Wattnord Avis 114

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Tittade runt mycket på olika företag när vi skulle ha solpaneler och batteri, fastnade för Wattnord som gav ett seriöst och proffsigt intryck. Nu ett år senare har vi bara gott att säga, utmärkt ser... Voir plus

Jättenöjd med allt från start till slut av installation utav solceller, batteri, växelriktare och billaddare. Säljaren var påläst och kändes trygg och ärlig i sina svar. Bra dialog kring offerten... Voir plus

Snabb och proffsigt hanterade av min köpta solcellsanläggning. Besök och beställning, projektering, support inför montering av solceller till själva montering idag har löpt på väldigt bra. Ser fram mo... Voir plus

1. Usine de panneaux solaires photovoltaïques
  2. Fournisseur d'énergie verte
  3. Société d'énergie solaire
  4. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Wattnord levererar solcellslösningar som både är fördelaktiga för dig och miljövänliga. Genom att välja oss investerar du klokt, vilket leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Vi säkerställer hög kvalitet i varje steg av installationsprocessen, med noggrant utvalda produkter från produktion till montering på ditt tak. Vi tar hand om allt från konsultation och design till installation och underhåll. Vår utmärkta service är kärnan i vår verksamhet, och vi finns alltid till hands för support.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

114 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bra service.

Bra service.
Återkopplar fort. Trevligt bemötande både i telefonen och vid installationen.
Anläggningen fungerar perfekt.

10 mars 2026

Hej Thore,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det är alltid roligt att höra när våra kunder upplever att servicen fungerar smidigt och att bemötandet känns trevligt, både i telefonen och vid installationen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och att du delar din upplevelse!

Josefin

Allt har fungerat fantastiskt bra från…

Allt har fungerat fantastiskt bra från sälj till installation och support.

Bra priser och snabb återkoppling i alla lägen, grymt trevligt gäng.

26 février 2026

Hej Fredrik!

Vi blir glada av att höra att allt har fungerat smidigt och att ni är nöjda med både service, priser och återkoppling.

Härligt också att ni tycker om vårt team, det kommer vi självklart nämna vidare till kollegorna som har varit involverade i ditt projekt.

Tack för att ni valde Wattnord!

Josefin

Enkla att ha att ha kontakt med och…

Enkla att ha att ha kontakt med och professionellt kundbemötande.
Installationen blev snygg och vi är väldigt nöjda från start till slut!

Tack för er hjälp!

11 février 2026

Hej Ulla-Lena!

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kontakten med oss och hur installationen blev.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Josefin

Tittade runt mycket på olika företag…

Nu ett år senare har vi bara gott att säga, utmärkt service hela vägen, från kontakt till allt på plats, även då köp av ännu mer batterikapacitet. AI uppkopplingen gör att vi behöver inte involvera oss själv heller, det sköts av Wattnord😄

13 février 2026

Hej Ulrik!

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Kul att höra att du är nöjd med både processen och servicen hela vägen, från första kontakt till installation och när ni valde att utöka batterikapaciteten.
Härligt också att höra att AI-uppkopplingen fungerar smidigt i vardagen.

Tack för förtroendet och för att du valde Wattnord!

Mycket nöjd

Mycket nöjd – de tog ansvar hela vägen

Wattnord har från start utlovat att det är viktigt för dem att kunden ska bli nöjd, och det har de verkligen levt upp till. Resan har inte varit helt problemfri, men genom hela processen har kommunikationen varit mycket bra. Både säljare, support och installatör har varit engagerade och lättillgängliga.

I samband med installationen av batterier och solceller valde jag att göra om taket på min carport för att säkerställa lång hållbarhet. Tyvärr utfördes takarbetet inte korrekt av den takfirma som Wattnord anlitade, vilket ledde till en läcka. Wattnord tog då fullt ansvar, ordnade med en annan takfirma och åtgärdade problemet. Slutresultatet blev perfekt.

Sammanfattningsvis ett mycket bra och vänligt bemötande, och ett riktigt bra avslut.

Ett extra stort tack till Milan, Markus och Stefan!

7 janvier 2026

Hej Johan!

Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både processen och slutresultatet.

Även om takarbetet utfördes av en extern firma är det viktigt för oss att ta ansvar och se till att allt blir bra för våra kunder i slutändan. Därför är vi väldigt glada att höra att du är nöjd med hur allt löstes och med slutresultatet.

Vi ska självklart hälsa Milan, Markus och Stefan, de kommer bli väldigt glada över ditt extra tack!

Tack igen för ditt förtroende och för att du valde Wattnord.

Josefin

Jättenöjd med allt från start till slut…

Installation av solceller på taket påbörjades enligt tid och på den tiden som de hade lovat. Supertrevligt och respektfullt gäng som installerade.
Kom ut och installerade batteri, växelriktare och billaddare på avtalad tid. Fick svar på alla mina frågor.

Allt som allt supernöjd från start till mål!

18 décembre 2025

Hej Per,
Tack snälla för ert omdöme.

Härligt att ni är nöjda och allt har gått bra från början till slut.
Vi hoppas att ni kommer att få stor användning av er nya solcellsanläggning.

Tack för att ni valde Wattnord!

Josefin

Mycket trevlig o kunnig försäljare

Mycket trevlig o kunnig försäljare. Fick en att förstå hur det fungerar. Nu var vi tvugna att dra oss ur men skulle kontakta dem igen om det blir aktuellt.

27 janvier 2026

Hej Doris!

Stort tack för ditt omdöme,
Vad kul att du upplevde vår säljare som trevlig och kunnig och att du fick bra förståelse för hur allt fungerar.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig när det blir aktuellt igen!

Vänliga hälsningar

10 av 10

Vi är supernöjda med vår solcellsinstallation. Det märks att företaget bryr sig om kunden och vill hitta bra lösningar. Installationen gick enligt plan och resultatet blev över förväntan. Har redan rekommenderat dem vidare till vänner och kollegor. Hälsningar från Malmö

20 janvier 2026

Hej Admir,
Tack för ert omdöme!

Vi uppskattar förtroendet och är glada att ni är nöjda med hela processen.

Tveka inte att höra av er till oss, om ni har några frågor eller funderingar.

Supernöjd med wattnord

Supernöjd med wattnord med införsäljning och installation av solceller, batteri och laddstolpe. Proffigt bemötande, tydlig kommunikation och snabb återkoppling hela vägen. Tidsplanen hölls, montörer var noggranna och resultatet motsvarar mina förväntningar fullt ut. Rekommenderas varmt!!

9 septembre 2025

Hej Jessica!

Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är supernöjd med hela processen och att allt motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och att du rekommenderar oss vidare, det betyder mycket för oss.

Josefin

Fick mitt solcell,batteri och ladd box…

Fick mitt solcell,batteri och ladd box färdigt. Allt funkar som de ska mycket proffsigt gjort stort tack till Wattnord//
Rekommenderar starkt//Kevin

19 décembre 2025

Hej Kevin,

Tack snälla! Så roligt att höra att du är nöjd med hela installationen och att allt fungerar som det ska. Vi tycker alltid det är viktigt att våra kunder känner sig trygga och att arbetet håller hög kvalitet, och det är extra kul när det uppskattas.

Marcus

Bra respons på mina önskemål

Bra respons på mina önskemål. Efter leverans har anläggningen fungerat i princip som jag tänkt mig. Med tanke på ändrad ersättning 2026 ville jag ha anläggningen anpassad för min förbrukning. Batteri så stort som möjligt för att kunna använda egenproducerad el så mycket som möjligt sommartid, ett begränsat antal paneler färganpassade efter mitt tak. Vintertid köper anläggningen nästa dags förbrukning till lägsta pris med hjälp av IntelliCharge som fungerar mycket bra.

17 mai 2025

Hej Hans!

Tack för att du tog dig tid att skriva! Så roligt att höra att anläggningen fungerar som du tänkt dig och att vi kunde anpassa lösningen efter dina behov.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse, och det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd med hela processen.

Marcus

Ett proffsigt företag som kan sin sak

Ett proffsigt företag som kan sin sak. Vänligt bemötande från första stund, alltid glada och positiva
Installationen överträffade mina förväntningar.
Mycket proffsigt gjord och snyggt!
Supernöjd som kund. Rekommenderas!
(en komplettering av batteri)

16 décembre 2025

Hej Åke,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Härligt att höra att du känt dig väl bemött av vårt glada och positiva team, och att installationen överträffade dina förväntningar.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med vår supportavdelning.

En solklar rekommendation!

Fantastiskt bra service från start till mål! Företaget var tydliga i sin kommunikation, höll alla utlovade tidsramar och utförde installationen av våra solceller med hög kvalitet. Teamet på plats var kunniga, trevliga och noggranna, och lämnade dessutom allt rent och snyggt efter sig. Vi känner oss trygga med anläggningen och kunde inte varit mer nöjda, vi vill rikta ett stort tack till hela teamet 🌺Rekommenderar dem starkt!
Med vänlig hälsningar
Rebin

26 novembre 2025

Hej Rebin,

Stort tack för ert fantastiskt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda hela vägen, från kommunikation till färdig installation. Extra roligt att teamet på plats gjorde ett så gott intryck. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss.

