Da ich seit Monaten unter Allergien durch Haarfarben leide, habe ich viele Versuche unternommen eine Farbe zu finden, die keine Reaktionen zeigt. Bei Wecolour fand ich endlich Testungen, mit der entsp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na zeker 2 jaar mijn haar niet geverfd te hebben had ik van mezelf nu donkerblond/grijs haar en wilde dit wat meer egaal en met een mooie glans dus na veel wikken en wegen toch weer mijn haar geverfd... Voir plus
L'entreprise a répondu
De verf is waanzinnig van kwaliteit, de service eindeloos en de kleuren prachtig. Ook kun je lekker variëren met kleuren, mengen, strepen maken en kleuren uitproberen. Ik heb maar liefst 3 testers opg... Voir plus
L'entreprise a répondu
super Deckkraft! kein graues Haar mehr zu sehen (bin fast komplet grau, meine Originalfarbe war dunkelbraun). Sehr schönes Farbergebnis mit Glanz und Reflexen. Farbe super-einfach zu mischen und a... Voir plus
Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals arganolie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs. Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. We begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die jou helpt de juiste kleur te kiezen. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Ons team van kleurspecialisten zit iedere werkdag (ma-vrij 09:00 – 17:00 uur) voor je klaar. Je kunt altijd met ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag.
Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Leider haben meine Haare die Farbe nicht angenommen, nach den Färbevorgang hatte ich die gleiche Farbe wie vorher, schade, bin sehr enttäuscht
Die Firma hat mir eine Lösung angeboten und jetzt bin ich sehr zufrieden mit der neuen Haarfarbe, vielen lieben Dank, jederzeit gerne wieder

Réponse de WECOLOUR
Wat een snelle service,en de haarverf is een prachtige kleur de 6.8 ,ik heb het 10 minuten korter laten intrekken omdat mijn haar best beschadigd is ,maar de kleur is zo mooi geworden, echt heel blij dat,ik hier heb besteld !!

Réponse de WECOLOUR
Service, Lieferung und geile Farbe - ich hatte Mahagonie Dunkelbraun - top. Leider "blutet" meine Farbe auf dem Kopf immer noch aus, trotzdem ich (vor 1 Woche angewendet) nach dem auftragen und einwirken lassen über eine halbe Stunde lang das Wasser laufen ließ, bis es nur noch klar war. Ich merke gerade jetzt bei den Temperaturen, wenn man schwitzt, der Schweiß der vom Kopf rinnt ist stark verfärbt, Klamotten hab ich mir leider schon damit verfärbt. Mal sehn, wieviele Haarwäschen ich noch brauche, bis es aufhört, womöglich hab ich dann auch kaum noch Farbe im Haar. ;-) Ansonsten war ich zufrieden.

Réponse de WECOLOUR
Super gut erklärt !sehr schnelle Lieferung,angenehmer Duft,nicht juckend beim anwenden.
Man kann per WhatsApp fragen stellen 👌
Super schöne deckende leuchtende Farben.
5 von 5⭐gerne wieder♥️

Réponse de WECOLOUR
Sanfte Farbe ohne Brennen, ich bin begeistert!! Tolles Blond, gensu wie ich es wollte. Schnelle Lieferung. Lediglich, dass in jeder Packung ein Plastikkamm liegt, ich habe jetzt schon so viele davon, könnte man ändern.

Réponse de WECOLOUR
Mooie, natuurlijk kleuren haarverf. Als je de tips goed leest die op de website staan, kan er weinig fout gaan. Ik geef vier sterren omdat ik de verf prijzig vind.

Réponse de WECOLOUR
Blond ist etwas anderes...Farbe wurde viel zu dunkel. Bin sehr enttäuscht über das Ergebnis

Réponse de WECOLOUR
Deckt super graues Haar ab. Angenehmer Geruch, sehr gut verträglich. Haare sehen toll gepflegt aus.

Réponse de WECOLOUR
Die Produkte sind toll und die Lieferung ist schnell und einwandfrei.

Réponse de WECOLOUR
Schnelle Lieferung, Haarfarbe und Pflege riechen richtig gut und beißen nicht so in der Nase wie andere Home-Färbemittel. Die Farbe ist schön, allerdings ist Dunkelblond asch sehr dunkel und - dafür gibt es einen Stern Abzug - deckt zwar graue Haare ab, aber nicht zu 100 Prozent. Das Leave In als Extra ist toll. Ich werde wieder WE COLOUR kaufen, aber eine Nuance heller.

