L'entreprise a répondu
FANTASTISCHE SERVICE!!! Een probleempje met mijn set velgen van net iets meer dan een jaar oud. Fabrikant beroept zich op 1 jaar garantie dus net niet meer. Wheelpoint heeft het dan op zich genom... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet v... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vluchtoord, 25, 5406XP, Uden, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Goede kwaliteit velgen en banden. Snel en proffesioneel gemonteerd.
Altijd goed advies
Altijd vriendelijke mensen
Altijd hoge kwaliteit
Gewoon veilig om daar je autobanden te laten vernieuwen
Makkelijk en snel een afspraak kunnen maken. Een heel groot assortiment, tevens ook allemaal te bezichtigen op locatie. Bij het uitkiezen van de velgen ook advies gekregen wat betreft de maten van de banden en velgen, en van hieruit mijn definitieve keuze gemaakt. De velgen meteen laten monteren, en de oude velgen in de achterbak. Ik stond met een halfuur weer buiten.

Réponse de WheelPoint.nl
Zeer klantvriendelijk, snelle reactie. Correct en goede prijs. Aanrader!

Réponse de WheelPoint.nl
Prima kwaliteit banden en velgen voor mooie prijs.
En nette en snelle bezorging

Réponse de WheelPoint.nl
Duidelijke communicatie naast kwaliteit en goede service.

Réponse de WheelPoint.nl
Overzichtelijke site makkelijk zoeken. Snelle feedback en snelle levering

Réponse de WheelPoint.nl
Bij Wheelpoint staat de klant echt centraal, en dat waardeer ik enorm. Inmiddels heb ik hier meerdere keren velgen en banden aangeschaft. Mijn meest recente aankoop betreft een set 18 inch OZ Ultraleggera velgen met Michelin Pilot Sport 4 banden.
Vanaf het eerste contact wordt er meegedacht en ontvang je een duidelijke en transparante offerte. Daarnaast word je altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Een betrouwbare partij met uitstekende service, waar ik met vertrouwen terug blijf komen. 👍🏻

FANTASTISCHE SERVICE!!!
Wheelpoint heeft het dan op zich genomen en dit zeer netjes opgelost.
Heel vriendelijk, makkelijk bereikbaar en snelle reactie en heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
Kortom ... TOPBEDRIJF !!!

Réponse de WheelPoint.nl
Keuring dienstverlening en communicatie. Zelfs buiten kantooruren werd gereageerd. Bij het afhalen van de velgen stond alles netjes klaar.

Goed bedrijf
Goede service en duidelijke site
En een groot voordelig prijsverschil
Complete wielen besteld. Goede prijs binnen afgesproken termijn gereed.zelf afgehaald. Prima service.

Réponse de WheelPoint.nl
Zeer makkelijke en fijne ervaring gehad bij het bestellen van een paar banden met velgen bij WheelPoint. Je krijgt een bericht via WhatsApp en kan zo iets afspreken over de levering. Of als er vragen zijn kun je die gewoon stellen. Snelle levering en goede bescherming van het pakket. je kan zelf de banden bij je garage laten bezorgen dat is geen enkel probleem. De velgen die ik had besteld waren mooi en netjes aangekomen en de band er omheen was ook goed gezet en hoefde je eigenlijk niks meer aan te doen dan alleen nog even op de auto te zetten. Een zeer goede en betrouwbare ervaring dus.

Réponse de WheelPoint.nl
Een mooie set velgen met banden besteld voor mijn Passat. Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd. Mis op de website wel een optie om de wielen ook op “je eigen auto” te zien. Maar dit bij de concurren gedaan en bij wheelpoint besteld omdat zij toch weer voordeliger zijn.

Réponse de WheelPoint.nl
Goede kwaliteit producten. en de website geeft je goed inzicht, de montage is netjes geregeld,
Prima service, goede communicatie, vriendelijk en denken mee.

Réponse de WheelPoint.nl
Na het bestellen van nieuwe velgen incl. banden werd ik goed op de hoogte gehouden van de levertijd.
Bij aflevering was ik helaas niet thuis, maar de bezorger vond het gelukkig geen probleem om de pallet in de achtertuin te zetten.
Alles was goed geregeld en ik kom hier een volgende keer zeker terug.