Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde i snart 20 år og kan varmt anbefale Wellness Aarhus. Produkterne er fantastiske og det er altid skønt at komme i klinikken - meget imødekommende personale, hyggelig og afslappet st... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dygtig rådgivning og afslappende behandling. Jeg fik en antistress ansigtsbehandling, og følte mig i gode hænder hele vejen. Ejeren ved en masse om diverse hus produkter og er god til at rådgive ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan virkelig anbefale Martin i klinikfællesskabet WellnessAarhus. Fagligt dygtig, rådgivning ud over det sædvanlige. Professionel og grundig behandling, er yderst tilfreds med mine resultater (Ant... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sted og skønne behandlinger! Personalet er søde og profesionelle, og er især glad for at komme hos M! Kan kun give mine bedste anbefalinger!

L'entreprise a répondu

2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Spild af tid og penge

Jeg kan tilslutte mig de dårlige anmeldelser herinde; overfladisk ansigtsbehandling, konstant salgstale for deres produkter, så de må jo få provision for deres salg og en belærende tone, som om man er komplet ignorant.

Opdatering d. 23.2.2018:
Wellness Aarhus har forsøgt at få slettet min anmeldelse ved først at beskylde mig for ikke at have haft en reel købs- eller serviceoplevelse. Derfor satte TrustPilot min anmeldelse offline i første omgang. Efter at have dokumenteret, at jeg havde været til behandling hos Wellness Aarhus, kom anmeldelsen så online igen.
Det ender dog desværre ikke her, da det næste bliver, at jeg bliver bedt om at fjerne dele af min anmeldelse, som Wellness Aarhus og TrustPilot finder beskyldende. Jeg vil her påpege, at jeg ikke har skrevet noget uden belæg, og Wellness Aarhus har også rettet til i forhold til det, jeg nu er blevet bedt om at slette fra anmeldelsen.
Anyway, denne proces har kun bestyrket min anmeldelse af Wellness Aarhus, og hvis jeg kunne give nul stjerner, gjorde jeg det. Jeg har dog også mistet tilliden til TrustPilot, så jeg vil ikke bruge tid på at lave en anmeldelse på denne platform igen.

Opdatering d. 3.8.2018:
Wellness Aarhus forsøger stadig at få fjernet min anmeldelse, og jeg kan læse på deres klage, at de ikke mener, at jeg har været kunde hos dem, selv om TrustPilot har fået dette bekræftet. Wellness Aarhus vil også stadig have mine private data, hvilket de absolut ikke skal efter deres adfærd.

11 septembre 2017
Logo de Wellnessaarhus

Réponse de Wellnessaarhus

UPDATE 28 november 2018: Kære ANG? Hvem du så end er..? , da du stadig ikke har kontaktet os for at finde en løsning, lukker vi hermed sagen, da vi stadig ikke kender til dig MVH WellnessAarhus

Kære ANG? Hvem du så end er..?

I første omgang er Trustpilot ikke vores kundeservice, så din klage er det forkerte sted..!
Hvis du ønsker hjælp til din eventuelle klage så bedes du henvende dig til os.

Vi har i oktober 2017 måned spurt dig om hvem du er og hvilken dag og hvilken behandling du skulle have fået hos os og
Vi har her i august 2018 stadig ikke modtaget et svar fra dig.
Stå frem vis os dit sande ansigt, hvis du vil brokke dig :-)

Du kunne også bare være en kunder der havde glemt sin tid og vi ikke kunne give dig en ny tid gratis. Så bliver du sur over det og sviner os til..!

TrustPilot kan på INTET grundlag bekræfte om du skulle have været kunde hos os på et eller andet tidspunkt :-) Tænk engang på... Hvis de havde adgang til vores eller andres virksomheders bookinger...! Den holder bare ikke den påstand..!

Så vi opfatter din anmeldelse som ondsindet spam..!

