Slechte kwaliteit, communicatie en vervelende ervaring. Als ik bel krijg ik het antwoord: Het nummer niet in gebruik!! zie hieronder het bericht dat ik ontving van het bedrijf! Onze exc... Voir plus
Lisez les avis des autres
Let op dit is een Chinees bedrijf. Retourneren is praktisch onmogelijk. Helemaal naar China terugsturen. Slappe, plastic schoenen. Dit is echt je geld weggooien. Maten kloppen niet. Schoenen zijn veel... Voir plus
Zojuist m'n derde paar schoenen bij wellnova besteld en ze stellen niet teleur. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. De schoenen lopen heerlijk en dat voor een gemiddelde prijs van ongeveer 50... Voir plus
Ik zou zelfs 0 sterren willen geven. Ik heb beschadigde laarzen ontvangen. Ondanks dat ik heb gemaild dat ik ze wou retourneren hebben ze zelf besloten om een nieuw paar op te sturen. Bij je bestellin... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
super lekker zittende sneakers!!
ik had sneakers besteld voor wat meer ondersteuning en ze zijn top!! ze hebben super geholpen.
retourbeleid van niks
retourbeleid van niks
als je probeert de schoenen terug te sturen krijg je een lulverhaal dat het zeer waarschijnlijk is dat de schoenen niet aankomen en dat je beter 10 procent korting kunt nemen en hun aanbevelen bij je vrienden.
Schoenen binnen gekregen.
Schoenen binnen gekregen.
Wat een waardeloze schoenen, aan 1 paar schoenen ontbrak een pinnetje bij de veter.
1 paar schoen was een maat 40 maar valt als een 41, te groot dus.
Schoenen zijn slap en totaal niet waardig te noemen na de prijs dus ik dacht een gebrek aan 1 paar schoenen en andere te groot.
Terug ermee maar dan kom je bedrogen uit, terug nemen ze ze niet want ze ( ondanks de gestuurde foto's), blijven ze beweren dat er geen gebrek is en er echt wel maat 40 op de schoenen stond.
Ze blijven je aan het lijntje houden en willen ze niet terug nemen.
Punt 1: als je naar de website gaat lijkt het gewoon een Europees bedrijf maar schijn bedriegt, schoenen komen rechtstreeks uit China.
Punt 2: de beschrijving op hun website dat je ze zonder problemen kunt terug sturen klopt ook niet want ze doen net of de klant gek is en er niets aan de hand is.
Punt 3: ze liegen dat het barst en de website is 1 grote leugen.
Weg geld voor 2 paar schoenen, dus nu advocaat erbij betrekken aangezien ze in gebreken zijn en wat er op hun website staat 1 grote leugen is.
Dan hangen ze gewoon.
Een dikke 0 zou ik ze geven
De schoenen zijn net pantoffels
De schoenen zijn net pantoffels. Slechte kwaliteit.
Volgens mij zijn het oplichters
Grote tegenvaller
Schoenen vandaag ontvangen, ik deed mijn sketchers uit en wellnova schoenen aan. Wat 'n slappe schoentjes, geen steun geen voetbed. Ik kreeg ze al niet in een doos binnen, dus had mijn bedenkingen.
Vind het jammer, had er betere verwachtingen van.
En savoir plus sur les différents types d'avis.