Josefin

Fick ett samtal från Alec som undrade…

Fick ett samtal från Alec som undrade om min solcellsanläggning som dom installerade i augusti 2023 fungerade. Jag är jättenöjd och dom var trevliga och duktiga. Löste lätt några små problem som uppstod. Alltid lika vänliga och tillgängliga för att svara på alla frågor. Nu fick jag frågan om jag var intresserad av att köpa ett batteri till solcellerna. Jag fick en väldigt bra förklaring hur allt fungerar. Jag behövde fundera en stund så Alec skickade dokument så att jag kunde läsa i lugn och ro. Efter 4dagar ringde Alec och frågade om jag hade bestämt mig för ett batteri nu för dom hade en drive, och det ville jag. Kommer att få det levererat i början på nästa år. Jag ser fram mot detta. Tack så mycket till er alla på Wattnord.

20 novembre 2025

Hej Annika!

Tack snälla för ditt fina omdöme!
Det betyder mycket för oss att höra att du varit nöjd med anläggningen över tid och att du upplevt oss som tillgängliga och hjälpsamma.

Extra roligt att kontakten med Alek fungerade bra och att du nu valt att gå vidare med batteri. Tack för förtroendet och vi ser fram emot nästa leverans.

Josefin

Wattnord team is very organized

Wattnord team is very organized. They explained everything clearly to us and are very hands on from start to completion of the project. The team who installed the panels and the battery are very detailed and passionate about this. They made sure that they install everything right and quite neat and tidy as well :)

4 novembre 2025

Hi Josephine,

Thank you so much for your kind review! We’re really happy to hear that you felt well informed throughout the process and that our team’s work and attention to detail made a positive impression. It means a lot to us that you noticed the care put into the installation. Thank you for choosing Wattnord!

Best regards,
Marcus

Vi tycker att WATTNORD har på alla sätt…

Vi tycker att WATTNORD har på alla sätt informerat oss om sin vara. Vi är nöjda med grundinstallationen och blir säkert nöjda med påbyggnaden.
Vill också ge personalen en en guldstjärna för trevligt bemötande.

25 novembre 2025

Hej Bengt,

Tack så mycket för ert fina omdöme!

Det är roligt att höra att ni upplever att informationen varit tydlig och att ni är nöjda med grundinstallationen. Vi ser fram emot att hjälpa er vidare med påbyggnaden och uppskattar verkligen era fina ord om vårt bemötande.

Josefin

Supertrevlig säljare med hjärna,hjärta…

Supertrevlig säljare med hjärna,hjärta och en god portion humor.(Alek)

20 novembre 2025

Hej Kent!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Så roligt att läsa, och extra kul att Alek gjorde ett gott intryck. Jag för självklart vidare detta till honom.

Super nöjd!

Super nöjd med försäljningen och installationen. Ett glatt och mycket kunnigt gäng.

1 juillet 2025

Hej Leif!

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva till oss. Det är verkligen roligt att höra att både försäljningen och installationen fungerade så bra och att du upplevde vårt team som både kunnigt och positivt. Det betyder mycket för oss att höra att ni känner er nöjda med hela processen.

Jag skickar gärna vidare dina ord till alla som varit med, de kommer bli glada över att veta att deras arbete uppskattas. Tack igen för att du valde Wattnord och för att du delar med dig av din upplevelse.

Ett bra beslut!…

Vi hade egentligen inte några planer på att installera solceller vid den här tidpunkten men efter ett möte med en representant för företaget Wattnord bestämde vi oss för både solceller och batteri - ett beslut som vi är mycket nöja med idag. Vi uppskattade att Alexander (Wattnord) förklarade på ett enkelt sätt hur allt fungerade och vad vi kunde förvänta oss då det gällde både funktion och besparingar. Efter installation har vi haft några frågor och det har visat sig enkelt att få kontakt med företaget. Vi är mycket nöjda med beslutet att ha anlitat Wattnord!

11 novembre 2025

Réponse : Wattnord

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det är verkligen roligt att höra att ni är nöjda med både solcellerna och batteriet, och att Alexander kunde förklara allt på ett sätt som kändes enkelt och tydligt.

Det betyder mycket för oss att processen upplevts smidig och att det varit lätt för er att få kontakt med oss när frågor dykt upp.

Vi blir väldigt glada över att ni känner er nöjda med beslutet att välja Wattnord och att ni känner er trygga med både installationen och lösningen. Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Marcus

En savoir plus sur les différents types d'avis.