Tittade runt mycket på olika företag när vi skulle ha solpaneler och batteri, fastnade för Wattnord som gav ett seriöst och proffsigt intryck. Nu ett år senare har vi bara gott att säga, utmärkt ser... Voir plus
Jättenöjd med allt från start till slut av installation utav solceller, batteri, växelriktare och billaddare. Säljaren var påläst och kändes trygg och ärlig i sina svar. Bra dialog kring offerten... Voir plus
Snabb och proffsigt hanterade av min köpta solcellsanläggning. Besök och beställning, projektering, support inför montering av solceller till själva montering idag har löpt på väldigt bra. Ser fram mo... Voir plus
Wattnord levererar solcellslösningar som både är fördelaktiga för dig och miljövänliga. Genom att välja oss investerar du klokt, vilket leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Vi säkerställer hög kvalitet i varje steg av installationsprocessen, med noggrant utvalda produkter från produktion till montering på ditt tak. Vi tar hand om allt från konsultation och design till installation och underhåll. Vår utmärkta service är kärnan i vår verksamhet, och vi finns alltid till hands för support.
Marieholmsgatan 54, 415 02, Göteborg, Suède
N'a pas répondu aux avis négatifs
Not recommended. Beware of below par hardware and sales pitch offered!
Bra service.
Återkopplar fort. Trevligt bemötande både i telefonen och vid installationen.
Anläggningen fungerar perfekt.

Réponse : Wattnord
Allt har fungerat fantastiskt bra från sälj till installation och support.
Bra priser och snabb återkoppling i alla lägen, grymt trevligt gäng.

Réponse : Wattnord
Enkla att ha att ha kontakt med och professionellt kundbemötande.
Installationen blev snygg och vi är väldigt nöjda från start till slut!
Tack för er hjälp!

Réponse : Wattnord
Nu ett år senare har vi bara gott att säga, utmärkt service hela vägen, från kontakt till allt på plats, även då köp av ännu mer batterikapacitet. AI uppkopplingen gör att vi behöver inte involvera oss själv heller, det sköts av Wattnord😄

Réponse : Wattnord
Mycket nöjd – de tog ansvar hela vägen
Wattnord har från start utlovat att det är viktigt för dem att kunden ska bli nöjd, och det har de verkligen levt upp till. Resan har inte varit helt problemfri, men genom hela processen har kommunikationen varit mycket bra. Både säljare, support och installatör har varit engagerade och lättillgängliga.
I samband med installationen av batterier och solceller valde jag att göra om taket på min carport för att säkerställa lång hållbarhet. Tyvärr utfördes takarbetet inte korrekt av den takfirma som Wattnord anlitade, vilket ledde till en läcka. Wattnord tog då fullt ansvar, ordnade med en annan takfirma och åtgärdade problemet. Slutresultatet blev perfekt.
Sammanfattningsvis ett mycket bra och vänligt bemötande, och ett riktigt bra avslut.
Ett extra stort tack till Milan, Markus och Stefan!

Réponse : Wattnord
Installation av solceller på taket påbörjades enligt tid och på den tiden som de hade lovat. Supertrevligt och respektfullt gäng som installerade.
Kom ut och installerade batteri, växelriktare och billaddare på avtalad tid. Fick svar på alla mina frågor.
Allt som allt supernöjd från start till mål!

Réponse : Wattnord
Mycket trevlig o kunnig försäljare. Fick en att förstå hur det fungerar. Nu var vi tvugna att dra oss ur men skulle kontakta dem igen om det blir aktuellt.

Réponse : Wattnord
Vi är supernöjda med vår solcellsinstallation. Det märks att företaget bryr sig om kunden och vill hitta bra lösningar. Installationen gick enligt plan och resultatet blev över förväntan. Har redan rekommenderat dem vidare till vänner och kollegor. Hälsningar från Malmö

Réponse : Wattnord
Supernöjd med wattnord med införsäljning och installation av solceller, batteri och laddstolpe. Proffigt bemötande, tydlig kommunikation och snabb återkoppling hela vägen. Tidsplanen hölls, montörer var noggranna och resultatet motsvarar mina förväntningar fullt ut. Rekommenderas varmt!!

