Står i appen att jag ska ha fått tre paket på mitt abonnemang, har fått ett. Jag inte heller fått något startklt som det står att jag ska ha fått. Hade Kindly i flera år och det var aldrig problem, me... Voir plus

Jag blev väldigt förvånad över hur vacker låda och förpackning var och jag laddade ner appen på min telefon. Det finns många tips och förklaringar om allt. Det är verkligen underbart och priset är väl... Voir plus

Efter ett par veckor märker jag otrolig skillnad! Känner mig äntligen pigg, glad och energisk igen. Hälsoanalysen och den personliga rådgivningen som jag fick när jag hade frågor var otroligt bra och... Voir plus

Fantastiskt koncept med produkter av hög kvalitet. Enkla att ta med. Det gör att det är lätt att komma igång! Älskar att det står på påsarna vad det är i och när man ska ta dem. Sen jag börj... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté

Wellon är en abonnemangstjänst med dosförpackade vitaminer och kosttillskott. Baserat på vår digitala hälsoanalys får du personliga rekommendationer som är anpassade efter just dig och dina behov. Våra vitaminer och kosttillskott ger effekt just för att de är personligt anpassade och för att de är av hög kvalitet. Vi vill hjälpa dig att leva hälsosammare längre och gör det därför så enkelt som möjligt för dig att nå dina hälsomål – oavsett om det handlar om att få vardagen att funka eller att springa det där maratonloppet du anmält dig till.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

148 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,9

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kanon!

Proffsigt bemötande och man märker snabbt effekt!

26 juillet 2023

Har inte märkt någon skillnad tagit dom…

Har inte märkt någon skillnad tagit dom i 2 veckor

26 juillet 2023

Réponse de WLN Group AB

Vi förstår att du har förväntningar på att få resultat av dina tillskott. Det har vi också! Kom ihåg att även när man får personligt anpassade tillskott kommer resultaten olika snabbt. Om du har frågor kan du alltid höra av dig till oss - våra näringsexperter guidar dig gärna! Kika även gärna in i appen, under guider skriver vi mer om vad man kan förvänta sig den första tiden när man äter tillskott.

har avprenumererat efter första paketet…

har avprenumererat efter första paketet för 5 månader sen o ni tar fortfarande pengar från mig SLUTA KOMMER STÄMMA ER

13 juillet 2023

Réponse de WLN Group AB

Din senaste order förnyades 230725, efter det har du avslutat ditt abonnemang och därmed har betalningar och leveranser upphört. Vi beklagar att tjänsten inte varit det du önskade.

Supernöjd

Perfekt med förpackningarna. Smidiga att ta med och lättare att komma ihåg att ta dem. Dessutom ligger de i en mycket stilig burk!
Har fått mycket bra experthjälp och snabba svar vid funderingar.
Supernöjd!

18 juin 2023

Minskad pms efter en vecka

Jag har nyss börjat med mina vitaminer och har ätit dem i ca en vecka. Jag brukar ha väldigt grov pms, nästintill pmds. Vid den här tidpunkten i min menscykel är det vanligt att jag får grova pms besvär. Men jag har inte alls haft det. Och imorgon ska jag få min mens enligt p-piller kartan. Jag är i chock, eftersom jag brukar ha pms varje månad.

Lite humörsvängningar har jag haft men inte alls på samma nivå. Jag hoppas verkligen att denna effekt håller i sig. Jag känner mig så lugn inombords också. Jag är nyfiken på vilka fler effekter jag kommer märka av när jag ätit vitaminerna under en längre tid.

Det får tiden helt enkelt avgöra! ;)

15 mai 2023
Avis spontané

Bra dosering

Bra dosering. Fin necessär och tygpåse. Mycket smidigt med apodos påsar som man kan ha med sig överallt och efter denna tiden är jag mycket piggare :)

30 mars 2023

Jag har provat men har mått konstant…

Jag har provat men har mått konstant illa så inget för mig. Tack

1 avril 2023

Hej Tuva!
Tack för ditt omdöme!
Vi hade blivit så glada om du kontaktar oss på info@wellon.se, eller på 020-22 00 25, för att få individuell guidning. Det är inte helt ovanligt att kroppen reagerar när du börjar tillföra den näring i form av kosttillskott. Under den första perioden kan du uppleva att du blir tröttare eller mår illa. Det kan helt enkelt ha blivit en ”rivstart” för kroppen. Det är inte farligt och det går över. Vid sådana tillfällen finns näringsexperterna på Wellon till för att hjälpa dig med hur du ska anpassa doseringen av just dina tillskott för att smyga in dem i lite lägre dos under en period. Och, om man tar tillskott på tom mage kan man må illa. Tillskott ska tas tillsammans med med måltid om inget annat anges. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig!

Smidigt, praktiskt och snabbt

Smidigt sätt att få reda på vilka tillskott som rekommenderas utifrån mina behov, praktiskt förpackade i portionspåsar och snabb leverans. Har fått ett väldigt gott intryck!

8 avril 2023
Avis spontané

Utvärdering av kosttillskott tar ju ett…

Utvärdering av kosttillskott tar ju ett tag men jag är jättenöjd med infon och bemötandet.
En del har jag varit inne på själv så de tips jag fick var inte främmande för mig men Wellon hade så mkt djupare kunskap så det var tacksamt :)
Ser fram emot att utöka mitt paket så småningom, tack

25 février 2023