Réponse de WECOLOUR
Ik wilde zelf mijn geblondeerde haar donkerder verven en vond op Wecolour echt super tips.
Mijn elende was begonnen met bovenin aan de slapen veel grijs, onder/achter veel donkerblond haar en verder van de zon uitgebleekt haar. Kortom, mijn haar was een mix van kleuren wat niet zo leuk stond, daarom wilde ik met wat high- en lowlights een wat meer egale kleur. Keer op keer kwam ik echter blonder terug van de 3 kappers die ik uitprobeerde, allemaal wilden ze mij blond hebben. Ik werd uiteindelijk veel te blond voor mijn smaak en baalde hiervan, het stond niet bij mijn huidskleur en stond raar met de uitgroei. Ivm de diverse waarschuwingen om het niet zelf te doen (wordt groen, wordt te donker, etc) ging ik naar een kapper en legde heel duidelijk uit dat ik weliswaar van het blond af wil maar NIET te donker wil worden, niet donkerder dan donkerblond, op het kleurenschema aangewezen. Veel geld betaald en uiteindelijk heel ongelukkig met chocolade bruin (!) haar naar buiten gegaan, een veel te donkere tint die totaal niet bij mij stond. Dit heb ik met 10x met baking soda en roosshamppoo wassen kunnen ophlederen. Na ca. 8 weken was alles weer terug bij lichtblond... Daarom dacht ik, erger kan het niet worden als ik het zelf doe en vond uiteindleijk de instructies van Wecolour. Ik ging mijn haar 10 minuten voorpigmenteren (ivm het rood terug brengen) met Henna Plus colour mousse Hazelnut en dan liet ik eroverheen 40 minuten Hairwonder Colour & Care permanent colour 7 medium blond eroverheen verven. Het resultaat is mooi egaal, er is geen groen en het is niet te donker maar wel donker genoeg. Bij een tweede keer zou ik de inwerktijd van de Hazelnut mousse terug brengen naar 5 minuten omdat ik nu een hele lichte rode gloed heb, wat echter niet stoort. De tint middenblond is echt donker genoeg als je terug wilt naar donkerblond. Qua grijsdekking (ik ben bovenaan bij de uitgroei begonnen met verven) kan ik zeggen dat het weliswaar niet dekkend is (dat wilde ik ook niet) maar de Hair Wonder kleur legt weel een tintje over het grijze haar, zodat het minder opvalt. Ik vind dit eigenlijk ideaal, als het grijze haar niet helemaal wordt gedekt, dan valt de uitgroei ook niet op. Ik heb nu dus veel geld bespaart door niet naar de kapper te gaan en ben blij met het resultaat. Bedankt dus voor deze duidelijke instructies aan Wecolour :)

Schnelle Rückmeldung, tolle Farbbestimmung, schnelle Zusendung PERFEKT

Réponse de WECOLOUR
Das Paket kam nicht an; Ich musste mich nicht selbst darum kümmern. Das erledigte WECOLOUR eigenständig - ganz prima/ super Service. Farbe ist super anzuwenden.

Réponse de WECOLOUR
Deckt sehr gut ab und hält länger als 3 Monate in meinem Haar.
Kein Brennen und kein Haarausfall.
Einfache Anwendung, Preis ok
Lieferung schnell und zuverlässig.
Empfehlenswert

Réponse de WECOLOUR
Sehr gute Haarfarbe ,es hat auch nicht gejuckt oder gebrannt auf der Kopfhaut .

Réponse de WECOLOUR
Ich bin total zufrieden, da ich auf andere Colorationen immer allergisch reagiert habe. Diese jedoch habe ich super vertragen und auch gleich nachbestellt. Danke

Réponse de WECOLOUR
Het product is redelijk en blijft na een aantal keren wassen zitten, hoewel steeds een klein beetje lichter. De adviezen zijn echter amateuristisch slecht en daardoor is het ook mislukt. Vandaar 2 sterren.

Réponse de WECOLOUR
En savoir plus sur les différents types d'avis.