Réponse : Wattnord
Fick mitt solcell,batteri och ladd box färdigt. Allt funkar som de ska mycket proffsigt gjort stort tack till Wattnord//
Rekommenderar starkt//Kevin

Réponse : Wattnord
Bra respons på mina önskemål. Efter leverans har anläggningen fungerat i princip som jag tänkt mig. Med tanke på ändrad ersättning 2026 ville jag ha anläggningen anpassad för min förbrukning. Batteri så stort som möjligt för att kunna använda egenproducerad el så mycket som möjligt sommartid, ett begränsat antal paneler färganpassade efter mitt tak. Vintertid köper anläggningen nästa dags förbrukning till lägsta pris med hjälp av IntelliCharge som fungerar mycket bra.

Réponse : Wattnord
Ett proffsigt företag som kan sin sak. Vänligt bemötande från första stund, alltid glada och positiva
Installationen överträffade mina förväntningar.
Mycket proffsigt gjord och snyggt!
Supernöjd som kund. Rekommenderas!
(en komplettering av batteri)

Réponse : Wattnord
Fantastiskt bra service från start till mål! Företaget var tydliga i sin kommunikation, höll alla utlovade tidsramar och utförde installationen av våra solceller med hög kvalitet. Teamet på plats var kunniga, trevliga och noggranna, och lämnade dessutom allt rent och snyggt efter sig. Vi känner oss trygga med anläggningen och kunde inte varit mer nöjda, vi vill rikta ett stort tack till hela teamet 🌺Rekommenderar dem starkt!
Med vänlig hälsningar
Rebin

Réponse : Wattnord
Fick ett samtal från Alec som undrade om min solcellsanläggning som dom installerade i augusti 2023 fungerade. Jag är jättenöjd och dom var trevliga och duktiga. Löste lätt några små problem som uppstod. Alltid lika vänliga och tillgängliga för att svara på alla frågor. Nu fick jag frågan om jag var intresserad av att köpa ett batteri till solcellerna. Jag fick en väldigt bra förklaring hur allt fungerar. Jag behövde fundera en stund så Alec skickade dokument så att jag kunde läsa i lugn och ro. Efter 4dagar ringde Alec och frågade om jag hade bestämt mig för ett batteri nu för dom hade en drive, och det ville jag. Kommer att få det levererat i början på nästa år. Jag ser fram mot detta. Tack så mycket till er alla på Wattnord.

Réponse : Wattnord
Wattnord team is very organized. They explained everything clearly to us and are very hands on from start to completion of the project. The team who installed the panels and the battery are very detailed and passionate about this. They made sure that they install everything right and quite neat and tidy as well :)

Réponse : Wattnord
Vi tycker att WATTNORD har på alla sätt informerat oss om sin vara. Vi är nöjda med grundinstallationen och blir säkert nöjda med påbyggnaden.
Vill också ge personalen en en guldstjärna för trevligt bemötande.

Réponse : Wattnord
Supertrevlig säljare med hjärna,hjärta och en god portion humor.(Alek)

Réponse : Wattnord
Super nöjd med försäljningen och installationen. Ett glatt och mycket kunnigt gäng.

Réponse : Wattnord
Vi hade egentligen inte några planer på att installera solceller vid den här tidpunkten men efter ett möte med en representant för företaget Wattnord bestämde vi oss för både solceller och batteri - ett beslut som vi är mycket nöja med idag. Vi uppskattade att Alexander (Wattnord) förklarade på ett enkelt sätt hur allt fungerade och vad vi kunde förvänta oss då det gällde både funktion och besparingar. Efter installation har vi haft några frågor och det har visat sig enkelt att få kontakt med företaget. Vi är mycket nöjda med beslutet att ha anlitat Wattnord!

Réponse : Wattnord
En savoir plus sur les différents types d'avis.