MVH Wellness Aarhus

Noté 1 sur 5 étoiles

Under middel

Jeg havde fået er gavekort til ansigtsbehandling. Behandlingen bestod stort set kun af behandling af produkter, som jeg også selv kunne have gjort hjemme. Behandlingen havde slet ikke det resultat med fin hud, som jeg har oplevet tidligere behandlinger andre steder. Alt i alt har sidder jeg med en fornemmelse af, at jeg har været til en kæmpe salgstale for klinikkens produkter og jeg blev belært om brug af produkter. Jeg har ikke fået den behandling og resultat, som jeg havde forventet.

____________________________________
Hej,

Jeg ved ikke, hvordan jeg svarer jer på nedenstående svar, som I har tilsendt mig. Som sagt er jeg ikke enig med jer i, at det var en super fantastisk behandling. Det er en subjektiv oplevelse, som jeg ikke synes, I skal stille jer til dommere overfor.
Jeg har ikke fået tilbudt at få mit værdibevis refunderet. Det er efterhånden så længe siden, at det ikke gør noget.

Christine
____________________________________
Besvarelse fra Wellnessaarhus
Offentliggjort 2. august 2018
Kære Christine i første omgang så er Trustpilot IKKE vores kundeservice og derfor har vi også taget kontakt til dig igennem vores kundeservice.

Vi er blevet enige med dig om at nedestående behandling var den du fik og det er den behandling som også er beskrevet ved MoreBox

Du fik denne Super fantastiske behandling for ingen ting :-) Og den kan du slet ikke lave selv derhjemme :-)

Behandlingen indledes med en hudanalyse, så din huds behov kan rammes præcist og fortsætter med en hudanalyse, afrensning, microdermabrasion, fugt maske, eksfoliering, rensning, balsam, Anti Age Serum 1. Eye serum og Serum 2. Anti age fugtigheds creme.
Anti age microdermabrasion, fjernes blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer gen-opbygningen af proteiner, kollagen og elastin, således at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud.

Desværre ikke noget med dybderens eller fjernelse af hudorme, men er i fuld overensstemmelse med hvad dit værdibevis fra MoreBox gav dig mulighed for.

Vi tror at du har haft en forventning om at du skulle have denne behandling : LINK Med dybderens og fjernelse af hudorme.

Den behandling du har fået er også den behandling du bookede tid til og det er lidt svært for os at se, hvorledes det kan misforstås, da behandlingen er beskrevet ved MoreBox og hos os.

Det er beklageligt at du har ikke har fået som forventet og vi kan nu forstå på dine svar til os, at du har forventet en anden behandling og at du har misforstået hvilken behandling du kunne få for dit værdibevis.

Vi har tilbudt dig en ny behandling som du har takket nej til..!
Vi har tilbudt dig at få beløbet refunderet retur igennem MoreBox, hvilket du har takket nej til..!

Da du har fået den komplette behandling i henhold til dit værdibevis købt ved MoreBox, så synes vi at du skulle slette din anmeldelse :-)

16 novembre 2016
Avis spontané
Logo de Wellnessaarhus

Réponse de Wellnessaarhus

UPDATE 28 november 2018: Kære Christine, da du stadig ikke har kontaktet os for at finde en løsning, lukker vi hermed sagen, Da du har fået den komplette behandling i henhold til dit værdibevis købt ved MoreBox og det er vi blevet enige om tidligere. MVH WellnessAarhus

Vi tror at du har haft en forventning om at du skulle have denne behandling : http://wellnessaarhus.dk/catalog/product_info.php?cPath=251_51&products_id=494 Med dybderens og fjernelse af hudorme.

Vi har tilbudt dig en ny behandling som du har takket nej til..!

update 310818 Kære Christine
Vi kan ikke lægge hele sagen op her, hvor vi er blevet enige om hvilken behandling du har fået og hvor du takker nej til ny behandling og nej til refundering, det må vi desværre ikke her.
Skriv til os så vi kan finde en løsning :-) MVH Wellness Aarhus

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus