodat we je bestelling kunnen terugvinden en je persoonlijk kunnen helpen om dit zo snel en netjes mogelijk op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We hopen dat we je alsnog goed kunnen helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik raad het af om hier te bestellen

Ik raad het af om hier te bestellen. Ik heb anderhalve maand gewacht op mijn bestelling (bestelling NL1033614) en uiteindelijk is het pakket nooit aangekomen. De klantenservice bleef zeggen dat het aan Mondial Relay lag, maar ik laat regelmatig pakketten leveren via Mondial Relay en heb daar nog nooit problemen mee gehad.

Op de website stond ook alleen dat het pakket was aangemeld, maar nooit daadwerkelijk was overgedragen aan de vervoerder. Daardoor klopt het verhaal voor mij niet helemaal. Ik hoop dat Mondial Relay weet dat de schuld voor de levering bij hen wordt neergelegd.

De klantenservice reageert wel snel, maar ik kreeg telkens hetzelfde verhaal te horen. Er werd geen initiatief genomen om het probleem echt op te lossen of zelf contact op te nemen. Aan snelle reacties heb je uiteindelijk weinig als er niets verandert.

Helaas!

PS: na het antwoord van Watery op mijn review heb ik het bestelnummer erbij gezet — hopelijk helpt dat jullie om de zaken op orde te krijgen. Nog even voor de duidelijkheid: het pakket is, zoals eerder vermeld, nooit aangekomen.

18 mars 2026

Hallo Anastasia,

Bedankt voor je review!

Het spijt ons oprecht om te horen over jouw ervaring. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je een bestelling plaatst die niet wordt geleverd, en je daarnaast het gevoel hebt niet voldoende geholpen te worden door onze klantenservice. Dat is absoluut niet de service of ervaring die wij willen bieden, en daarvoor bieden wij onze welgemeende excuses aan.

We hebben je bestelling in ons systeem geprobeerd terug te vinden op basis van de beschikbare informatie, maar helaas is dat niet gelukt. Daardoor kunnen we het op dit moment niet verder onderzoeken vanuit onze kant.

We willen je daarom vriendelijk vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@watery.nl, als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen. Zoals ik uit je review begrijp, is het pakket uiteindelijk wel geleverd. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alles netjes wordt opgevolgd en we samen tot een goede afronding van de situatie komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we je alsnog goed kunnen helpen.

Niet tevreden

Niet tevreden! Ik wacht al een week op mijn bestelling en iedere keer word ik afgewimpeld en worden de conversaties gesloten. Laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Ik heb wel degelijk een order bij jullie geplaatst, dus geen idee waarom jullie hier nu opeens aangeven dat jullie de bestelling niet terug zouden kunnen vinden? Order BE101748

7 mai 2026

Hallo Christopher,

Bedankt voor je review!

Het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer je een bestelling plaatst en je het gevoel hebt niet goed geholpen te worden.

We hebben helaas geprobeerd je bestelling terug te vinden in ons systeem op basis van de beschikbare informatie, maar dit is ons niet gelukt. Daardoor kunnen we het op dit moment niet verder onderzoeken.

We willen je daarom vriendelijk vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@watery.nl, zodat we je bestelling kunnen terugvinden en je verder kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we dit alsnog voor je kunnen oplossen.

Prettige winkel

Goede overzichtelijke website. Bestellen gaat makkelijk. Veel producten op het gebied van watersport. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de order. Waar het zich bevindt en wanneer het geleverd gaat worden.

7 mai 2026

Hoi M Hoogendorp,

Ontzettend bedankt voor je review! 😊

Wat fijn om te horen dat je onze website zo overzichtelijk vindt en dat het bestellen makkelijk ging. We doen ons best om je altijd goed op de hoogte te houden van je bestelling, dus het is geweldig at dit goed is bevallen! 🚚

We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe watersportartikelen en we kijken ernaar uit je weer te zien bij Watery. 🌊

Met de beste zwemgroetjes,

Noté 1 sur 5 étoiles

Extreem slechte klantenservice en communicatie

Ik heb hier twee kinderwetsuits besteld voor de zwemlessen van mijn kinderen. Helaas bleek bij ontvangst dat de bestelde wetsuits slechts deels van neopreen waren en daardoor niet warm genoeg voor koud buitenwater. Direct contact opgenomen met de klantenservice en de situatie uitgelegd, waarna een omruiling in gang werd gezet.

En daar begon helaas alle ellende.

De retourzending is direct ingeleverd, maar de trackinginformatie werd niet bijgewerkt. Zelfs na het sturen van foto’s als bewijs van verzending werd er totaal niet meegedacht of gehandeld. Ik heb meerdere oplossingen voorgesteld, zoals tijdelijk opnieuw betalen voor de nieuwe wetsuits, de omruiling annuleren zodat ik direct opnieuw kon bestellen, of gebruikmaken van een andere verzendmethode. Op geen van deze voorstellen werd serieus ingegaan. Het enige antwoord bleef: “we verzenden zodra de tracking is bijgewerkt”.

Uiteindelijk moest ik hier zelf steeds opnieuw achteraan. Ondanks meerdere toezeggingen dat de bestelling “die dag” verzonden zou worden, gebeurde dit telkens niet. Ik heb meerdere keren duidelijk aangegeven dat het tijdkritisch was omdat mijn kinderen de wetsuits nodig hadden voor hun zwemles in koud buitenwater. Er werd echter niet meegedacht in oplossingen en verantwoordelijkheid werd vooral buiten het bedrijf gelegd.

Toen uiteindelijk duidelijk werd dat de wetsuits niet meer op tijd zouden arriveren, heb ik meerdere keren gevraagd de bestelling alsnog te annuleren. Dat bleek ineens “niet meer mogelijk”, omdat het pakket volgens hen al bij het distributiecentrum zou liggen — terwijl dit nergens zichtbaar was in de track & trace. Opvallend genoeg werd mijn eigen bewijs eerder wél in twijfel getrokken, ondanks foto’s van de retourzending.

En het eindresultaat: op de ochtend van de zwemles nog steeds geen wetsuits ontvangen.

Daarnaast kwamen er tijdens het proces steeds extra kosten bij, terwijl de communicatie slecht, traag en onduidelijk bleef.

Mijn advies: bestel hier gewoon niet. Bespaar jezelf een hoop frustratie, slechte communicatie en gedoe.

3 mai 2026

Hallo 😊
Dank je wel voor je uitgebreide uitleg. Ik begrijp heel goed hoe frustrerend dit hele traject voor je moet zijn geweest 💙
Wanneer je kinderwetsuits bestelt voor zwemlessen in koud buitenwater, dan is timing natuurlijk cruciaal. Als de eerste levering niet voldoet en je vervolgens direct meewerkt aan een omruiling, mag je verwachten dat het vervolg soepel en oplossingsgericht verloopt.
Het is niet de bedoeling dat je steeds zelf moet blijven aandringen of meerdere oplossingen moet aandragen zonder dat daar concreet op wordt gereageerd. Zeker niet wanneer je bewijs van retour hebt aangeleverd en duidelijk hebt gemaakt dat het tijdkritisch is. Dan hoort er actief meegedacht te worden.
Ook de verwarring rondom tracking, distributiecentrum en annulering klinkt als een situatie waarin communicatie en afstemming duidelijk tekort zijn geschoten. Dat is niet hoe wij willen dat een omruiling verloopt.
We willen dit graag volledig herbekijken. Stuur ons alsjeblieft je ordernummer, zodat we het hele dossier intern kunnen doornemen en exact kunnen nagaan wat er is misgelopen in het proces.
We begrijpen dat je vertrouwen is geschaad, maar we willen dit serieus oppakken en correct afronden.
Met de beste zwemgroeten🏊‍♀️

Noté 4 sur 5 étoiles

I was very happy with the customer…

I was very happy with the customer service. I cut one star due to late delivery.

6 mai 2026

Hi alpi,

Thank you for your review!

It's so great to hear that you enjoyed our customer service! We love helping out 😊

Best swimming greetings,

Duidelijk en goed

Duidelijk, goede prijzen en goede kwaliteit. Top!

5 mai 2026

Hoi Jacques,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat alles duidelijk is en de kwaliteit top is. Veel plezier in het water! 🌊

Met de beste zwemgroeten, Emil / Watery 💙

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus