Wietzaadjes.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een klacht. En er werd binnen 5 minuten gereageerd, ik kreeg een duidelijke uitleg en heldere communicatie van Tim, wat een op bedrijf. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geweldige service.Antwoord binnen het uur op zondag( had ik zeker niet verwacht). Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Pépinière

Informations provenant de diverses sources externes

Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring van begin tot eind

Goede ervaring van begin tot eind. Alles verliep soepel, communicatie was vriendelijk en duidelijk en de service was top. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan klanten en kwaliteit. Zeker tevreden en ik bestel hier graag nog eens.

28 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb met iemand gesproken

Ik heb met iemand gesproken, die Tim heet en die kwam zeer professioneel over met goed advies .
En ook de levering was zeer snel en netjes verpakt .
Dus dit is het juiste adres voor al mijn zaadjes .

27 mai 2026

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi SonjaV. Dank je wel voor je mooie review! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Zéér correcte afhandeling van de…

Zéér correcte afhandeling van de bestelling + fantastisch vlotte en vriendelijke helpdesk. Alle punten, nu is het aan mij :)

19 mai 2026

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Patrick! Heel erg bedankt voor je review!.. Zou je even contact met mij op kunnen nemen via de mail?

Twee maal 10 zaadjes besteld

Twee maal 10 zaadjes besteld. In totaal uiteindelijk 4 tot wasdom gekomen. Hierover contact opgenomen. Keurige reactie teruggekregen (bleek in mijn Spam box terecht te zijn gekomen. Door mij niet gezien). Grote bereidheid om actief tot een oplossing te komen. Uiteindelijk zijn we er keurig uitgekomen. Koop hier al jaren wat zaadjes voor de lol. Gaat altijd goed. Duidelijke website en correcte levering en afhandeling.

15 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik bestel mijn zaadjes al jaren bij…

Ik bestel mijn zaadjes al jaren bij deze website en ben er heel tevreden over. De zaden arriveren meestal al na enkele dagen. De klantendienst is heel vriendelijk en ze zijn snel om je vragen te beantwoorden met goede raad.

Service is top

Service is top, bij problemen altijd in voor een gesprek.

Réponse de Wietzaadjes.nl

Dank je wel Coen, heel fijn om dit te lezen! :) We staan altijd voor je klaar!

Noté 1 sur 5 étoiles

De afgelopen jaren rotzooi ik bestel…

De afgelopen jaren rotzooi ik bestel hier nooit meer ! Vorig jaar zaadjes gekocht waarvan de planten maar niet in de bloei gingen , uiteindelijk waren het bijna allemaal hermas.
Dit jaar zaadjes gekregen die zo piepklein zijn dat ontkiemen onmogelijk is !

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Pascal, neem even contact met mij op dan gaan we het oplossen. (Waarschijnlijk is dit een scammer, zie Pascal en Pascal 2)

Noté 1 sur 5 étoiles

Zaad van hun komt niet uit en klachten…

Zaad van hun komt niet uit en klachten lossen ze niet op zie meerder zelfde review’s

27 avril 2026

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Pascal, via de mail dreig je met nog meer 1-sterren reviews als ik niet je zaden ga vergoeden. Ik heb dit eerder aangeboden en toen wilde je dat niet want je was boos. Nu zie ik dat je inderdaad een nieuwe naam hebt gebruikt "Pascal 2".

Noté 1 sur 5 étoiles

Nadat 3 van de 5 zaadjes niet ontkiemde…

Nadat 3 van de 5 zaadjes niet ontkiemde contacteerde ik hun via watssapp . Hun reactie was dat het kan gebeuren en dat ze pas iets konden doen wanneer de 5 zaden niet zouden kiemen . Verder kreeg ik als uitleg dat ook bij de eigen kweek van die persoon die ik contacteer de 3 van de 5 zaadjes van het huismerk niet kiemde , dus dat het heel normaal is. Beetje rare uitleg en niet erg professioneel op te melden dat hun zaadjes het bij hun ook niet doen.

29 mars 2026

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Bram, ik denk dat deze review niet voor ons bedoelt is, want ik los het altijd netjes op. Wil je nog even contact met ons opnemen via het contactformulier? Hier moet iets misgegaan zijn.

2 keer wat besteld

2 keer wat besteld. 2 keer totaal iets anders gekregen! Die zogenaamde soortjes is gewoon pure oplichting.

Je krijgt altijd een raar wit-soortje

24 mars 2026

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Mike! Wij versturen gewoon wat de klant besteld heeft. Jammer dat jouw ervaring niet naar wens is. Wij lichten helemaal niemand op, wij zijn een betrouwbaar en stabiel bedrijf, al jaren. Ik heb je mail ook gelezen over deze klacht, maar als je ons gelijk "kk oplichters" noemt terwijl ik dit altijd netjes met mijn klanten oplos, stuit mij tegen de borst.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jaren lang klant geweest hier

Jaren lang klant geweest hier. Vorig jaar bestelde ik zaadjes, die niet helemaal goed bleken te zijn. Ze kwamen de normale zaailing procedure niet door. En dit twee keer over. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik eerst een kleine discussie met de heer, en daarna een tegemoetkoming van een aantal goedkope schijt zaadjes.
Ik heb geprobeerd om nogmaals contact op te nemen via WhatsApp. Maar ik blijk ook geblokkeerd te zijn.
(Edit: Bedrijf heeft een ander nummer)

Ik bestel hier nooit niet weer, en ben nu klant bij een ander die zijn klanten vriendelijk te woord staat.

18 septembre 2025

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Lars! Je bent niet geblokkeerd maar we hebben een ander nummer, het nieuwe nummer staat op de website. Mail me even, dan ga ik mijn best voor je doen!

Wolf

Had een bestelling gedaan maar helaas klein probleempje mee. Had een mailtje gestuurd en binnen een dag een oplossing gevonden. Bedankt tim.

17 octobre 2025

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Wolf! Wat een mooie review! Enorm bedankt hiervoor!

Noté 4 sur 5 étoiles

goeie ervaring! meerdere keren een bestelling geplaatst.

Nadat me pakketje op bezorgd stond maar Niet otvangen was(waarschijnlijk bij de vervoeder want een maand later kwam er een buur van 5 huizen verderop met het pakketje)
KEURIG Geholpen.
Tim stuurde me een nieuwe zending. Toen deze nieuwe zending de straat Al wat groener aan het kleuren was ontving ik het zoek geraakte pakketje alsnog.
Contact met de klantenservice, prima.
Het product, zeer goed, de buurtjes zijn happy in space

FYI,
Laat het weten als er iets Niet goed is bij je bestelling of product.
Ik bestel al een tijdje hier, heb wel 2x contact moeten zoeken. Bij mij is het prima opgepakt en opegelost.

15 avril 2025

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Niels! Fijn dat het naar wens opgelost is, de post is soms erg slordig helaas :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Reageren totaal niet op mail

Reageren totaal niet op mail, klantenservice is denk ik te stoned om te reageren, kwaliteit laat ook zwaar te wensen over, beter een andere site gebruiken dan deze!

29 juillet 2025

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Geert, wij controleren iedere dag meerdere keren onze mail, het kan zijn dat onze mails in je spambox zitten...We zijn in ieder geval gewoon bereikbaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede snelle service,Alle zaadjes wat…

Goede snelle service,Alle zaadjes wat ik besteld heb zijn uitgekomen.

23 juillet 2025

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Peter! Wat een mooie review :) Enorm bedankt! We staan altijd voor je klaar!

Geen correcte zaden !

Ik had 5 zaden besteld > Purple Haze... Maar van die 5 zaden zijn er maar 2 uitgekomen (vrouwelijk !) Een paar kameraden hadden mij verwittigd, uit te kijken voor deze wietzaadjes-site... Nou ja, ik moet eerlijk zijn; ik wist er niet veel van...Doch heeft het mij bijna 80 € gekost !! Dus ben ik uiteraard niet erg blij, hé...!

6 août 2024

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Monique! Het ging volgens mij over een pakje wat retour gekomen was en wij het opnieuw zouden toesturen. Als dit een misverstand is, neem dan even contact met ons op en dan gaan we het netjes oplossen! :)

WIETZAADJES .NL . ZIJN TOPPERS

WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 100% betrouwbaar goede snelle verzending grote keuze goede zaden ,, betaalbaar en een top service ,,,WIETZAADJES . NL ,ZIJN TOPPERS . thx tim toppie

10 juillet 2025

Réponse de Wietzaadjes.nl

Hoi Andre, enorm bedankt voor deze uitbundige review :) :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus